astrolandscaper Posztolva ekkor: 2019. január 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. január 22. Tisztelt érintettek! Kb. november óta a www.twanight.org honlap nem elérhető a Telekom hálózatából. Először azt hittem, hogy a honlap üzemeltetőinél van a hiba, de a napokban szembesültem vele, hogy más hálózatokból elérhető gond nélkül. Köszönöm előre is a hiba javítását. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 astrolandscaper Posztolva: 2019. január 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 22. Hello! https://www.proxysite.com mind EU és US serverek kiválasztása esetén elérhető. https://www.hidemyass.com/proxy UK, DE, CZ, NL és US kapcsolódáson keresztül is elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. január 23. Megosztás Posztolva: 2019. január 23. (szerkesztve) Hello, én most sem érem el semmiről, de proxyn nálam sincs gond. ez alapján úgy tűnik, véletlen v szándékos twanight tiltás okozza, amit a twanight tud kezelni. azt kellene igazolni, hogy más magyar szolgáltatónál elérhető (a tegnapi próba alapján a pirosaknak sem megy), csak az utalhat valami bibire a Té és a twanight között @abit, ugye nem proxyn keresztül próbáltad? @astrolandscaper, félelmetesen jó képek vannak rajta, köszi a tippet Szerkesztve ekkor: 2019. január 23. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. január 22. Megosztás Posztolva: 2019. január 22. Hello @astrolandscaper, megnéztem, Té hálón 110-es, kollégám piros előfizuján 504-es hibakóddal száll el, így gyanús a szerver. milyen hálózatból sikerült elérned? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. január 22. Megosztás Posztolva: 2019. január 22. Szia, Nekem működik, Telekom 4G net. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2019. január 22. Megosztás Posztolva: 2019. január 22. Nekem FTTB-n nem megy. Mondok mást. Opera böngészőn be kell kapcsolni a VPN-t és mindjárt menni fog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. január 23. Megosztás Posztolva: 2019. január 23. @teherwagon, basszus, Opera Miniből néztem, ami meg az adattömörítés miatt proxyt használ. Most Telekomos otthoni netről megnéztem, nem töltötte be. Mobilnet dettó, de ott még a hibaüzenetig se jut el. (Chrome Mobil) Majd ha sikerül, Tᴇʟᴇɴᴏʀᴏs irányból is megnézem, hogy betölti-e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 szaboadam Posztolva: 2019. január 23. Megosztás Posztolva: 2019. január 23. Kék propelleres hálóból sem érhető el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 astrolandscaper Posztolva: 2019. január 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 24. Sziasztok! Nem tudom, hogy ennek köszönhetően de most az előbb próbáltam és mostmár bejön a honlap. Több böngészővel is próbáltam és mobilnetről is jó. Köszi mégegyszer! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 astrolandscaper Posztolva: 2019. január 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 24. Mellékelek még két screen shotot, hátha valaki bennfentes látja mi változott. A traceroute még a keddi napról: és ezt meg most csináltam nemrég: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
astrolandscaper
Tisztelt érintettek!
Kb. november óta a www.twanight.org honlap nem elérhető a Telekom hálózatából. Először azt hittem, hogy a honlap üzemeltetőinél van a hiba, de a napokban szembesültem vele, hogy más hálózatokból elérhető gond nélkül.
Köszönöm előre is a hiba javítását.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.