oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) Nem tudom, hogy mit lehetne még csinálni. Esetleg DMZ de úgy meg minden netes forgalom a gépre fog menni, és biztonsági szempontból rizikós. Eszközcserére is gondoltam, Sagemcom F@st 3890 V3-ra, de ez meg már ritka mint a fehér holló vagy van raktáron vagy nincs. Kaon CG3000 meg problémás, de végül is azokkal a beállításokkal amiket én javasoltam sokaknak, SW frissítés nélkül is megy ez a játék is ami nektek van. Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 10 perce, Roli82 írta: Nem tudom, hogy mit lehetne még csinálni. Esetleg DMZ de úgy meg minden netes forgalom a gépre fog menni, és biztonsági szempontból rizikós. Eszközcserére is gondoltam, Sagemcom F@st 3890 V3-ra, de ez meg már ritka mint a fehér holló vagy van raktáron vagy nincs. Kaon CG3000 meg problémás, de végül is azokkal a beállításokkal amiket én javasoltam sokaknak, SW frissítés nélkül is megy ez a játék is ami nektek van. És hogy lehetne lecseréltetni a modemet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) 6 perce, djcand írta: És hogy lehetne lecseréltetni a modemet? Bejelented hibára, nem ezzel a problémával, mert szerintem fel sem veszik hibára, vagy ha felveszik, akkor le is zárják pár óra múlva, hogy nincs hiba... Tipp: Random újra indul a cucc, szakadozik a kapcsolat, TV akadozik. Persze ilyen huncutsághoz nem árt kikapcsolni bekapcsolni többször is a Sagemet, különböző időpontokban, hogy látszódjon a "hiba". Szerelő kijön és ha szerencséd van nem csak tápot meg csatlakozót és osztót fog cserélni, hanem az eszközt is! Ha meg nem jársz sikerrel, akkor visszanyitatod a hibajegyet újra és újra. Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Hát már én is gondolkoztam a cserén! Szerintem ez lenne a végső megoldás! Bár szerintem ugyan ilyet kapnánk valószínű! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 4 perce, oroviczg írta: Bár szerintem ugyan ilyet kapnánk valószínű! Nem biztos! Egy próbát megér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 11. Nekem most igy van kitoltve!De nem megy igy sem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. 1 órája, oroviczg írta: Nekem most igy van kitoltve!De nem megy igy sem Jól van beállítva. Rejtély ez az egész. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 12. 9 órája, Roli82 írta: Jól van beállítva. Rejtély ez az egész. Teljesen tanácstalan vagyok akkor! Fogalmam sincs mi lehet a baj! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 djcand Posztolva: 2021. február 15. Megosztás Posztolva: 2021. február 15. Valakinél esetleg valami fejlemény? Nálam a helyzet sajnos változatlan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 15. (szerkesztve) 4 órája, djcand írta: Valakinél esetleg valami fejlemény? Nálam a helyzet sajnos változatlan Éppen most akartam kérdezni,hogy van e valakinél valami fejlemény! Most beszéltem a 1414-en a sráccal és felvette hibának,majd jonnek és megnézik vagy cserélik!Irok ha lesz valami fejlemény Szerkesztve ekkor: 2021. február 15. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Sziasztok! Nos egyelőre @djcand -nek ma be lett állítva egy újabb szoftver. Ha megoldja ez a problémát, akkor megkapjátok ti is. Ha nem akkor hiba bejelentés és másik típus kérése, ennél jobb ötletem nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oroviczg Posztolva: 2021. február 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 10 perce, Roli82 írta: Sziasztok! Nos egyelőre @djcand -nek ma be lett állítva egy újabb szoftver. Ha megoldja ez a problémát, akkor megkapjátok ti is. Ha nem akkor hiba bejelentés és másik típus kérése, ennél jobb ötletem nincs. Szuper! Remélem jelez vissza minél hamarabb, mert én már bejelentettem mjnt hiba! