Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Optikai kábel van, net nincs.


grogrum

Kérdés

Üdv!

Kecskemét Teleki Pál téren idén május végén fejeződött be minden munkálat. Bekötötték a házakba is a kábelt, dobozokat, mindent, de még mindig nem jelennek meg elérhetőként az optikai csomagok.  Ügyfélszolgálaton valami engedélyről beszéltek nekem. ??? Több mint 2 hónap eltelt. Van valami tapasztalat, hogy kiépítés után mennyi idő kell, hogy szerződést lehessen kötni végre?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

15 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Telekom álláspontja:

A Magyar Telekom országszerte folyamatosan fejleszti hálózatát, ennek folyamán 2018 év végéig tervezetten 300 ezer új elérést fed le– természetes, hogy a folyamatos és nagy volumenű hálózatfejlesztéssel kapcsolatos építési tevékenységet folyamatos hatósági figyelem kíséri. A szolgáltató levonja a jelenlegi eljárásból származó következtetéseket, és az év további részében megvalósuló új elérések kiépítése során beépíti a gyakorlatába.

A határozatban foglalt bírság mértéke ellen a Magyar Telekom fellebbezést nyújt be.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Nem kell megvárni az üzletkötőt!

A pontos címedet beírva itt is látod, ha már köthető és megrendelheted interneten:

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/otthoni/dijcsomagok

A 1414-en is tudni fogják, és ott is megrendelheted.

Nálunk is közel 3 hónap telt el ...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kalimera
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @grogrum, ez talán túlzás, ők csak betartatják a szabályokat az elefántcsonttornyukból, függetlenül attól, hogy azok kinek az érdekeit szolgálják (a büdzsé gyarapításán kívül szolgálják-e egyáltalán valakiét). szerintem ha az elgondolás jó is, a gyakorlatban az egész vicc, ebben egyetértek veled. amennyi engedély kell a hálózatépítéshez (nmhh, önkormányzat, út- és oszloptulajdonos, mittudomén), és amennyi ideig tartanak ezek a kétperces papírmunkák a tényleges építéshez képest, még az a csoda, hogy a Tének 3 év alatt csak négy félresiklott ügye volt (ha jól értelmeztem a cikket). arról persze nem szól a fáma, hogy ezek hol mentek félre, ki hány hónapot ült min (pedig én erre lennék kíváncsi, mert tuti nem a Té malmozása okozta). az meg külön siralmas, hogy a hivatalok packázása miatt mi ügyfelek hónapokat várunk pluszban (arról nem beszélve, hogy mennyivel hasznosabb lett volna, ha a Té és a többi szolgáltató hálózatépítésre fordíthatta volna a bevasalt bírságokat és az egészre elvesztegetett időt is) :( mindenkitől bocs, ha elfogultnak tűnök, de mostanában elég gyakran hivatalos ügyintézek, és tisztelet a kivételnek, de többnyire logikátlan, nehézkes, nem ügyfélbarát, sőt akár ellenséges környezetben kell elérnem olyan dolgokat, amik elvileg értem vannak, így pöccre kellene menniük (főleg úgy, hogy szerintem tök felesleges, és az üzleti szektorban pár perc alatt elintézhető munkáért és egy aláírásért fizetek több ezer vagy tízezer forintot, és várok heteket)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...