dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Ez tök jó akció A meglévő ügyfeleknek nem lesz valami ehhez hasonló, csak például a részletre vásárlás lehetősége? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. április 29. Megosztás Posztolva: 2015. április 29. Aki pedig lemarad róla, azért ne búsoljon, a Nokia HERE is egész jó offline navigálásra, ráadásul nem csak a Magyarország térkép tölthető le. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. június 7. Megosztás Posztolva: 2015. június 7. Én is belefutottam, de most meg is néztem őket, és ezek tényleg kifejezetten tetszetős árak. Konkrétan pl. a Samsung Galaxy A5 a legkisebb csomagban bő 30 ezer forinttal olcsóbb, mint az A3, és a Nokia Lumia 830 pedig gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint a 735. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 4. Megosztás Posztolva: 2015. július 4. Használtak közt egyáltalán nem látom csak újként 0 - 67800Ft ért. Használtba nem lehet tudni mikor érkezik max akkor ha ki szornak egyet vagy vissza küldik stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2015. június 17. Megosztás Posztolva: 2015. június 17. Itt a lehetőség! Most újra extra kedvezménnyel vásárolhatsz online készülékeket!Az akcióban használt és új készülékeket egyaránt vehetsz majd. A használt eszközöknél a használt, az újaknál a garanciális szó szerepel a termék neve után.Fontos hogy bizonyos készülékekből minimális, akár 1-2 darabos készlet van, így előfordulhat, hogy azok az akció indulását követően rövid időn belül elfogynak. A vásárlás során a választott készüléket kizárólag GLS házhoz szállítással rendelheted meg! Köszönjük, hogy figyelsz, mert a nem GLS-sel feladott rendeléseket törölnünk kell! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a lentebb található jogi tájékoztatót is!A kiugró terhelésre való tekintettel esetlegesen lassulások, oldalbetöltési nehézségek lehetnek. Kérjük, ilyen esetben kicsit később próbáljátok használni a felületet.Jó vásárlást kívánunk! Link Tájékoztatunk, hogy a „Használt” cikkszámmal jelölt termékek csökkentett árú, használt készülékek. Fogyasztó általi, online vásárlás esetén ezekre a termékekre is vonatkoznak az online értékesítésre, a távollevők között kötött szerződésekre érvényes szabályok, melyek alapján 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ezen „Használt” cikkszámú termékekre nincs jótállás! Hibás teljesítés esetén azonban a fogyasztó 1 évig élhet szavatossági igényével, mely esetben az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A szavatossági igények érvényesíthetőségére egyebekben a Polgári törvénykönyvben és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezések irányadók. Kérünk, hogy olvasd el a kormányrendelet szerinti, távollevők között kötött szerződésekre vonatkozó tájékoztatást. Ezen termékek megvásárlásával egyben kijelentem, hogy a jelen szerződési nyilatkozatom megtétele előtt a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti vonatkozó tájékoztatást Szolgáltatótól megkaptam. A kapcsolódó szerződést/szerződéskiegészítést mindezek ismeretében és elfogadásával, az előzetes tájékoztatással egyező tartalmúként fogadom el és kötöm meg. Ezt a terméket csak házhoz szállítással (GLS futárszolgálat által történő kiszállítással) rendelheted meg! Kérünk, hogy a megrendeléskor ezt a szállítási módot válaszd, mert az egyéb szállítási móddal feladott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni! Az akcióban kapható készülékek csak Telekom SIM kártyával használhatók, a kártyafüggetlen készülékeket a termékek nevénél jeleztük! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. november 26. Megosztás Posztolva: 2014. november 26. Hamarosan... :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. @beata1988 Szia.A készüléket a készlet erejéig, a létesítéstől számított 30 napon belül szállítják ki az arra jogosult előfizető részére. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom marosvarikitti Posztolva: 2014. december 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 25. Több konstrukció közül is tudsz választani. A vezetékes internet csomagokhoz rendelhető eszközök listáját a http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tablagepek oldalon tekintheted meg. Melyik típusra gondoltál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Nálam ma volt egy szerelő (táv csere miatt). Rákérdeztem, tőlük tudsz venni 24*1490.