Dezsike

Készülékvásárlás hűséggel - kötbér?

Kérdés

Sziasztok!

Előfizetéses vagyok, de korábban készüléket nem vásároltam, csak az előfizetésre van hűségem amiből 41 nap van hátra. A készülékem megadta magát, ezért szeretnék venni egy újat. Ki is néztem egyet a Telekom webshopban, ami felajánlott a meglévő előfizetésem megújítása esetén egy igen kedvező konstrukciót. Viszont a megújított hűségidő vállalt költési szintje kb 4000 Ft-al alacsonyabb, mint a még jelenleg futó hűségidőé. Szimpla díjcsomagváltáskor ilyen beállítások esetén elő is ugrik, hogy 53000 Ft kötbér fizetendő, ha meglépem a váltást. A webshop viszont nem jelenített meg ilyen figyelmeztetést. Megléphető ez a rendelés kötbérfizetés nélkül, vagy ebben az esetben is számítani lehet kötbér terhelésére?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Feltehetően a régi csomagodra kapsz a hűségért havidíjkedvezményt, ha hamarabb alacsonyabb csomagra váltasz, akkor megszeged a feltételeket.

Tarifacsomagtól függ, de üzletben 99%-ban biztos és talán telefonon is tudnak olyat, hogy rögzítik a készülék igényedet az olcsóbb csomagra vállalt hűséggel, s te megkapod a készüléket, majd ha letelik a mostani csomagod hűsége, átváltasz az olcsóbb csomagba.

Ha te megrendeled neten olcsóbbb csomagra, a kötbért kiszámlázzák, mindenképpen emberi beavatkozásra van szükség.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most