h491ndd1rf2qw Posztolva ekkor: 2018. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 2. (szerkesztve) Továbbra sem tudok twitch streameket nézni VPN használata nélkül, ez nem újkeletű dolog, hanem hetek óta így van. 5-6 másodpercenként bufferel. Okostelefonon ugyanez a helyzet, mobilneten is, másik számítógépen és másik telefonon is. Megkérdeztem ismerősöket náluk mi a helyzet (ugyanaz a szolgáltató) ők ilyesmit nem tapasztalnak. Valaki mondjon már valami okosat! Szerkesztve ekkor: 2018. december 2. Szerkesztő: tapilogali Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2018. december 2. Megosztás Posztolva: 2018. december 2. Sajnos semmi okosat nem lehet mondani, ha olyan streamert nézel aki partner, le tudod venni a minőséget alacsonyra ugy jól működik. Másik megoldás a VPN, de sajna az se megy kifogástalanul, mert 2.5-3GB felé már ledob ki kell lépni újra indítani a vpn klienst. Jeleztem a 1414 en, hiba jegyet nem látom a telekom fiókomba vagy más jellegű és azért, de gondoltam még arra hogy nem is irtak semmit. Twitteren kérdeztem, válasz a következő volt: Köszönjük a jelzésedet. A mihamarabbi megoldáson leszünk. Többetektől kaptunk üzenetet ez ügyben az elmúlt időszakban. Ezeket továbbítottunk illetékeseink felé. Már vizsgálják a jelenséget. Bízunk benne, hogy gyors megoldást fognak találni a problémára. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. ^Máté Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 SafranyFerenc86 Posztolva: 2018. december 3. Megosztás Posztolva: 2018. december 3. 53 perce, tapilogali írta: Köszönöm, ma reggelre megoldódott, röccenésmentesen mennek a streamek! Majd délután/estére fog elszállni, mint ahogy szokta, éjfél-12 között jó szokott lenni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2018. december 3. Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Köszönöm, ma reggelre megoldódott, röccenésmentesen mennek a streamek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Érdekes! Lehet előre örültem. Meglátjuk... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Valóban, ismételten szakadozik így délután, de már nem olyan időközönként. Istenem... (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 49-51) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
h491ndd1rf2qw
Továbbra sem tudok twitch streameket nézni VPN használata nélkül, ez nem újkeletű dolog, hanem hetek óta így van. 5-6 másodpercenként bufferel.
Okostelefonon ugyanez a helyzet, mobilneten is, másik számítógépen és másik telefonon is.
Megkérdeztem ismerősöket náluk mi a helyzet (ugyanaz a szolgáltató) ők ilyesmit nem tapasztalnak.
Valaki mondjon már valami okosat!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tapilogaliLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.