anonymus Posztolva: 2018. október 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 27. Amint kiadja az Apple a megfelelő IOS verziót onnantól fogod tudni használni. Weblapon már ott van a gomb amivel tudsz esim-re váltani. Előfizetéseim /Alapadatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
fumirossi Posztolva: 2018. október 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 27. Ez igazán jó hír, nagyon köszönöm a választ. Türelmetlenül várom, amikor megrendelhetem az új készüléket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. október 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Párnapot még várj Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. október 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 30. https://imagazin.hu/ma-erkezik-az-ios-12-1-rengeteg-fontos-ujitassal/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
fumirossi Posztolva: 2018. október 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. október 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Zoli89 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. 6 órája, Szanyi írta: Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet? Nálam ugyanez a probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. 6 órája, Szanyi írta: Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet? Épp most, Zoli89 írta: Nálam ugyanez a probléma. Sziasztok, Ez azért lehet, mert habár egy virtuális dologról beszélünk, kell belőle raktárt tartania a Telekomnak, amiből a webshop kiszolgálja az előfizetőket. Szerintem a várakozásokon felül érdeklődnek az eSIM iránt a Telekomos előfizetők, ezért lehet ez a fennakadás, remélhetőleg hamar megoldódik. Néha próbálgassátok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. 6 órája, Szanyi írta: Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet? Szia. Továbbítottam az észrevételed. Amint kapok választ, jelezni fogom itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Zoli89 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Köszönjük! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
fumirossi Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Nem lehet, hogy egyszerűen csak a rendszerben eddig nem esim-képes készülékként volt beállítva és most át kéne állítani. Én nem gondoltam, hogy a frissítés megérkezését követő percben már rendelhető lesz a szolgáltatás. Pár napos átfutással számolok, mert egy ekkora rendszernek sokszor annál nagyobb a tehetetlensége, mint hogy pár óra alatt reagáljon valamire. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Meg is érkezett a válasz, megerősítve azt amit @dptrsk írt feljebb. Már folyamatban a bővítés, hamarosan működni fog a csere. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Köszönjük szépen az információt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Próbáljátok meg ismét a cserét. Már mennie kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Köszi, már müködik is szuper. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Köszi a visszajelzést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. október 31. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. (szerkesztve) Dual SIM és eSIM az iPhone XS, XS Max és XR készülékeknél Az Apple tegnap bejelentette, hogy a Dual SIM támogatás az ingyenes software frissítéssel megérkezett. Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom egyike a világ mindössze 14 azon mobilszolgáltatójának – Magyarországon egyedüli szolgáltatóként – amelynek saját fejlesztésű megoldása támogatja az eSIM használatát az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR készülékekben. A Dual SIM azt a kényelmet biztosítja, hogy az ügyfeleink két telefonszámot használjanak egyetlen iPhone készüléken. Azokban az esetekben hasznos, amikor: két külön számunk van, például egy magán és egy üzleti telefonszám a külföldi utakon más számot használunk vagy bármilyen okból szükségünk van egy másik előfizetésre is. A Dual SIM-mel ugyanis két mobilszámunk lehet, amin hívásokat kezdeményezünk és fogadunk, illetve SMS/MMS üzeneteket küldünk és fogadunk. Az iPhone Xs és iPhone Xs Max készülékeken a Dual SIM egy nano-SIM és egy eSIM kombinációja. Utóbbi egy digitális SIM, ahol az előfizetés aktiválásához nincsen szükség fizikai SIM kártyára. Ha valaki egy másik számot is szeretne használni az iPhone-ján, egy új előfizetést is kell kötnie. Telekomos ügyfeleink online kaphatják meg eSIM profiljukat. Az eSIM képesség a készüléktől is függ, eSIM-re váltás előtt érdemes az eszköz használati útmutatóját áttanulmányozni. További hasznos információkért látogass el ide! A Dual SIM Dual Standby technológia lehetővé teszi, hogy mindkét SIM-mel lehessen hívásokat kezdeményezni és fogadni. Beszélgetés közben a másik SIM-re érkező hívásokat hangpostára irányítják. Szerkesztve ekkor: 2018. október 31. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. október 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 31. Reggel óta gyönyörűen működik az Xs-emben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Confusion Posztolva: 2018. november 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 1. Sziasztok! Most, hogy már működik az eSIM, tervezi e a Telekom az Apple Watch és a Samsung Galaxy Watch(SM-R805) LTE-s változatát forgalmazni? Vagy külföldről kell beszereznem? A válaszokat köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. november 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 1. Apple Watch igen Samsung Galaxy Watch egyenlőre nincs róla semmilyen információ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Gitthuka Posztolva: 2018. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Sziasztok! Valóban igaz lenne hogy csak T pont üzletekben elérhető egyelőre az esim Partner boltoknál nem? Sajnos sokat kellene utaznom egy saját boltig. ? koszi a választ előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Szia. Én sehova sem utaztam. Otthon megcsináltam a rendes sim cserét esimre online. Ha van előfizetésed a Telekomnál, bejelnetkezel és ott a sim adatoknál Te magad is megcsinálhatod az esim cserét, nem kell sehova menni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Gitthuka Posztolva: 2018. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Csak az a baj hogy üzleti előfizetésem van, es azzal korlátozottak ezek a dolgok, lakosságinál engedi üzletinél nem. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Az üzleti előfizetést sajnos nem tudom. Ahhoz lehet, hogy tényleg telekomba kell bemenni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
fumirossi Posztolva: 2018. november 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. november 5. 15 órája, Szanyi írta: Szia. Én sehova sem utaztam. Otthon megcsináltam a rendes sim cserét esimre online. Ha van előfizetésed a Telekomnál, bejelnetkezel és ott a sim adatoknál Te magad is megcsinálhatod az esim cserét, nem kell sehova menni. Szia! Meg tudnád mondani, hogy ezt hol lehet megcsinálni a honlapon? Elnézést, de én nem találom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.