oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 4. Megosztás Posztolva: 2021. február 4. 22 perce, oroviczg írta: Nekem is csak úgy engedte hogy 3x kellett a ok-ra kattintani, mikor ki írta a hibauzenetet! Ma délután ujra rakom a gépem és még látom mi lesz! Hátha az segít! Neked sem a játék? Szia! Gépet még nem próbáltam újrarakni, a Warzonet már telepítettem újra azóta, de nem javított semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 4. Megosztás Posztolva: 2021. február 4. Sziasztok! Ezidáig még nem kaptam visszajelzést a sráctól, SW ügyben, rajta vagyok, hogy meg legyen a héten és remélem megoldja a SW a problémát. Ami nekem furcsa, hogy ez a probléma, csak most jött elő mert az a SW ami rajta van a Sagemeteken nem mai darab, és ha korábban jó volt akkor most mitől lett rossz. Annyi még eszembe jutott, hogy ennél a modellnél ha a UPnP kikapcsoljátok akkor kell egy újraindítás, hogy a változtatás ténylegesen megtörténjen, illetve amit a UPnP-vel nyitott port lett azt törölni kel a táblázatból. @djcand A WAN blokkolást azt kapcsold vissza, biztonsági okokból nem szerencsés kikapcsolva tartani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 4. Megosztás Posztolva: 2021. február 4. 3 perce, Roli82 írta: Sziasztok! Ezidáig még nem kaptam visszajelzést a sráctól, SW ügyben, rajta vagyok, hogy meg legyen a héten és remélem megoldja a SW a problémát. Ami nekem furcsa, hogy ez a probléma, csak most jött elő mert az a SW ami rajta van a Sagemeteken nem mai darab, és ha korábban jó volt akkor most mitől lett rossz. Annyi még eszembe jutott, hogy ennél a modellnél ha a UPnP kikapcsoljátok akkor kell egy újraindítás, hogy a változtatás ténylegesen megtörténjen, illetve amit a UPnP-vel nyitott port lett azt törölni kel a táblázatból. @djcand A WAN blokkolást azt kapcsold vissza, biztonsági okokból nem szerencsés kikapcsolva tartani. Szia! reméljük akkor a héten lesz még belőle valami Igazából nem tudom hogy másnak korábban jó volt-e ezzel a routerrel, én perpill egy 2 hete kezdtem volna el vele játszani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 4. Én UPnP már kikapcsoltam és meg volt az ujra indítás is, de nem segített! Én 1 éve használom a modemet és eddig nem volt vele bajom! Néha ledobott a játékból de nem foglalkoztam vele! Ah nagyon ritka volt! De most már egy hete hogy ezt produkálja! Remélem hamar meg oldódik a gond Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Sziasztok! Valakinél bármi fejlemény? Nálam sajnos a helyzet változatlan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Sziasztok! Újra raktam a gépet,de nem oldódott meg a probléma továbbra sem!Megpróbáltam wifi stick-el is,de nem történt váltazás! Kezd elfogyni a türelmem és lehet szerződést bontunk a telekommal!Úgy gondolom,hogy éveken keresztül el kérik a nem kis pénzt a szolgáltatásokért és egy ilyet nem tudnak megoldani!Remélem valaki megtudja oldani,mert én már feladtam!Azt sajnálom csak,hogy a játék árát nem kapom vissza! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Most beszéltem egy érintettel a Telekomnál és kb. el lettem küldve a fa.....ba! Att mondta,hogy ha nincs a szolgáltatással baj akkor ők nem tudnak mit kezdeni ezzel!Biztos nem nálluk van a hiba és mivel a modem jó igy azt nem is cserélik ki!Úgy látom szolgáltatót kell váltani! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Megprobálom ezt a programot amit irtál!El tudod mondani,hogyan is működik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. 4 órája, oroviczg írta: Megprobálom ezt a programot amit irtál!El tudod mondani,hogyan is működik? Hosszas lenne itt most elmagyarázni. A YouTubon rengeteg "oktató" videót láthatsz a használatáról, ami nem túl bonyolult egyébként. Főleg angol nyelven, de a találatok között magyar is akad. https://m.youtube.com/results?search_query=wireshark+használata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. 6 órája, btz írta: Dehogy nincs. Egy VPN-el le lehet tesztelni, az olyan, mintha más szolgáltató hálózatáról mennél. Kipróbáltam egy VPN-el olasz kapcsolattal, 5-ből 5-ször egyből beengedett. Úgyhogy véleményem szerint nem nálam van a probléma. Korábban mikor egyszer kétszer beengedett nagy véletlenül a nat typeom mindig strict volt, és a nat type is moderatera változott a vpn-el. Esetleg nem lehet hogy a csodálatos telekom dupla Nat-olja a hálózatot és ez miatt nem jó? Mert nem akarok azért fizetni vpn-t amit a telekomnak kellene megoldania hogy egy egyszerű játékkal lehessen játszani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Én ehhez a VPN meg NAT stb.ilyenhez nem értek! Valószínű akkor, hogy a Telekomnak kellene megoldani a problémát! Én már arra is gondoltam, hogy ki csereltetem a Sagemcom-ot hátha javul a helyzet! Azért ez elég idegesítő! Néha engem is be engedett, de egy rövid idő múlva ki is dobott Server Disconekted hibával! