Telekom ticzadam Posztolva ekkor: 2014. november 5. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 5. Sziasztok!Valakinek van infója arról, hogy mikor lesz a Telekom kinálatában BB Passport?Köszi, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 TLB Posztolva: 2015. április 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Hello! Az XPERIA M4 AQUA nem tudjátok mikor jelenik meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2014. november 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 6. Szia.Tudomásom szerint nem kerül be a kinálatba az emlitett tipus,legalább is a Telekom Facebook oldalán az illetékes ezt írta több héttel ezelött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom ticzadam Posztolva: 2014. november 11. Szerző Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 11. :'( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom ticzadam Posztolva: 2014. november 26. Szerző Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 26. Már meg.http://berryblog.blog.hu/2014/08/19/megjelent_az_elso_igazi_hivasszuro_bb10-re Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jozi9 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. MIkor várható hogy érkezik iphone 5c az üzletekbe újra? Mindenhol elfogyott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Wepshop szerint van. Miért nem rendeled meg azon keresztül?https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPhoneSearchCmd?langId=-11&langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC7yZTDNIPin6ta%2BJnzE%2FZj4NGDR%2FQ%2Fpf0iWh%2FT6GlEDS8%0AyMr6sChLaA%3D%3D&ddkey=WSPhoneSearchCmd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jozi9 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Sajnos hiába írja a webshop, hogy melyik boltokban van, a helyszínre látogatva kiderül az igazság, hogy nincs. Megrendelni pedig nem szeretném, mert pl 16gb-osbol egyetlen helyen kapható zöld, gondolom az is annyira, mint a pólus centerben lévő kizárólag kék színű 8gb a webshop szerint, ami szintén nincs, vagy tán arra értik ami ki van rakva megfogni. A rendelést úgy főleg nem szeretném leadni, hogy nincs készlet, es ki tudja mikor lesz - mert sajnos engedné leadni amúgy (olyan színből is, ami már sehol nincs raktáron). Sajnos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Én vettem már így. 2 napon belül ki hozták házhoz. Nem néztem, hogy valamelyik boltban van-e. Gondolom van központi raktár is és onnan hozták és nem valamelyik boltból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jozi9 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Gondolod ha a központi raktárban hegyekben állna, akkor a boltokban elzavarnák az embereket azzal, hogy nincs?:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Bármi lehet.Megrendeled és már a szállítási napot is megkapod azonnal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Van egy központi web shopos raktár ami nem egyezik a boltok raktárkészletével. Engem eddig minidg hívtak bármi gond volt nem volt shop raktárában de volt xy T-pontban azt is el árulják melyikből mennyi van polcon ha nyugodtan rendeled meg. Iletve elötte a 1430 is értekezhetnél ott pontosan látják hol mennyi van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Milyen színű és tárhelyű kéne? Most néztem meg, az 5C 8GB-osból van 18 üzletben, a 16-osból pedig Debrecenben. De szerintem rendeld meg házhoz, vagy Pick Pack pontba, sokkal kényelmesebb, mint az üzletekben sorba állni érte. Még munkahelyre is kiviszik, teljesen ingyen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Rendelj online és nem kell boltokba rohangálj :)Sztem ha minden rendben van a rendeléseddel, akkor pár napon belül megkapod a cuccost kiszállítva is akár és használhatod...Sőt, ne feledd, ha online rendeled, akkor jobban is jársz, mintha simán üzletben vennéd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1789 Posztolva: 2014. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Ezt teljes mértékben meg is lehet érteni. mivel európában nagyon kicsi a piaci kereset erre a márkára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 26. Lehet kicsi a kereslet, ettől függetlenül az új BB vonal nem olyan rossz (tudás és dizájn).Z10-est használtam, komolyan mondom az üzenetkezelésben nagyon ott van a szeren (sms, e-mail, whatsapp, satöbbi).Ami bosszantó volt, az a hívásszűrés és smsszűrés mint olyan hiánya (lehet azóta ez megoldott, de tavasszal még hiánycikk volt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kiskobi12 Posztolva: 2014. november 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Üdv. érdeklődnék, mikor lesz kapható LG F6-os telefon? