Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Iphone 11 Pro ledobja a Wifit néhány routeren


Dev

Kérdés

Hello

Ünnepek előtt vásároltam a telekomtól egy iphone 11 Pro-t, és azóta ledobálja a Wifi-t. Felvettem a kapcsolatot az Apple-el, és ők szoftveres hibára gyanakodnak, de azért is írok ide, mert most untam meg, hogy nem csinálnak semmit.

Még előre leszeretném szögezni, hogy mindenféle angol fórumról, és oldalról összeszedett tippeket már kipróbáltam. Néhány példa: Wifi Assist off, Hardreset, Router restart, Auto join on-off, Reset network settings, IOS reinstall from settings, IOS reinstall from iTunes. Sőt ezenkívül, amikor iTunesról újra raktam az egészet, akkor direkt nem importáltam semmilyen beállításomat a másik készülékekről ne, hogy véletlen valami saját beállítás bugoltatja be a telefont.

Több routeren kipróbálva a legtöbbön működik. A saját routeremen, ha letiltom az 5Ghz-ről, és csak 2.4GHz-n megy akkor működik, viszont egy csúcstelefonnál nem nagyon nézem el, hogy az 5Ghz-n ledobálja. Ez a ledobálás pedig úgy működik, hogy amikor a homepagen vagyok, és nem csinál semmit a telefont nagyon ritkán dobja le, és max 2mp-ig. A hiba akkor gyakoribb, amikor használom is pl Youtube  bufferelés. A Westendben az iSamurai Wifin is egyből ledobta, ahogy kipróbálta a szervízes srác. Több ismerősöm, és szüleim routerei pedig nem dobják le, ami nagyon érdekes..

Azért is fordulok ehhez a fórumhoz, mert már ötletem sincs mit kellene vele kezdeni..

Előre is köszi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Az 5 GHz akkor működik stabilan ha az access point közelében vagy és nincsenek közbenső falak, fém elemek, bármi, ami gyengíti a jelet. A 2.4G-s sávhoz képest egy antenna jóval kisebb területet tud lefedni, így a jelenség akár még természetes is lehet. Ha ugyanakkor területet szeretnél lefedni 5G-vel mint 2.4G-vel, lehetséges, hogy két 5 GHz-es access point fog kelleni.

Nyilvános helyeken ne legyen mérvadó, hogy működik a wifi, mivel nem ismered a konfigurációt, csatlakoztatott eszközök számát, esetleges per-device sávszél korlát, stb tényezőket.

A saját routered beállításait ellenőrizni kell, esetleg állítsd alaphelyzetbe az eszközt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...