Posztolva ekkor: February 2, 2019 A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2019 (szerkesztve) 15 órája, Roli82 írta: Megpróbáltam bekapcsolni Dominóra de nem lehet. Köszi az információt, nem próbálkozom vele feleslegesen. Szerintem később fogják csak bevezetni a Dominosoknak is a VoWiFit, ahogyan a VoLTE-t is... Szerkesztve ekkor: December 23, 2019 Szerkesztő: abit Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 23, 2019 8 órája, abit írta: Domino-n már működik, vagy még mindig nem lehet bekapcsoltatni? Jól jönne, ha az is VoWiFi-n menne a rossz lefedettség miatt. Megpróbáltam bekapcsolni Dominóra de nem lehet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 22, 2019 Domino-n már működik, vagy még mindig nem lehet bekapcsoltatni? Jól jönne, ha az is VoWiFi-n menne a rossz lefedettség miatt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 22, 2019 már fel sem kell hívni az ügyfélszolgálatot, elég egy sms a 1430-ra +WIFIHANG üzenettel és néhány másodperc múlva működik és erről válasz üzenet is érkezik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 11, 2019 Ma frissítettem az iPhone XS-emet 13.3-ra, utána szólt a telefon, hogy van új carrier update is, miután azt is frissítettem pedig megjelent a Settings Phone menüjében a Wi-Fi Calling opció. (Korábban már kértem az ügyfélszolgálattól a VoWIFI bekapcsolását.) Szóval már iPhone-on is működik! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 6, 2019 5 órája, Krinyo írta: Időközben kiderült, hogy aktív a szolgáltatás és működik is. Legalábbis gondolom, ha repülő módba tett telefonnal és engedélyezett WiFivel simán tudok hívást indítani. Ami fura, hogy míg a horvátoknál a WiFi ikon módosulása (kis antenna jel van benne) egyértelműen jelzi, hogy éppen VoWiFi van, addig itthon csak abból lehet látni, hogy a "Telekom HU" szolgáltató név átvált "WiFi"-re. Ebből lehet tudni M20Prón, hogy működik... VoWiFi ikont se mutatja felső sávban? Huawein úgy szokott lenni, főként D.gisnél. Samsungon is a Telekom HU helyett WiFi-t mutat, és a felső sávban egy kis wifis telefon ikont, de így kicsit konkrétabban jelzi. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 6, 2019 2 órája, teherwagon írta: Hello @Krinyo, egyelőre ezen a telón nem megy, illetve külföldön másik telóval sem. így magát a szolgáltatást lehet, hogy bekapcsolták, de nem fog működni Időközben kiderült, hogy aktív a szolgáltatás és működik is. Legalábbis gondolom, ha repülő módba tett telefonnal és engedélyezett WiFivel simán tudok hívást indítani. Ami fura, hogy míg a horvátoknál a WiFi ikon módosulása (kis antenna jel van benne) egyértelműen jelzi, hogy éppen VoWiFi van, addig itthon csak abból lehet látni, hogy a "Telekom HU" szolgáltató név átvált "WiFi"-re. Ebből lehet tudni M20Prón, hogy működik... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2019 Ekkor: 2019. 08. 16. at 11:53, Krinyo írta: Mate 20 Próm van, tudja ezt a szolgáltatást és a horvátoknál működött is. Hello @Krinyo, egyelőre ezen a telón nem megy, illetve külföldön másik telóval sem. így magát a szolgáltatást lehet, hogy bekapcsolták, de nem fog működni Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 5, 2019 (szerkesztve) 2 órája, csokej írta: Várható, hogy iPhone-on is elérhető lesz a szolgáltatás? Ez leginkább az Apple-től függ, carrier update-tel kerül be. iOS 13 pletykák szerint támogatni fogja Magyarországon is. Szerkesztve ekkor: September 5, 2019 Szerkesztő: abit? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 5, 2019 Várható, hogy iPhone-on is elérhető lesz a szolgáltatás? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 16, 2019 2 perce, Krinyo írta: Mate 20 Próm van, tudja ezt a szolgáltatást és a horvátoknál működött is. Hogyha ott működött, és a telefonod támogatott, mennie kéne most is. Telekomos ROM van rajta? Újraindítással, SIM ki-behelyezéssel próbálkozz még meg. