Posztolva ekkor: May 12, 2019 Sziasztok Háromszor is hibásan írtam be a PIN kódomat, de a PUK kódomat nem tudom, ugyanis nem találom a kártyát, amin rajta van. Többen is írták, hogy itt a honlapon van mód a lekérdezésére... de hogyan? a válaszokat előre is köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 30, 2020 https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2612/honnan_tudhatom_meg_a_pin__es_puk_kodomat__ha_blokkoltam_a_sim_kartyamat__de_nem_talalom_a_kodot_tartalmazo_plasztik_kartyat_? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 29, 2020 Ekkor: 2019. 05. 12. at 11:25, abit írta: Szia @szabozsanna, A weboldalon bejelentkezés után válaszd ki az előfizetésedet, a további adatok opció alatt találod majd a PUK1 és PUK2 kódokat. Szia hol lehet megtalálni az előfizetés opciót? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: May 12, 2019 Szia @szabozsanna, A weboldalon bejelentkezés után válaszd ki az előfizetésedet, a további adatok opció alatt találod majd a PUK1 és PUK2 kódokat. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok
Háromszor is hibásan írtam be a PIN kódomat, de a PUK kódomat nem tudom, ugyanis nem találom a kártyát, amin rajta van. Többen is írták, hogy itt a honlapon van mód a lekérdezésére... de hogyan?
a válaszokat előre is köszönöm.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon