anonymus Posztolva ekkor: 2018. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 16. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2018. augusztus 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 21. Na akkor véleményezem én is. Amikor kijött az iX is először próbáltam notch-os készüléket a falra másztam tőle. igazság szerint az iX-től még most is. Pár hete viszont napi szinten használok egy OnePlus 6-ot, sokkal kisebb és sokkal jobban optimalizált a notch, nem erőltetik mint az iX esetében pl a görgetésnél hanem pont eltakarják ott ahol nincs rá szükség. Ebben a formában tökéletesen megvagyunk egymás mellett és még egyszer sem akartam szegényt földhöz csapni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. Ez nerm is kérdés. Természetesen nem notch. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 ApaFia Posztolva: 2018. augusztus 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. Nekem édes mindegy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2018. augusztus 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. Notch. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. Hello, nagyjából ApaFiával értek egyet. értelmetlen divat (ami remélem, hogy hamar kikopik), a hátam közepére kell, de ha ez van, akkor ez van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. (szerkesztve) Részemről mindegy, nem az fog dönteni a vásárlásnál hogy notch vagy nem notch. Illetve én nem tartom olyan rossznak. Meg sokan képekről ítélkeznek általában, és élőben meg se nézték. Ui: Én így voltam az Apple Watch-al, képeket videókat néztem csak róla, egyik kicsi volt másik nagy stb. Elmentem megnézni kipróbálni és úgy teljesen más volt. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 17. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 21. Nahh végre valaki érvelt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.