Luciferi Posztolva ekkor: 2020. augusztus 8. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 8. Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. augusztus 10. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 10. Ekkor: 2020. 08. 08. at 12:53, Luciferi írta: Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy! Szia @Luciferi! A műsorújságot érintő központi hibáról nincs tudomásunk. Kérjük, ha ismételten hibát tapasztalsz a megjelenő programok kapcsán, itt privát üzenetben jelezd felénk, megadva a csatorna és műsor nevét, akár képernyőképet, fényképet csatolva és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2020. augusztus 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 10. Van egy központi hiba, ami már 5+ éve fennáll, és a jelzések ellenére sem sikerült kijavítani. A lényege az, hogy az olyan kétrészes filmeknél, amiknek a részeit nem közvetlenül egymás után, hanem eltérő napokon vetítik, mindegyik részt 2/1-ként jelzik. A mellékelt képeken látható ez, a harmadik képen a port.hu megmutatja, hogy ténylegesen 1. és 2. részről van szó. Nyilván a valóságban is a második részt fogom látni holnap, amennyiben a tényleges adásidőben nézném. A gond csak az, hogy felvételről szeretném a két részt megnézni. A kétrészes filmek már sorozatnak számítanak, be is lehet állítani sorozatfelvételként, csak éppen nem fogja a második részt felvenni (esetleg a már felvett 1. részre veszi rá, letörölve azt), mivel a program mindkettőt 1. részként kezeli. Én most két önálló felvételként állítottam be (azaz nem sorozatként), holnap este beszámolok itt a fejleményekről, miszerint megvan-e mindkét rész, vagy csak az 1. rész, esetleg csak a 2. rész maradt-e meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2020. augusztus 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 12. Jelentem megvolt a teszt. Önálló felvételekként beállítva felvette mindkét részt, bár a megjelölés mindkettőnél 2/1 rész, de az időpont különböző.Viszont egy tévedésemet korrigálnom kell: most már (nem tudom mióta, mert a közelmúltban nem foglalkoztam a témával) a kétrészes filmeket nem tekinti sorozatnak a szoftver, tehát csakis önálló egységekként beállítva lehet a két részt felvenni. Ez mégiscsak programjavítás lehet, talán a bejelentések alapján. Feltételezem hogy a mindkét részt 2/1-ként jelölő hibát bonyolultabb lenne javítani, ha eddig nem sikerült. A biztonság kedvéért valamilyen másik műsorújságban ellenőrizni kell a felvétel beállítása előtt. OFF Nemrég valamelyik csatorna leadott egy kétrészes filmet úgy, hogy az egyik héten három különböző napon adták az 1. részt, majd a következő héten ugyanilyen módon a 2. részt is. Ezt már több online műsorújságban is megnéztem, mert elsőre sajtóhibának tűnt, de nem az volt. Az IPTV műsorújságban persze 6 db 2/1 részként jelent meg OFF vége Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. augusztus 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 12. Elnézést kérek, mert nem akartam folytatásos regényt írni, de mégsem annyira egyszerű a helyzet, mint hittem. Beállítottam mindkét rész (08.10. és 08.11. érdekes lesz a dátum) önálló felvételét. A felvett első részt még 08.11-én délután (azaz még az aznap este leadandó és felveendő 2. rész előtt) megnéztem, de nem töröltem le. Ahogy írtam, a felvett műsorok között szerepelt mindkét rész. Gondoltam hogy most már megnézem a 2. részt, és logikusan a 08.11-i dátummal jelzettre kattintottam, és utána bambán (elnézést) néztem. Ott ugyanis a második rész helyett az első rész után következő (08.10-ről van szó!) Grimm című film jött elő. Mivel a 08.10-i dátummal jelölt Hádész film felvétele még megvolt (nem töröltem a megnézés után), rákattintottam arra. Csodák csodájára a Hádész film második része jött elő, és megnézhettem. Összegezve (ha jól értelmezem): a film 2. részét az 1. rész helyére vette fel, az 1. rész törlődött valamilyen módon felvételre került az 1. rész utáni film, címében és dátumában a 2. résznek megfelelő kiírással Azt hiszem, hogy ez a programozás csodája lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Luciferi Posztolva: 2020. szeptember 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 5. Ekkor: 2020. 08. 10. at 12:05, Telekom szakértő írta: Szia @Luciferi! A műsorújságot érintő központi hibáról nincs tudomásunk. Kérjük, ha ismételten hibát tapasztalsz a megjelenő programok kapcsán, itt privát üzenetben jelezd felénk, megadva a csatorna és műsor nevét, akár képernyőképet, fényképet csatolva és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Luciferi
Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.