tothzozo Posztolva ekkor: 2020. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 20. (szerkesztve) Tisztelt Telekom! Az új felületen beállítható kedvenc csatornákat, hol lehet szűrni? Mert gondolom ha már beletették, valahol lehet. Mondjuk ez egyik alkalmazásukban sem volt tökéletes, de most tényleg tanácstalan vagyok. (a felület használatáról, semmilyen leírást, útmutatót nem találtam) -1 Köszönettel Zoltán! Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 20. Szerkesztő: tothzozo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2020. szeptember 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 24. Üdv! Azért nem találod ezt a funkciót , mert valószínűleg még nincs élesítve! A Telekom TV GO-n hétről - hétre, hónapról - hónapra jelennek meg újabb funkciók! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tothzozo Posztolva: 2020. szeptember 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 23. Köszönöm, hogy válaszra se méltatnak. Pff Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2020. szeptember 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 24. 4-44-902 hibakód semmiféle TV adás nem játszható le! Androidos app Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. szeptember 29. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 29. Szia tothzozo! Ne haragudj, hogy csak most adunk választ a kérdésedre! Az új Telekom TVGO-ban Kedvenc műsorok /témakörök beállítására van lehetőséged, ami saját fiók, kedvenceim között fog megjelenni. Ha kiválasztasz egy témakört a kategóriában pl. sport, akkor a műsorújság csak azokat a csatornákat fogja megjeleníteni, ahol a sport műsorok mennek. ^Gabriella Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kispal Posztolva: 2020. október 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. október 1. (szerkesztve) Akkor mi a túrónak van ott az a buborék a műsorújságnál , hogy kedvenc csatornák beállítása. Bejelölhetek bár mennyit nem tudok vele mit kezdeni.? Más miért nem lehet az élő adást megállítani, hangerőt szabályozni??? A réginél lehetett. Ha nem kész akkor meg mi a... kellett átállítani minket. Szerkesztve ekkor: 2020. október 1. Szerkesztő: kispal kiegészítés, hiba javítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Petikem Posztolva: 2020. október 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. október 2. Üdv! Telekom tv go 4-44-909-es hibát ír ki, amióta változtattak rajta. Semmit nem tudok nézni hetek óta. A telekomnál nem tudnak segíteni. Töröltem a gyorsítótárat, programot, újratelepítettem. Semmi. Tud valaki segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tothzozo
Tisztelt Telekom!
Az új felületen beállítható kedvenc csatornákat, hol lehet szűrni? Mert gondolom ha már beletették, valahol lehet.
Mondjuk ez egyik alkalmazásukban sem volt tökéletes, de most tényleg tanácstalan vagyok.
(a felület használatáról, semmilyen leírást, útmutatót nem találtam) -1
Köszönettel Zoltán!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.