zoli62 Posztolva ekkor: 2019. február 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 2. A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. február 2. Megosztás Posztolva: 2019. február 2. (szerkesztve) Ilyenkor jön nagyon jól a Telekom Fon, legalább sok helyen használható lesz a VoWiFi is. Egyébként később majd itt is lesz róla szó, ha elindul. Szerkesztve ekkor: 2019. február 2. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2019. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 2. Még a VoLTE is elég dadogósan működik. Én magam például észre sem veszem a különbséget a normál és 4G hívás között. A VoWIFI akkor még odébb van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. február 4. Megosztás Posztolva: 2019. február 4. Később majd csak lesz valami a dologból. ? Pl. USA-ban nagyon hasznos a VoWiFi, mert sok helyen nincs normálisan lefedve a hálózat, és ott jól jön. De nálunk egyelőre nem látom még sok hasznát, viszont jó plusz ez is. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2019. február 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 4. 1 órája, abit írta: Később majd csak lesz valami a dologból. ? Pl. USA-ban nagyon hasznos a VoWiFi, mert sok helyen nincs normálisan lefedve a hálózat, és ott jól jön. De nálunk egyelőre nem látom még sok hasznát, viszont jó plusz ez is. ? Pont erről szól az egész cikk, és a kommentek, hogy mennyire van szükség erre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
gschneider2 Posztolva: 2019. február 21. Megosztás Posztolva: 2019. február 21. Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. február 23. Megosztás Posztolva: 2019. február 23. @szabogabor10 Nagyon úgy látszik, hogy valami probléma van a rendszerben. De ráérnek, nem kell annyira sietni, inkább legyen stabil a dolog. A konkurencia nincs még sehol, a kékeknél most indult el a VoLTE, a pirosaknál meg semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
gschneider2 Posztolva: 2019. március 25. Megosztás Posztolva: 2019. március 25. (szerkesztve) @abit Hát csak nekik nem a másik kettőhöz kéne mérniük magukat, hanem nemzetközileg. A nyugati nagy szolgáltatókhoz képest pedig bizony elmaradásuk van. Még mindig. Az osztrák T majdnem egyszerre vezette be a VoLTE-t és a VoWiFit. Szerkesztve ekkor: 2019. március 25. Szerkesztő: szabogabor10 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. március 25. Megosztás Posztolva: 2019. március 25. @szabogabor10 Igaz, nemzetközileg nézve eléggé elmaradott, de ez igaz az összes magyar szolgáltatóra. Arra leszek kíváncsi, hogy a VoWiFi mennyivel jobb hangminőséget fog kínálni a VoLTE-től egy gyorsabb hálózaton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
perelli Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. Most akkor működik már, vagy sem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. Hello @perelli, tudtommal még nem, csak megszellőztették, hogy lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
perelli Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. 5 perce, teherwagon írta: Hello @perelli, tudtommal még nem, csak megszellőztették, hogy lesz Érdekes, hogy két hónapja írtak róla, hogy napokon, heteken belül indul. Így kár volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. Az volt a cikkben, hogy "akár napokon, heteken belül indulhat". ez valid, hiszen 60 napja vagy 8,5 hete írták, és a teljes állítás akár a mai napra is igaz lehet (most is napokon, heteken belül indulhat akár) viccet félretéve ez azoknak lesz igazán megváltás, így azok várhatják igazán, akik most a mobillefedettséggel szenvednek (vadromantikus környezet vagy durván árnyékolt épület, épületrész), de van náluk valamilyen vezetékes wifi. engem hidegen hagy (kipróbálom majd persze, de nem valószínű, hogy használom majd) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
perelli Posztolva: 2019. április 10. Megosztás Posztolva: 2019. április 10. (szerkesztve) Engem érdekelne, nálunk a pince-garázsszinten eldobálja a mobilnetet, de a VoLTE óta alapból is vannak gondok. Szóval számítana. Pedig Budapest, csak "hegyi". De nem nagyon haladunk, bár olvastam, van olyan teló és ROM, ahol előjött a kapcsoló frissítéssel magától. Mondjuk előhozni én is tudom, persze azzal sokra nem megyek. Szerkesztve ekkor: 2019. április 10. Szerkesztő: perelli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
jenokellner Posztolva: 2019. április 30. Megosztás Posztolva: 2019. április 30. Tényleg mi történt a a Wowifi szolgáltatással, nagy a csend felőle, van valakinek információja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. augusztus 7. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. 1414-en már lehet kérni az aktiválást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
poli27 Posztolva: 2019. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 12. Ekkor: 2019. 08. 07. at 12:28, abit? írta: 1414-en már lehet kérni az aktiválást. Jha szombaton 10.én azt mondták 12. én indul el, akkor kérjem,,,, vasárnap 11.én szintén, ma betelefonálok, és közlik pilot jelleggel a Telekom kapcsolja be nem lehet bekapcsolni..... komolyan egy szánalmas bagázs... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 12. 42 perce, poli27 írta: Jha szombaton 10.én azt mondták 12. én indul el, akkor kérjem,,,, vasárnap 11.én szintén, ma betelefonálok, és közlik pilot jelleggel a Telekom kapcsolja be nem lehet bekapcsolni..... komolyan egy szánalmas bagázs... Pedig be lehet kapcsolni. Varázskönyvben ott virít, hogy ügyfélkérésre bekapcsolható hivatalosan mától. Vannak életképtelen ügyintézők... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 12. 2 órája, Roli82 írta: Vannak életképtelen ügyintézők... Igen, néhányan azt se tudják szerintem, hogy mi az a VoWiFi. Érdemes őket újra felhívni, hátha valaki már be tudja kapcsolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 12. 3 órája, abit? írta: Igen, néhányan azt se tudják szerintem, hogy mi az a VoWiFi. Érdemes őket újra felhívni, hátha valaki már be tudja kapcsolni. CC tapasztalat, nem tudta mi az, elmagyaráztam mi az és akkor már tudta miről van szó. Aktiválta. Mobil restart és megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Spityu1985 Posztolva: 2019. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 12. (szerkesztve) Üdv... én ma hallottam, hogy a Telekomnál is elérhető már a VoWifi,nem csak a másik új szolgáltatónál... beaktiváltattam mind2 előfizus kártyámra.. Kicsit poénos számomra, hogy a Telekom HU helyett Wifi-t ír ki a telefonom mint mobilszolgáltató Szerkesztve ekkor: 2019. augusztus 12. Szerkesztő: Spityu1985 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Bueno Posztolva: 2019. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 15. Domino ügyfeleknél is elérhető a VoWiFi? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 15. 12 perce, Bueno írta: Domino ügyfeleknél is elérhető a VoWiFi? Üdv. Dominósoknak egyenlőre nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 15. Domino-sok, MIX (költségkontrollos) előfizetésre még nem tudják bekapcsolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Krinyo Posztolva: 2019. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 15. Elvileg nekem is bekapcsolták ma (flottás egyedi előfizetés), de természetesen nem él, holnap futok egy újabb kört. VoLTE-val is a végén leveleznem kellett, mire belőtték, 3x hülyítettek telefonon az ügyfélszolgálatosok. Horvát Telekom hálózaton simán ment, kérés nélkül, látszott a telefon wifi ikonján, nem tudom, hogy itt miért nem képesek elsőre soha egy kapcsolót átállítani... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.