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 16, 2019 2 órája, abit? írta: Milyen készüléked van? WiFi kapcsoló aktív? Jellemzően újabb Samsungokon, Huaweiken, stb. megy, iPhone-on nem. Samsungon így néz ki: De ha a te készüléked támogatott VoWiFi téren, és mégse megy, hívd fel őket újra/írj nekik. Mate 20 Próm van, tudja ezt a szolgáltatást és a horvátoknál működött is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 16, 2019 (szerkesztve) 10 órája, Krinyo írta: Elvileg nekem is bekapcsolták ma (flottás egyedi előfizetés), de természetesen nem él, holnap futok egy újabb kört. VoLTE-val is a végén leveleznem kellett, mire belőtték, 3x hülyítettek telefonon az ügyfélszolgálatosok. Horvát Telekom hálózaton simán ment, kérés nélkül, látszott a telefon wifi ikonján, nem tudom, hogy itt miért nem képesek elsőre soha egy kapcsolót átállítani... Milyen készüléked van? WiFi kapcsoló aktív? Jellemzően újabb Samsungokon, Huaweiken, stb. megy, iPhone-on nem. Samsungon így néz ki: De ha a te készüléked támogatott VoWiFi téren, és mégse megy, hívd fel őket újra/írj nekik. Szerkesztve ekkor: August 16, 2019 Szerkesztő: abit? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 16, 2019 20 órája, Roli82 írta: Üdv. Dominósoknak egyenlőre nem. Köszönöm. ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 15, 2019 Elvileg nekem is bekapcsolták ma (flottás egyedi előfizetés), de természetesen nem él, holnap futok egy újabb kört. VoLTE-val is a végén leveleznem kellett, mire belőtték, 3x hülyítettek telefonon az ügyfélszolgálatosok. Horvát Telekom hálózaton simán ment, kérés nélkül, látszott a telefon wifi ikonján, nem tudom, hogy itt miért nem képesek elsőre soha egy kapcsolót átállítani... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 15, 2019 Domino-sok, MIX (költségkontrollos) előfizetésre még nem tudják bekapcsolni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 15, 2019 12 perce, Bueno írta: Domino ügyfeleknél is elérhető a VoWiFi? Üdv. Dominósoknak egyenlőre nem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 15, 2019 Domino ügyfeleknél is elérhető a VoWiFi? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 12, 2019 (szerkesztve) Üdv... én ma hallottam, hogy a Telekomnál is elérhető már a VoWifi,nem csak a másik új szolgáltatónál... beaktiváltattam mind2 előfizus kártyámra.. Kicsit poénos számomra, hogy a Telekom HU helyett Wifi-t ír ki a telefonom mint mobilszolgáltató Szerkesztve ekkor: August 12, 2019 Szerkesztő: Spityu1985 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 12, 2019 3 órája, abit? írta: Igen, néhányan azt se tudják szerintem, hogy mi az a VoWiFi. Érdemes őket újra felhívni, hátha valaki már be tudja kapcsolni. CC tapasztalat, nem tudta mi az, elmagyaráztam mi az és akkor már tudta miről van szó. Aktiválta. Mobil restart és megy. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 12, 2019 2 órája, Roli82 írta: Vannak életképtelen ügyintézők... Igen, néhányan azt se tudják szerintem, hogy mi az a VoWiFi. Érdemes őket újra felhívni, hátha valaki már be tudja kapcsolni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 12, 2019 42 perce, poli27 írta: Jha szombaton 10.én azt mondták 12. én indul el, akkor kérjem,,,, vasárnap 11.én szintén, ma betelefonálok, és közlik pilot jelleggel a Telekom kapcsolja be nem lehet bekapcsolni..... komolyan egy szánalmas bagázs... Pedig be lehet kapcsolni. Varázskönyvben ott virít, hogy ügyfélkérésre bekapcsolható hivatalosan mától. Vannak életképtelen ügyintézők... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 12, 2019 Ekkor: 2019. 08. 07. at 12:28, abit? írta: 1414-en már lehet kérni az aktiválást. Jha szombaton 10.én azt mondták 12. én indul el, akkor kérjem,,,, vasárnap 11.én szintén, ma betelefonálok, és közlik pilot jelleggel a Telekom kapcsolja be nem lehet bekapcsolni..... komolyan egy szánalmas bagázs... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 7, 2019 1414-en már lehet kérni az aktiválást. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 30, 2019 Tényleg mi történt a a Wowifi szolgáltatással, nagy a csend felőle, van valakinek információja? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon