Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Message: Missing License Degraded Performance


kangoo

Kérdés

Sziasztok!

A tegnapi TVGOQuickplayer 8.2.11.1 telepítése óta bizonytalanul működik a lejátszás PC-men (előtte gond nélkül futottak a műsorok). Ha éppen nem akarja letöltetni sokadszor a böngészővel a tvgo.hu a lejátszót, hogy telepíteni kell, akkor a lejátszóablakban (lejátszás közben) jobb felül megjelenik egy kis kép ezzel a szöveggel: "Missing License Degraded Performance". A lejátszás egy ideig megy, majd leáll és bal felül egy piros error üzenetet ír ki: "Hiba: Missing license timeout (8006)" ld a képet!

Ha csatornát váltok, tovább megy egy ideig, majd ismét leáll stb.

Böngészők: Firefox 65.0.1 (x64), IE 42.17134.1.0, Chrome  72.0.3626.119 (64 bites) verzióival, OP rendszer: Win10 Pro x64

Vírusvédelem: Eset Smart Security 12.0.31.0

Az nw.exe fájlt kiengedi a tűzfal a működése során, tehát eléri azt az IP címet, amit akar.

Telekom Support nem sokat tudott mondani... "nincsenek tömeges problémák" tehát nem a progi rossz!

Mi lehet a megoldás? Hol a license?

Köszi előre is!

IMG_20190226_213653 (Nagy).jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

12 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Most már nekem is eltűnt a licenszhiány, de még mindig minden nap első használatkor újra telepíteni akarja a TVGOQuickplayer-t, mert egyébként nem nézhető a műsor. Miért?

Az a furcsa még, hogy ezt a verziót a C:\ *****be telepíti, míg átnézve a HDD-t találtam egy korábbi verziót a Program Data mappában is. Valamint a Telekom Support azt mondta, hogy a Program Files X86-ba kell lennie... Érdekes!

Kicsit (elég) bizonytalan a működése!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Még mindig hibás????

Ha megnézzük az első postot, a dátuma február 26.! Én előtte jópár kört jártam a telekom support-tal és még mindig itt tartunk, hogy nem működik???? És ez egy vezető informatikai, telekommunikációs cég lenne?

Tegnap egy másik Win10-en is próbáltam, csak azzal a különbséggel, hogy ott előtte leszedtem a régi TVGOplayert és a legújabbra frissíttettem a Firefox-ot. Na, ott egyáltalán nem megy. Minden próbálkozásra azt írja, hogy töltsem le, telepítsem! Letöltöm, telepítem és ismét kiírja, hogy töltsem le...

Valamint más Folderbe teszi, mint a korábbi gépemen (ott C:/ alá települ). Ezen a másikon pedig C:/Users/xxxx/AppData/Roaming ...

Szóval jól kiszúrtak a TVGO-sokkal, pedig a Magenta1 az kiemelt szolgáltatás!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem 10 hónapja javítják... sikertelenül! Ma ismét "Hiba: Bad license (-2113929212) "

Valami nem működik megfelelően a Telekomnál!

A mellébeszélés, ügyfél(le)kezelés az megy, de hogy érdemben foglalkozzanak vmivel... az biztosan drága. Pedig a legdrágább dolog egy elveszített ügyfél...

A Telekom app-ot is sikerült elcseszniük, hogy root-oltnak érzékeljen nem rootolt telókat! És ezt sem tudták javítani hónapok óta!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 órája, McBelaba írta:

Megnéztem és a következő esetekben jelenetkezik a hiba:

1. A videókártyának támogatniza kell w  WebGL formátumot és elkalmazások futtatását.

2. A program csak akkor telepúl fel hibátlanul, ha a hangkártya 24 bites formátumra és 48 Khz-es mintavételezésre van állítva.

Ezen esetek bármelyikének a nem teljesülése eseténa program látszólat feltelepül, de a kiegészítő illetsztő programokat, amit a szükségessek a program futásához, vagy nem telepíti, vagy hibássan telepíti és a Registry-be nem jegyzi a szükséges kulcsokat.

 

A telepítést Rendszergazdai jogokkal kell indítani, és elötte megnézni, hogy a Videó és Hangkártya Hardveresen és Szofveresen (Drivereken keresztül) támogatja-e a fent leírt kritériumokat.

Üdv.: Mc.Bélabá

Bélabá!

A fentieket nekem írtad? Ha igen, az látható valahol hogy válasz Player kérdésére? Ha nekem válaszoltad, akkor köszönöm, de nekem biztos nem ezek a problémáim, ui. mind a PC-men, mind a laptopomon a múlt héten még működött a tvgo. A laptopomról írok. Az előbb is próbáltam. Bejelentkeztem a tvgo-ba, de egy csatornát sem tudok nézni, mert azt mondja, hogy telepítenem kell a tvgoquickplayert, miközben telepítve van.
 

4 órája, McBelaba írta:

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...