Ugrás a tartalomhoz
  • 0

IPTV EPG


Luciferi

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom
Ekkor: 2020. 08. 08. at 12:53, Luciferi írta:

Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti  meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy!

Szia @Luciferi!

A műsorújságot érintő központi hibáról nincs tudomásunk. Kérjük, ha ismételten hibát tapasztalsz a megjelenő programok kapcsán, itt privát üzenetben jelezd felénk, megadva a csatorna és műsor nevét, akár képernyőképet, fényképet csatolva és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Van egy központi hiba, ami már 5+ éve fennáll, és a jelzések ellenére sem sikerült kijavítani. A lényege az, hogy az olyan kétrészes filmeknél, amiknek a részeit nem közvetlenül egymás után, hanem eltérő napokon vetítik, mindegyik részt 2/1-ként jelzik. A mellékelt képeken látható ez, a harmadik képen a port.hu megmutatja, hogy ténylegesen 1. és 2. részről van szó. Nyilván a valóságban is a második részt fogom látni holnap, amennyiben a tényleges adásidőben nézném. A gond csak az, hogy felvételről szeretném a két részt megnézni. A kétrészes filmek már sorozatnak számítanak, be is lehet állítani sorozatfelvételként, csak éppen nem fogja a második részt felvenni (esetleg a már felvett 1. részre veszi rá, letörölve azt), mivel a program mindkettőt 1. részként kezeli. Én most két önálló felvételként állítottam be (azaz nem sorozatként), holnap este beszámolok itt a fejleményekről, miszerint megvan-e mindkét rész, vagy csak az 1. rész, esetleg csak a 2. rész maradt-e meg?

 

 

Musorujsag-1.jpg

Musorujsag-2.jpg

Musorujsag-3.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Jelentem megvolt a teszt. Önálló felvételekként beállítva felvette mindkét részt, bár a megjelölés mindkettőnél 2/1 rész, de az időpont különböző.Viszont egy tévedésemet korrigálnom kell: most már (nem tudom mióta, mert a közelmúltban nem foglalkoztam a témával) a kétrészes filmeket nem tekinti sorozatnak a szoftver, tehát csakis önálló egységekként beállítva lehet a két részt felvenni. Ez mégiscsak programjavítás lehet, talán a bejelentések alapján.

Feltételezem hogy a mindkét részt 2/1-ként jelölő hibát bonyolultabb lenne javítani, ha eddig nem sikerült. A biztonság kedvéért valamilyen másik műsorújságban ellenőrizni kell a felvétel beállítása előtt.

OFF

Nemrég valamelyik csatorna leadott egy kétrészes filmet úgy, hogy az egyik héten három különböző napon adták az 1. részt, majd a következő héten ugyanilyen módon a 2. részt is.  Ezt már több online műsorújságban is megnéztem, mert elsőre sajtóhibának tűnt, de nem az volt. Az IPTV műsorújságban persze 6 db 2/1 részként jelent meg :)

OFF vége

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Elnézést kérek, mert nem akartam folytatásos regényt írni, de mégsem annyira egyszerű a helyzet, mint hittem.

Beállítottam mindkét rész (08.10. és 08.11. érdekes lesz a dátum) önálló felvételét. A felvett első részt még 08.11-én délután (azaz még az aznap este leadandó és felveendő 2. rész előtt) megnéztem, de nem töröltem le. Ahogy írtam, a felvett műsorok között szerepelt mindkét rész. Gondoltam hogy most már megnézem a 2. részt, és logikusan a 08.11-i dátummal jelzettre kattintottam, és utána bambán (elnézést) néztem. Ott ugyanis a második rész helyett az első rész után következő (08.10-ről van szó!) Grimm című film jött elő. Mivel a 08.10-i dátummal jelölt Hádész film felvétele még megvolt (nem töröltem a megnézés után), rákattintottam arra. Csodák csodájára a Hádész film második része jött elő, és megnézhettem.

Összegezve (ha jól értelmezem):

  • a film 2. részét az 1. rész helyére vette fel, az 1. rész törlődött
  • valamilyen módon felvételre került az 1. rész utáni film, címében és dátumában a 2. résznek megfelelő kiírással

Azt hiszem, hogy ez a programozás csodája lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2020. 08. 10. at 12:05, Telekom szakértő írta:

Szia @Luciferi!

A műsorújságot érintő központi hibáról nincs tudomásunk. Kérjük, ha ismételten hibát tapasztalsz a megjelenő programok kapcsán, itt privát üzenetben jelezd felénk, megadva a csatorna és műsor nevét, akár képernyőképet, fényképet csatolva és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente

Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...