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Nem lehet, hogy NAT mögé kerültetek , az az NAT-olt IP címet kaptok? Meg kellene keresni a Sagemben az IPv4 címeteket és ellenőrizni mondjuk ezen az oldalon ha egyezik akkor nincs NAT-olva, ha nem egyezik akkor 1414 felhív , hiba bejelentés és NAT mögül kivételt kell kérni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 20 perce, oroviczg írta: Meg néztem és nekem így van: Akkor lehet itt Győrben van valami hiba, mert én is szintén Győri vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 20 órája, oroviczg írta: Én már arra is gondoltam, hogy ki csereltetem a Sagemcom-ot hátha javul a helyzet! 99% hogy Kaon-t kapnál az még rosszabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. @btz @Roli82 Csináltam a wiresharkkal egy tesztet a játékkal, de nem tudom a fájlt feltölteni ide. megproobalom pm-ben elkuldeni hatha ott sikerul. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Épp most, djcand írta: @btz @Roli82 Csináltam a wiresharkkal egy tesztet a játékkal, de nem tudom a fájlt feltölteni ide. megproobalom pm-ben elkuldeni hatha ott sikerul. Wireshark-hoz nem értek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 9 órája, djcand írta: @btz @Roli82 Csináltam a wiresharkkal egy tesztet a játékkal, de nem tudom a fájlt feltölteni ide. megproobalom pm-ben elkuldeni hatha ott sikerul. Elküldheted nekem is vagy töltsd fel valami fájlküldőre (wetransfer, stb) és küldd el a linket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 1 órája, uzman írta: Elküldheted nekem is vagy töltsd fel valami fájlküldőre (wetransfer, stb) és küldd el a linket Szia! Privátban Küldöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 1 órája, djcand írta: Szia! Privátban Küldöm Megkaptam. Esetleg ismerőst meg tudsz kérdezni, hogy ő be tud-e jelentkezni? Vagy esetleg lehet-e választani szervert, hogy melyikhez csatlakozol? A sok retransmission utalhat arra is, hogy túlterhelt a szerver Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 6 perce, uzman írta: Megkaptam. Esetleg ismerőst meg tudsz kérdezni, hogy ő be tud-e jelentkezni? Vagy esetleg lehet-e választani szervert, hogy melyikhez csatlakozol? A sok retransmission utalhat arra is, hogy túlterhelt a szerver Sajnos ismerősöm nincsen aki játszik ezzel, de VPN-el gond nélkül fel tudok csatlakozni a játékra csak ugye magas a pingem. Szervert nem tudsz választani, csak 1 európai szerver van. Annyi hogy korábban egyszer kétszer sikerült belépni, akkor a nat typeot strict-nek írja de ha vpn-el csatlakozok a nat type moderate-ra vált. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Én is játszanék vele ha működne! Ha régiót váltok akkor is ugyan ez a hiba áll fent! Mobilnettel próbáltam azzal gond nélkül megy! Azt nem hiszem hogy túlterhelt a szerver, mert mások gond nélkül játszanak vele! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Online port scan (pl. http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/) nyitottnak látja a portokat, amiket nyitni szükséges a játékhoz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 7 órája, uzman írta: Online port scan (pl. http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/) nyitottnak látja a portokat, amiket nyitni szükséges a játékhoz? Szia! Ugye elvileg a képen látható portokat kell(ene) megnyitni. Az összeset megtudtam nyitni, kivéve a UDP 27014-27031 ig tartót illetve az UDP 27036 portot nem tudtam mert a router hibás bevitelt ír ki és kilép. Az általad linkelt honlapon próbáltam pingelni de nem járt sikerrel, viszont ebben az az érdekes hogy a Plex szerverem nyitott portját sem tudtam pingeltetni a honlappal, holott naponta többször kapcsolódok azon a porton a géphez távolról, ergo az a port tuti hogy működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 1 órája, djcand írta: Szia! Ugye elvileg a képen látható portokat kell(ene) megnyitni. Az összeset megtudtam nyitni, kivéve a UDP 27014-27031 ig tartót illetve az UDP 27036 portot nem tudtam mert a router hibás bevitelt ír ki és kilép. Az általad linkelt honlapon próbáltam pingelni de nem járt sikerrel, viszont ebben az az érdekes hogy a Plex szerverem nyitott portját sem tudtam pingeltetni a honlappal, holott naponta többször kapcsolódok azon a porton a géphez távolról, ergo az a port tuti hogy működik. Kötőjelet ne használj amikor egy port számot beállítasz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Nekem pl. UDP-nél 3074-et nem is engedi beirni!hibát dob ki!De ugy látom ez nem fog megoldódni sajnos!Senki nem tudja mi lehet a gond Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 16.
10
2021. Február 9.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.