oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 6 perce, uzman írta: Megkaptam. Esetleg ismerőst meg tudsz kérdezni, hogy ő be tud-e jelentkezni? Vagy esetleg lehet-e választani szervert, hogy melyikhez csatlakozol? A sok retransmission utalhat arra is, hogy túlterhelt a szerver Sajnos ismerősöm nincsen aki játszik ezzel, de VPN-el gond nélkül fel tudok csatlakozni a játékra csak ugye magas a pingem. Szervert nem tudsz választani, csak 1 európai szerver van. Annyi hogy korábban egyszer kétszer sikerült belépni, akkor a nat typeot strict-nek írja de ha vpn-el csatlakozok a nat type moderate-ra vált. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Én is játszanék vele ha működne! Ha régiót váltok akkor is ugyan ez a hiba áll fent! Mobilnettel próbáltam azzal gond nélkül megy! Azt nem hiszem hogy túlterhelt a szerver, mert mások gond nélkül játszanak vele! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Online port scan (pl. http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/) nyitottnak látja a portokat, amiket nyitni szükséges a játékhoz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 7 órája, uzman írta: Online port scan (pl. http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/) nyitottnak látja a portokat, amiket nyitni szükséges a játékhoz? Szia! Ugye elvileg a képen látható portokat kell(ene) megnyitni. Az összeset megtudtam nyitni, kivéve a UDP 27014-27031 ig tartót illetve az UDP 27036 portot nem tudtam mert a router hibás bevitelt ír ki és kilép. Az általad linkelt honlapon próbáltam pingelni de nem járt sikerrel, viszont ebben az az érdekes hogy a Plex szerverem nyitott portját sem tudtam pingeltetni a honlappal, holott naponta többször kapcsolódok azon a porton a géphez távolról, ergo az a port tuti hogy működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 1 órája, djcand írta: Szia! Ugye elvileg a képen látható portokat kell(ene) megnyitni. Az összeset megtudtam nyitni, kivéve a UDP 27014-27031 ig tartót illetve az UDP 27036 portot nem tudtam mert a router hibás bevitelt ír ki és kilép. Az általad linkelt honlapon próbáltam pingelni de nem járt sikerrel, viszont ebben az az érdekes hogy a Plex szerverem nyitott portját sem tudtam pingeltetni a honlappal, holott naponta többször kapcsolódok azon a porton a géphez távolról, ergo az a port tuti hogy működik. Kötőjelet ne használj amikor egy port számot beállítasz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 9. Nekem pl. UDP-nél 3074-et nem is engedi beirni!hibát dob ki!De ugy látom ez nem fog megoldódni sajnos!Senki nem tudja mi lehet a gond Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 9. Megosztás Posztolva: 2021. február 9. 54 perce, Roli82 írta: Kötőjelet ne használj amikor egy port számot beállítasz. Csak összeírtam egy jegyzettömbbe hogy miket kell beállítani, tudom hogy hogy kell portot nyitni, de egyszerűen az előző hozzászólásomba írt portokat nem engedi, hanem egyből hibával kidob. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 10. Megosztás Posztolva: 2021. február 10. 10 órája, djcand írta: Csak összeírtam egy jegyzettömbbe hogy miket kell beállítani, tudom hogy hogy kell portot nyitni, de egyszerűen az előző hozzászólásomba írt portokat nem engedi, hanem egyből hibával kidob. Tudnál egy screenshotot készíteni erről a hibáról? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 10. Megosztás Posztolva: 2021. február 10. 12 perce, uzman írta: Tudnál egy screenshotot készíteni erről a hibáról? Délután ha hazaértem lefotózom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 10. Megosztás Posztolva: 2021. február 10. 8 órája, uzman írta: Tudnál egy screenshotot készíteni erről a hibáról? Szia! Így van kitöltve a port továbbításom, és ahogy rámegyek a port mentésére ez a hibaüzenet jön be. Próbáltam, egyesével tizesével, ötösével hozzáadogatni, de ez az üzenet fogad mindig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 10. Én ugyan ezt tapasztaltam! Egyszer engedte bírni de a játékon mukodesen az sem segített! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 10. Megosztás Posztolva: 2021. február 10. 39 perce, djcand írta: Szia! Így van kitöltve a port továbbításom, és ahogy rámegyek a port mentésére ez a hibaüzenet jön be. Próbáltam, egyesével tizesével, ötösével hozzáadogatni, de ez az üzenet fogad mindig. Nem jól vannak a portok beállítva. Ugyan az legyen a kezdő és befejező is, helyi és a külsőnél is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 10. Hali! Senki nem tud akkor nekünk segiteni?Kezd tele lenni a hócipőm,hogy egy ekkora válalat nem tud semmit csinálni,mert nem is akar!Szarik az egészre!Valahogy nem akarom el hinni,hogy erre nincs semmi ami megoldaná a problémát! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 13 órája, oroviczg írta: Hali! Senki nem tud akkor nekünk segiteni?Kezd tele lenni a hócipőm,hogy egy ekkora válalat nem tud semmit csinálni,mert nem is akar!Szarik az egészre!Valahogy nem akarom el hinni,hogy erre nincs semmi ami megoldaná a problémát! Azt próbáltátok, amit Roli82 írt a korábbi posztban? Sikerül? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 15 órája, Roli82 írta: Nem jól vannak a portok beállítva. Ugyan az legyen a kezdő és befejező is, helyi és a külsőnél is. Mármint arra gondolsz hogy a portokat egyesével megadni? Mert ha igen, akkor úgy is próbáltam, de úgy sem jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 9 perce, djcand írta: Mármint arra gondolsz hogy a portokat egyesével megadni? Mert ha igen, akkor úgy is próbáltam, de úgy sem jó. Nem, hanem pl kezdőnek 27000 adtál meg, befejezőnek 27013, úgy csináld meg ahogy pl a képen látszik a a Kodinál. De itt egy kép pont a COD Warzone PC-s változata van, csak nem Sagemben hanem Kaonban., de a lényeg látszik, hogy mire gondolok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 9 perce, Roli82 írta: Nem, hanem pl kezdőnek 27000 adtál meg, befejezőnek 27013, úgy csináld meg ahogy pl a képen látszik a a Kodinál. De itt egy kép pont a COD Warzone PC-s változata van, csak nem Sagemben hanem Kaonban., de a lényeg látszik, hogy mire gondolok. próbáltam úgy is, de a 27031 portot akkor sem tudom megnyitni, mert az előző hozzászólásomban lévő hibaüzenet jön be. végigpróbáltam egyesével hozzáadni a portokat is 27000-27031 ig, de 27013 utáni portoknál akár hányat adok meg, akár egyet, akár ötöt, akármennyit, mindig a hibaüzenet jön be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 perce, djcand írta: próbáltam úgy is, de a 27031 portot akkor sem tudom megnyitni, mert az előző hozzászólásomban lévő hibaüzenet jön be. végigpróbáltam egyesével hozzáadni a portokat is 27000-27031 ig, de 27013 utáni portoknál akár hányat adok meg, akár egyet, akár ötöt, akármennyit, mindig a hibaüzenet jön be. Van anydesk vagy teamviewer-ed? Összekapcsolódnánk és akkor megnézném én is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 4 perce, Roli82 írta: Van anydesk vagy teamviewer-ed? Összekapcsolódnánk és akkor megnézném én is. Szia! Nincsen és sajnos ma már nem is leszek annak a gépnek a közelében. Viszont ezen a honlapon ami az Activision hivatalos honlapja ott úgy van írva hogy az összes portot meg kell nyitni 27000-27031 között, és elvileg ezek a portok az összes újabb call of duty játékhoz kell, úgyhogy véleményem szerint jól van kitöltve a port továbbításom, de ezt az egyet nem értem, hogy miért tudom megnyitni a 27000-27013 ig tartóakat, és miért nem a 27014-27031 portokat. Bár attól félek, hogy ahogy @oroviczg is írja hogyha meg lesznek nyitva a portok a játék akkor sem lesz jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Épp most, djcand írta: Szia! Nincsen és sajnos ma már nem is leszek annak a gépnek a közelében. Viszont ezen a honlapon ami az Activision hivatalos honlapja ott úgy van írva hogy az összes portot meg kell nyitni 27000-27031 között, és elvileg ezek a portok az összes újabb call of duty játékhoz kell, úgyhogy véleményem szerint jól van kitöltve a port továbbításom, de ezt az egyet nem értem, hogy miért tudom megnyitni a 27000-27013 ig tartóakat, és miért nem a 27014-27031 portokat. Bár attól félek, hogy ahogy @oroviczg is írja hogyha meg lesznek nyitva a portok a játék akkor sem lesz jó. Hiába írja úgy, nem úgy kell. Kaonosoknak be tudtam állítani a portokat és nekeik müködik igy a játék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) 48 perce, Roli82 írta: Hiába írja úgy, nem úgy kell. Kaonosoknak be tudtam állítani a portokat és nekeik müködik igy a játék. Délután vagy este ha lesz rá időm akkor ránézek hogy csak az első és utolsót adom meg, de attól tartok hogy mikor egyesével próbáltam megadni, a 27031-es portnál is hibára állt ki. Arra esetleg van valami ötleted hogy mi lehet a hibaforrás? Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: djcand Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Nekem sikerült egyszer beirom mindent rendesen! Ugyan úgy ahogyan a képen is! De a játék akkor sem ment! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vargageri Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Nekem xboxon más portok kellenek. Szerintem mindent jól csináltam, nem itt lesz a hiba. Hárman jeleztük csak itt a fórumon, hogy ugyan azt a hibaüzenetet kapjuk. Ugyan az a router, ugyan az a város. Valahol a telekom helyi rendszerében lesz a baj, szerintem. Ezek a portok kellenek, es ezek vannak nyitva, mégsem történt változás: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 órája, Vargageri írta: Nekem xboxon más portok kellenek. Szerintem mindent jól csináltam, nem itt lesz a hiba. Hárman jeleztük csak itt a fórumon, hogy ugyan azt a hibaüzenetet kapjuk. Ugyan az a router, ugyan az a város. Valahol a telekom helyi rendszerében lesz a baj, szerintem. Ezek a portok kellenek, es ezek vannak nyitva, mégsem történt változás: Próbaképpen a csatlakozás időtartamára kapcsolt ki a hgw tűzfalát, hogy úgy mit mutat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 9 órája, Roli82 írta: Nem, hanem pl kezdőnek 27000 adtál meg, befejezőnek 27013, úgy csináld meg ahogy pl a képen látszik a a Kodinál. De itt egy kép pont a COD Warzone PC-s változata van, csak nem Sagemben hanem Kaonban., de a lényeg látszik, hogy mire gondolok. Szia! Ugyan úgy kitöltöttem ahogy írtad, routert, gépet utána ujraindítottam, a helyzet változatlan, a játék nem indul Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 9.
10
2021. Február 16.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.