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. (szerkesztve) 1 perce, oroviczg írta: Szuper! Remélem jelez vissza minél hamarabb, mert én már bejelentettem mjnt hiba! 4 óra utánt írt. Ha ma jelentkezik nálad egy szerelő, és cserélné, akkor nyugodtan cseréltesd. Szerkesztve ekkor: 2021. február 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 7 perce, djcand írta: Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Ma hát csoda történt! :). Akkor jöhet nekem is a frissítés! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 7 perce, djcand írta: Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Tettünk egy lépést előre. 192.168.0.1 próbálod elérni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 6 perce, Roli82 írta: Tettünk egy lépést előre. 192.168.0.1 próbálod elérni? Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 4 perce, djcand írta: Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 59 perce, Roli82 írta: Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? Igen, az is változott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 23 perce, djcand írta: Igen, az is változott. Lehet, hogy csak simán ki volt tiltva az IP cím és valójában nem a SW frissítés oldotta meg a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 DaemonX Posztolva: 2021. február 27. Megosztás Posztolva: 2021. február 27. (szerkesztve) Üdv! Már finoman szólva is a tököm ki van. Pár nappal ezelőttig tökéletesen működött a Warzone, viszont már egy ideje nem lehet vele neten játszani. Nem talál meccset, és Moderate-en van a NAT Type. Ezeket próbáltam: UPNP ki/be kapcsolása Port Forwarding a Routeren keresztül Port Forwarding a Tűzfalon keresztül Router újraindítása Router resetelése Tűzfal resetelése Statikus IP kényszerítése Windows-on belül Sagemcom F@st 5655v2 routerem van, 1000/1000-es netem. Mi lehet a probléma??? Szerkesztve ekkor: 2021. február 27. Szerkesztő: DaemonX Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 DaemonX Posztolva: 2021. február 28. Megosztás Posztolva: 2021. február 28. (szerkesztve) Megoldódott a probléma! Mindenesetre elég nehéz volt rájönni. Ez a router teljesen máshogy működik, mint minden másik router, amikről itt a fórumon beszélnek, illetve amilyet én például régen használtam. Itt van úgynevezett External Host és Internal Host opció, és mint kiderült, az External Host opciót nem csak, hogy üresen lehet hagyni, hanem üresen KELL is! Azaz a portokkal ellentétben (melyek esetében a port számot be kell másolni az Internal és az External Port mezőbe is), az IP-nél nem kell ezt tenni, mert akkor nem fog működni a port forwarding. Csak hát erre honnan a fenéből kellett volna rájönnöm... De szerencsére eldugva találtam egy választ itt a fórumon valami Minecraftos téma kapcsán. Szerk: Az öröm korai volt. A NAT Type Open lett ugyan, de meccset ugyanúgy nem találok. Elkezd keresni a játék meccset, aztán a ping határérték egyre jobban kezd kiterjedni a keresőben, hogy tudjon nekem meccset találni, de nem jár sikerrel. Szerkesztve ekkor: 2021. február 28. Szerkesztő: DaemonX Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 DaemonX Posztolva: 2021. március 1. Megosztás Posztolva: 2021. március 1. Oké, nem a T-Home-mal van a gond. Az Activisionnek, mint kiderült, rossz az Anti-Cheat rendszere, így kaptam egy árnyékbannt valamelyik, a háttérben futó programom miatt. Nagyszerű. Tele vannak ezzel a külföldi fórumok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. március 1. Megosztás Posztolva: 2021. március 1. 2 órája, DaemonX írta: Oké, nem a T-Home-mal van a gond. Az Activisionnek, mint kiderült, rossz az Anti-Cheat rendszere, így kaptam egy árnyékbannt valamelyik, a háttérben futó programom miatt. Nagyszerű. Tele vannak ezzel a külföldi fórumok. Hello Köszi a visszajelzést. Esetleg megtennéd, hogy megosztod a részleteket? Elképzelhető, hogy még több fórumtársnak is tudnál segíteni ezzel. Köszönöm előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 16.
10
2021. Február 9.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.