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. december 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 1. szia!erre ezen a fórumon nem fogsz választ kapni :-), mert vmelyik "feltételek"szerint ez nem ügyfélszolgálati csatorna.még az itt: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/hamarosan_kaphato_mobiltelefonok megjelenő telefonokra sem szokták tudni megmondani, hogy melyik teló mikorra várható, mert biztosan függ a gyártótól és a szállítástól.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Amúgy még szerepel a kínálati listán, igaz készleten nincsen... Szerintem vedd fel készletértesítőre és kapsz üzenetet, ha lesz ismét. Amúgy nem rossz a az F6, mint telefon, de azért tudsz helyette alternatívát találni. Sztem nézd meg az LG F60-at, árban közel van a sima F6-hoz: LG F60 Vagy ha drágább is belefér, akkor G2 mini vagy G2, azok sem rosszak... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 4. Fasza :)Csak hát elég nagy késéssel, ezt nagyon sajnálom...A másik ami nem votl szimpi, hogy azért pár EUR összegeket simán el-elkértek az appokért (olyanért amiért droidon nem kellett fizetni, de példát hirtelen nem tudok mondani sajna), igaz volt ami megérte. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom ticzadam Posztolva: 2014. december 9. Szerző Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Ez teljesen igaz, de ezért nem feltétlenül a bb hibás, (talán annyiban hogy rosszul pozícionálta a market placet) hanem inkább az app írok, akik látják hogy appjuknak nincs konkurencia, így akár milyen gagyi is lehet érte pénzt kérni.Tovább a bb10 elboldogul androidos .apk-val szólva a probléma részben egy kis barkácsolással orvosolható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Halihó! Most jött a kalendáriumi SMS a T-től, hogy az LG L65 okosteló memó. kártyával a Move S díjcsomagra vállalt 2 éves hűséggel 18 960 Ft csak online! Még tavaly feliratkoztam erre az SMS értesítőre, és most is kapom. Szerintem nézd meg az újabb telefonokat is :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Mind az F6, az F60 és ez az L65 közel van egymáshoz.Nem mondom, hogy nem egy ligában versenyeznek, de azt sem hogy igen (2 mag vs 4 mag, cortex vs krait), így az L65 talán a leggyengébb összességében minden paramétert nézve, de itt meg képbe jön, kinek mi kell egy telefonban, mint funkció.Szóval nem biztos, hogy olyan nagy öröm az L65, de tuti van akinek elég a téma... Halihó! Most jött a kalendáriumi SMS a T-től, hogy az LG L65 okosteló memó. kártyával a Move S díjcsomagra vállalt 2 éves hűséggel 18 960 Ft csak online! Még tavaly feliratkoztam erre az SMS értesítőre, és most is kapom. Szerintem nézd meg az újabb telefonokat is :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 10. nekem még olyan szoftverem volt a Z10-en, ahol direktben az .apk fájlok nem voltak támogatottak oké, hogy a portolás, mint olyan akár megoldás is lett volna, de kábé 10 portolt app-ból 7 nem indult el, a maradék 3-ból meg ha kettő jól futott, az siker kategória volt... egy darabig jó móka a berhelés és okosítás, de egy idő után unalmas tud lenni... ha tényleg van olyan stabil és megbízható szoft, ami az apk fájlokat alapból kezeli, akkor lehetne jövője a bb-nek, de én félek, hogy eléggé mélyen vannak ahhoz, hogy innen hamar visszakapaszkodjanak, főleg ahogy a droid/alma/ms hármas nyomul előre... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nilatako Posztolva: 2014. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 11. Mikor lesz elérhető a T-Mobile kínálatában a Lenovo S860?Egyáltalán, bármelyik Lenovo mobilkészülék? Üdvözlettel: Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 16. Hogy mi várható, azt ide szokták feltenni: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/hamarosan_kaphato_mobiltelefonok Lutri, hogy a lenovo be tud-e törni a szolgáltatókhoz, az 860-as modell ráadásul még februári bejelentéses kütyü, szóval necces, hogy lehet-e majd kapni egyáltalán...Mobilpiacra (+tablet) most kezdenek erősebben betörni, laptop vonal már erős volt eddig is, de ez nerm garancia semmire sem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ticzadam
Sziasztok!
Valakinek van infója arról, hogy mikor lesz a Telekom kinálatában BB Passport?
Köszi,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
27 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.