oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 22 órája, oroviczg írta: ... Én már arra is gondoltam, hogy ki csereltetem a Sagemcom-ot hátha javul a helyzet! .... Nem valószínűsítem, hogy a probléma a digitális elosztó miatt lenne, így teljesen felesleges a cseréje, ez inkább hálózati problémának tűnik. Valami miatt nem lehetséges a kapcsolat a szerver felé a Telekom irányából. Ezért is lenne jó, ha lenne valami IP, amit csekkolni lehet, pingelni, tracertelni stb... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 10. Megosztás Posztolva: 2021. február 10. 39 perce, djcand írta: Szia! Így van kitöltve a port továbbításom, és ahogy rámegyek a port mentésére ez a hibaüzenet jön be. Próbáltam, egyesével tizesével, ötösével hozzáadogatni, de ez az üzenet fogad mindig. Nem jól vannak a portok beállítva. Ugyan az legyen a kezdő és befejező is, helyi és a külsőnél is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 13 órája, oroviczg írta: Hali! Senki nem tud akkor nekünk segiteni?Kezd tele lenni a hócipőm,hogy egy ekkora válalat nem tud semmit csinálni,mert nem is akar!Szarik az egészre!Valahogy nem akarom el hinni,hogy erre nincs semmi ami megoldaná a problémát! Azt próbáltátok, amit Roli82 írt a korábbi posztban? Sikerül? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 9 perce, djcand írta: Mármint arra gondolsz hogy a portokat egyesével megadni? Mert ha igen, akkor úgy is próbáltam, de úgy sem jó. Nem, hanem pl kezdőnek 27000 adtál meg, befejezőnek 27013, úgy csináld meg ahogy pl a képen látszik a a Kodinál. De itt egy kép pont a COD Warzone PC-s változata van, csak nem Sagemben hanem Kaonban., de a lényeg látszik, hogy mire gondolok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 perce, djcand írta: próbáltam úgy is, de a 27031 portot akkor sem tudom megnyitni, mert az előző hozzászólásomban lévő hibaüzenet jön be. végigpróbáltam egyesével hozzáadni a portokat is 27000-27031 ig, de 27013 utáni portoknál akár hányat adok meg, akár egyet, akár ötöt, akármennyit, mindig a hibaüzenet jön be. Van anydesk vagy teamviewer-ed? Összekapcsolódnánk és akkor megnézném én is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Épp most, djcand írta: Szia! Nincsen és sajnos ma már nem is leszek annak a gépnek a közelében. Viszont ezen a honlapon ami az Activision hivatalos honlapja ott úgy van írva hogy az összes portot meg kell nyitni 27000-27031 között, és elvileg ezek a portok az összes újabb call of duty játékhoz kell, úgyhogy véleményem szerint jól van kitöltve a port továbbításom, de ezt az egyet nem értem, hogy miért tudom megnyitni a 27000-27013 ig tartóakat, és miért nem a 27014-27031 portokat. Bár attól félek, hogy ahogy @oroviczg is írja hogyha meg lesznek nyitva a portok a játék akkor sem lesz jó. Hiába írja úgy, nem úgy kell. Kaonosoknak be tudtam állítani a portokat és nekeik müködik igy a játék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 órája, Vargageri írta: Nekem xboxon más portok kellenek. Szerintem mindent jól csináltam, nem itt lesz a hiba. Hárman jeleztük csak itt a fórumon, hogy ugyan azt a hibaüzenetet kapjuk. Ugyan az a router, ugyan az a város. Valahol a telekom helyi rendszerében lesz a baj, szerintem. Ezek a portok kellenek, es ezek vannak nyitva, mégsem történt változás: Próbaképpen a csatlakozás időtartamára kapcsolt ki a hgw tűzfalát, hogy úgy mit mutat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) Nem tudom, hogy mit lehetne még csinálni. Esetleg DMZ de úgy meg minden netes forgalom a gépre fog menni, és biztonsági szempontból rizikós. Eszközcserére is gondoltam, Sagemcom F@st 3890 V3-ra, de ez meg már ritka mint a fehér holló vagy van raktáron vagy nincs. Kaon CG3000 meg problémás, de végül is azokkal a beállításokkal amiket én javasoltam sokaknak, SW frissítés nélkül is megy ez a játék is ami nektek van. Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 4 perce, oroviczg írta: Bár szerintem ugyan ilyet kapnánk valószínű! Nem biztos! Egy próbát megér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 órája, oroviczg írta: Nekem most igy van kitoltve!De nem megy igy sem Jól van beállítva. Rejtély ez az egész. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 7 perce, djcand írta: Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Ma hát csoda történt! :). Akkor jöhet nekem is a frissítés! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 6 perce, Roli82 írta: Tettünk egy lépést előre. 192.168.0.1 próbálod elérni? Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 59 perce, Roli82 írta: Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? Igen, az is változott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 1. Megosztás Posztolva: 2021. február 1. (szerkesztve) Szia! A helyzet nekem is ugyan ez, ugyan ilyen routerem van.Próbáltam már a portforwardingokat hozzáadni, kikapcsolni a UPNP-t de sajnos nekem sincsen még rá megoldásom. Szerkesztve ekkor: 2021. február 1. Szerkesztő: djcand kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 1. Én már meg próbáltam mindent! Néztem külföldi oldalt is de nem találtam a megoldást! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 1. 9 órája, djcand írta: Szia! A helyzet nekem is ugyan ez, ugyan ilyen routerem van.Próbáltam már a portforwardingokat hozzáadni, kikapcsolni a UPNP-t de sajnos nekem sincsen még rá megoldásom. 9 órája, djcand írta: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 1. Ja esetleg sikerült megoldani a hibát akkor majd írd meg legyszi! Amúgy hogy tudom kikapcsolni az UPNP-t! Tudsz dobni egy képet vagy leírást hogy kell ezeket megcsinalni amiket te már próbáltál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 9 órája, oroviczg írta: Ja esetleg sikerült megoldani a hibát akkor majd írd meg legyszi! Amúgy hogy tudom kikapcsolni az UPNP-t! Tudsz dobni egy képet vagy leírást hogy kell ezeket megcsinalni amiket te már próbáltál? Itt van, ha belépsz a routerbe és a haladó fülre rálépsz, de sajnos nekem nem oldotta meg a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. Sziasztok! Felvettem az illetékessel a kapcsolatot. Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 46 perce, djcand írta: Szia! Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót. Szia! Oké megkaptam az üzeneted, megvárom @oroviczg is és akkor egyben adom le az MT-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 1 órája, oroviczg írta: Szia!Írtam privátot neked! A probléma nem oldódott meg!Csak mobil nettel megy!A Oké. Megkaptam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 3. Én ezt találtam a neten a játékhoz! Valószínű nem jól csinálok valamit vagy nincs jól beirva, de nekem igy sem működik! Kezd már nagyon idegesíteni, hogy mindenkinek jó csak nálam nem megy! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 4. Megosztás Posztolva: 2021. február 4. 8 órája, oroviczg írta: Én ezt találtam a neten a játékhoz! Valószínű nem jól csinálok valamit vagy nincs jól beirva, de nekem igy sem működik! Kezd már nagyon idegesíteni, hogy mindenkinek jó csak nálam nem megy! Szia! Jól töltötted ki a portforwardingot, ugyanígy van nekem is, annyi különbséggel, hogy a 27000-27031 ig tartó részt nekem nem is engedi portforwardingolni mert egyből kidob a router egy hibaüzenetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 4. Nekem is csak úgy engedte hogy 3x kellett a ok-ra kattintani, mikor ki írta a hibauzenetet! Ma délután ujra rakom a gépem és még látom mi lesz! Hátha az segít! Neked sem a játék? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 16.
10
2021. Február 9.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.