-Ft -ért. (M,L,.. csomag feltétel). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. Nincs,de én minden nap ,akár többször is csekkolom a Telekom oldalakat,így napra kész vagyok mindig. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. A mikulás MEGÉRKEZETT!Akciós készülékek tartozékkal! A készülékajánlatok 2014. december 1-től a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe, kizárólag Lakossági ügyfelek részére. A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 4. Megosztás Posztolva: 2014. december 4. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 15. Megosztás Posztolva: 2014. december 15. Válts valamelyik Next (kivéve Next L) vagy Music díjcsomagunkra új hűségidővállalással, vagy hosszabbítsd meg a hűségidődet 2 évvel, és a készülékárakból 30% kedvezményt adunk! Bővebb infórmációért látogass el ide. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 16. Megosztás Posztolva: 2014. december 16. Az akció, annyira jól sikerült,hogy a weboldalról már el is tünt. :manvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 17. Megosztás Posztolva: 2014. december 17. @foxylady Valami nem stimmelt vele. :manvery-happy: Itt van kicsit át dolgozva,kevesebb kedvezménnyel. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kocijoci Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Azt szeretném megtudni hogy ez a mostani ünnepi akció meddig tart mert a feleségemnek dec 29 jár le a hűség és telót szeretne venni vajon akkor még érvényes lesz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Öhöm https://kozosseg.telekom.hu/t5/Akci%C3%B3k/bd-p/board13 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. húúúúú, köszi :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Elég gyengére sikeredett ez a Fekete Péntek.WebShop hól megy hol nem megy... nem bírja a terhelést!5 darab telefon van leakciózva... a komplett kínálatot le kellet volna akciózni erre az egy napra, nem halt volna bele a Telekom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. van, akinek bejött. Pl. nekem :-)és másoknak is, mert elég hamar elkapkodták...Igazán lehetne gyakrabban ilyen akció, hiszen az ilyen meglepetésekkel épp a hűséges üf-eket díjaznák, akik nem restek többször is, nemcsak akciós szezonban felmenni a honlapra, hanem pl. az ügyeiket is ott intézik, és elcsípik a menő kedvezményeket.én is így találtam Rátok :-), és lám, mekkora mákom volt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. Ünnepi Kalendárium! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. be van állítva az akciófigyelőd? :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Ado,hogy lehetett volna nagyobb adatkör, de nem mindig a T/szolgáltató döntése az, hogy mit akcióz le, sokszor a gyártó is belepofázik/belepofázhat...Én azon döbbentem meg, hogy a szifon 5C is akciós volt, mert ilyen ritkán szokott lenni... Lehetne többször ilyen fekete péntek jellegű askció, manapság vannak ugyan kampányok, de 1-2-őt leszámítva nem mindig nyerőek. Elég gyengére sikeredett ez a Fekete Péntek.WebShop hól megy hol nem megy... nem bírja a terhelést!5 darab telefon van leakciózva... a komplett kínálatot le kellet volna akciózni erre az egy napra, nem halt volna bele a Telekom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. Bővebb információért látogass el erre az oldalra! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 7. Megosztás Posztolva: 2014. december 7. Konkrétan a Iphonenál a Telekomnak kusvan Apple meg szab egy árat és azon lehet adni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 beata1988 Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. sziasztok nem tudja valaki mikor hozzák a tabletet amit ajándékba adnak? nekem még nem érkezett meg... :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dragontwin19
Ez tök jó akció
A meglévő ügyfeleknek nem lesz valami ehhez hasonló, csak például a részletre vásárlás lehetősége?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
14
10
5
5
Népszerű napok
2014. December 9.
6
2014. December 8.
6
2014. December 1.
5
2015. Július 4.
4
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 14 poszt
anonymus 10 poszt
Hapsika 5 poszt
teherwagon 5 poszt
Népszerű napok
2014. December 9.
6 poszt
2014. December 8.
6 poszt
2014. December 1.
5 poszt
2015. Július 4.
4 poszt
67 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.