efi99

1777-ről tömeges sms

Kérdés

Tiszteletem!

2 napja minden ussd kódos Domino egyenleg lekérés után (*102# vagy *111#-tel kezdve) folyamatosan, egymás után jön 8-10 alkalommal legalább ugyanaz az sms a 1777-ről, ami a Telekom app egyenleg lekérdezés funkcióját promotálja. Csak a szám blokkolásával lehet úrrá lenni rajta, a blokkolást feloldva az első lekérdezés után kezdődik elölről, addig viszont semmi. Más feladó sms-ével, valamint a 1777-ről érkező más sms-ekkel sincs probléma. (Az egyenleg lekérdezéshez használok hónapok óta egy applikációt, ami ezt automatikusan megteszi minden kimenő hívás és kimenő sms után és folyamatosan mutatja widget-ben, de a kézi lekérdezéssel is ugyanígy gond van). Mondjuk már az elsőt sem tudom mi váltotta ki péntek hajnalban 5:48-kor, mert akkor viszont nem volt lekérés.

Tapasznyalta valaki? Ötlet? Bejelentettem telefonon, de nem sikerült megoldani.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Nem jó :( ezek alapján valami kampány lehet, ami nálad akad valamiért. küldd el privátban a számod, és a Tés kontaktomon keresztül megpróbálom, hátha...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nem lett vége. Le lettem azzal pattintva, hogy karbantartanak valamit. Nyilván az én vonalamat csak, az éterben.

Nem oldódott meg, a helyzet változatlan. A blokkolás feloldása után tök csönd, aztán ahogy küldöm az első lekérdezést fél percenként potyog az sms. A 6. körül meguntam és visszablokkoltam.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nem, a kézi lekérdezés az app nélküli sima *102#-re vonatkozik, valamint a Telekom ussd menüjéből indítottra.

Az app kb fél éve fent van, eddig jól működött (frissíteni nem fogom, mert a GDPR miatt az sms-ek mozgását már nem figyelheti az új verzió, így kimenő sms után nem tudnám már automatikusan lekérni vele).

A 1777-re minden más sms-t "visszajelent" a telefon, azok nem jönnek duplán.

Komolyan már kezdem azt hinni, hogy büntiben vagyok, mert fél év alatt elment kb 3000 ussd lekérés, ugyebár tök ingyen, de az elektronpályákat mégiscsak koptatva, ezért minden ilyen után jön az ajánlat, hogy ugyanmár, van más lehetőség is. Ti egyáltalán kap(ta)tok ilyen promóciós sms-t, akár csak 1-et is ?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @efi99, fura és kétesélyes. egyik lehetőség, hogy az appban elszúrtak valamit, pl. egy frissítést (a kézi lekérdezést ugye az appos kézire értetted?). ekkor a következő frissítés megoldja, vagy nem, de én a helyedben inkább keresnék helyette másikat. a másik (ha a másikkal is ugyanez lesz), hogy a Té központ nem érzékeli, hogy megkaptad a választ, így folyamatosan próbálkozik újra és újra. ezt a Ténél látniuk kell, így ha jelzed feléjük, megoldják (írtad, hogy jelezted, és nem sikerült, de ha úgy alakul, én nekifutnék munkaidőben még egyszer, hátha). majd írd meg, légyszi, hogy mi lett a vége

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most