Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Fogyasztóvédelem


Amálka

Kérdés

Tisztelt Admin vagy segítő tag!

 

Rendeltem online egy előfizetést és hozzá egy készüléket. A készülék még aznap 4óra működés után elromlott teljesen! A készüléket bevittük egy t-pontba kicserélni mivel a honlapon azt írják ha egyértelmű a meghibásodás 3 napon belül kicserélik! Az ügyintéző közölte hiába van ez írva a honlapon nekik ki van adva küldjék vissza a központba elállás joggal! Rendben átvette a készüléket és kiállította a papírt az elállási nyilatkozatról! Ez július 25.én volt, azóta senki sem keresett, sőt bárhol érdeklődünk nem tudnak információt adni! Az előfizetéses kártya aktiválva nincs mivel azt tanácsolta a telefonos ügyintéző ne aktiváljuk amég nem rendeződik az ügy! Most jobban utánna olvastam és törvény írja elő 14napon belül rendeznie kell a szolgáltatónak az elálást! 

Mindenhol hitegetnek, a pénzem sehol, az előfizetés használhatatlan! A fogyasztóvédelemnél tegyek feljelentést akkor történik valami az ügyben? 

 

Köszönöm a válaszokat!

Üdv! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
Ekkor: 2023. 10. 06. at 8:58, Telekom szakértő írta:

Kedves Tamás! 

Nagyon sajnáljuk, hogy elhúzódik az ügyed! Kérdés esetén, kérjük, keress minket m.me/TelekomHU elérhetőségünkön vagy honlapunkon a chat felületünkön és mindent megteszünk, hogy segíthessünk Neked. Köszönjük! ^Lia

Azt senki sem tudja a Telekomnál, hogy a chat csak akkor elérhető, ha van előfizetés? Nekem is a chatet javasolták, amikor megkérdeztem, hogy az októberi 25 ezer forintos kauciót mikor akarják visszautalni, amit tabletre kértek, amit visszaadtam, kaptam storno számlát, de pénz nem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...