h491ndd1rf2qw Posztolva ekkor: 2018. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 2. (szerkesztve) Továbbra sem tudok twitch streameket nézni VPN használata nélkül, ez nem újkeletű dolog, hanem hetek óta így van. 5-6 másodpercenként bufferel. Okostelefonon ugyanez a helyzet, mobilneten is, másik számítógépen és másik telefonon is. Megkérdeztem ismerősöket náluk mi a helyzet (ugyanaz a szolgáltató) ők ilyesmit nem tapasztalnak. Valaki mondjon már valami okosat! Szerkesztve ekkor: 2018. december 2. Szerkesztő: tapilogali Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2018. december 2. Megosztás Posztolva: 2018. december 2. Sajnos semmi okosat nem lehet mondani, ha olyan streamert nézel aki partner, le tudod venni a minőséget alacsonyra ugy jól működik. Másik megoldás a VPN, de sajna az se megy kifogástalanul, mert 2.5-3GB felé már ledob ki kell lépni újra indítani a vpn klienst. Jeleztem a 1414 en, hiba jegyet nem látom a telekom fiókomba vagy más jellegű és azért, de gondoltam még arra hogy nem is irtak semmit. Twitteren kérdeztem, válasz a következő volt: Köszönjük a jelzésedet. A mihamarabbi megoldáson leszünk. Többetektől kaptunk üzenetet ez ügyben az elmúlt időszakban. Ezeket továbbítottunk illetékeseink felé. Már vizsgálják a jelenséget. Bízunk benne, hogy gyors megoldást fognak találni a problémára. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. ^Máté Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Köszönöm, ma reggelre megoldódott, röccenésmentesen mennek a streamek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 SafranyFerenc86 Posztolva: 2018. december 3. Megosztás Posztolva: 2018. december 3. 53 perce, tapilogali írta: Köszönöm, ma reggelre megoldódott, röccenésmentesen mennek a streamek! Majd délután/estére fog elszállni, mint ahogy szokta, éjfél-12 között jó szokott lenni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Érdekes! Lehet előre örültem. Meglátjuk... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 h491ndd1rf2qw Posztolva: 2018. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Valóban, ismételten szakadozik így délután, de már nem olyan időközönként. Istenem... (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 49-51) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2018. december 3. Megosztás Posztolva: 2018. december 3. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
h491ndd1rf2qw
Továbbra sem tudok twitch streameket nézni VPN használata nélkül, ez nem újkeletű dolog, hanem hetek óta így van. 5-6 másodpercenként bufferel.
Okostelefonon ugyanez a helyzet, mobilneten is, másik számítógépen és másik telefonon is.
Megkérdeztem ismerősöket náluk mi a helyzet (ugyanaz a szolgáltató) ők ilyesmit nem tapasztalnak.
Valaki mondjon már valami okosat!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tapilogaliLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.