Ugrás a tartalomhoz

Magyarországon elsőként tesszük lehetővé az e-SIM képes eszközök mobil hálózati aktiválását!

anonymus

Ajánlott posztok

• Válaszok 75
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz
6 órája, Szanyi írta:

Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet?

Épp most, Zoli89 írta:

Nálam ugyanez a probléma.

Sziasztok,

Ez azért lehet, mert habár egy virtuális dologról beszélünk, kell belőle raktárt tartania a Telekomnak, amiből a webshop kiszolgálja az előfizetőket. Szerintem a várakozásokon felül érdeklődnek az eSIM iránt a Telekomos előfizetők, ezért lehet ez a fennakadás, remélhetőleg hamar megoldódik. Néha próbálgassátok.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Nem lehet, hogy egyszerűen csak a rendszerben eddig nem esim-képes készülékként volt beállítva és most át kéne állítani. Én nem gondoltam, hogy a frissítés megérkezését követő percben már rendelhető lesz a szolgáltatás. Pár napos átfutással számolok, mert egy ekkora rendszernek sokszor annál nagyobb a tehetetlensége, mint hogy pár óra alatt reagáljon valamire.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Dual SIM és eSIM az iPhone XS, XS Max és XR készülékeknél

Az Apple tegnap bejelentette, hogy a Dual SIM támogatás az ingyenes software frissítéssel megérkezett. Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom egyike a világ mindössze 14 azon mobilszolgáltatójának – Magyarországon egyedüli szolgáltatóként – amelynek saját fejlesztésű megoldása támogatja az eSIM használatát az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR készülékekben. A Dual SIM azt a kényelmet biztosítja, hogy az ügyfeleink két telefonszámot használjanak egyetlen iPhone készüléken. Azokban az esetekben hasznos, amikor:

• két külön számunk van, például egy magán és egy üzleti telefonszám
  • a külföldi utakon más számot használunk
  • vagy bármilyen okból szükségünk van egy másik előfizetésre is.

A Dual SIM-mel ugyanis két mobilszámunk lehet, amin hívásokat kezdeményezünk és fogadunk, illetve SMS/MMS üzeneteket küldünk és fogadunk. Az iPhone Xs és iPhone Xs Max készülékeken a Dual SIM egy nano-SIM és egy eSIM kombinációja. Utóbbi egy digitális SIM, ahol az előfizetés aktiválásához nincsen szükség fizikai SIM kártyára. Ha valaki egy másik számot is szeretne használni az iPhone-ján, egy új előfizetést is kell kötnie. Telekomos ügyfeleink online kaphatják meg eSIM profiljukat. Az eSIM képesség a készüléktől is függ, eSIM-re váltás előtt érdemes az eszköz használati útmutatóját áttanulmányozni. További hasznos információkért látogass el ide!

A Dual SIM Dual Standby technológia lehetővé teszi, hogy mindkét SIM-mel lehessen hívásokat kezdeményezni és fogadni. Beszélgetés közben a másik SIM-re érkező hívásokat hangpostára irányítják.

45099227_10156883331747996_6277669481397354496_o.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

15 órája, Szanyi írta:

Szia. Én sehova sem utaztam. Otthon megcsináltam a rendes sim cserét esimre online. Ha van előfizetésed a Telekomnál, bejelnetkezel és ott a sim adatoknál Te magad is megcsinálhatod az esim cserét, nem kell sehova menni.

Szia!

Meg tudnád mondani, hogy ezt hol lehet megcsinálni a honlapon? Elnézést, de én nem találom.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...