Laca59 Posztolva ekkor: 2021. március 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. március 5. Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 5. 6 órája, Laca59 írta: Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő. Szia Laca59! Köszönjük szépen megkeresésedet. A hívásértesítő a bekapcsolt VOLTE szolgáltatás miatt nem aktív. Ha ezt a kiegészítő szolgáltatást kikapcsolod, akkor az SMS értesítést meg fogod kapni. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 12. Ekkor: 2021. 03. 05. at 19:31, Telekom szakértő írta: Szia Laca59! Köszönjük szépen megkeresésedet. A hívásértesítő a bekapcsolt VOLTE szolgáltatás miatt nem aktív. Ha ezt a kiegészítő szolgáltatást kikapcsolod, akkor az SMS értesítést meg fogod kapni. ^Noel Kedves Noel! Mi az a VOLTE szolgaltatás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 12. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 12. Szia Laca59! A 4G hang szolgáltatásról bővebben itt https://bit.ly/3cw9hvc tájékozódhatsz. ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 16. És hol,és hogyan tudom kikapcsolni ezt a "VOLTE" szolgáltatást? A választ előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. március 16. Megosztás Posztolva: 2021. március 16. 3 órája, Laca59 írta: És hol,és hogyan tudom kikapcsolni ezt a "VOLTE" szolgáltatást? A választ előre is köszi! Szia Legegyszerűbben a készülék menüjében. Hívásbeállítás, mobilhálózat, adatkapcsolat vagy hasonló menüben kell keresni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 16. Ekkor: 2021. 03. 12. at 16:16, Laca59 írta: Kedves Noel! Mi az a VOLTE szolgaltatás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 16. Köszönöm a segítséget,de sajnos semmi eredmény!!!! Az a bizonyos VOLTE szolgáltatás nincs is bekapcsolva! A hívás értesítés,pedig nem működik. Azért ez valahol vicces és szégyen a 21.században. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. március 16. Megosztás Posztolva: 2021. március 16. 59 perce, Laca59 írta: Szia "A VoLTE (Voice over LTE) IP-alapú adatátviteli technológia, amely hívást és adatátvitelt is lehetővé tesz a 4G hálózatokon. A VoLTE engedélyezésével internethasználat közben is lebonyolíthat telefonhívásokat. Ha készüléke támogatja a két SIM, két VoLTE funkciót, akkor az egyik SIM-kártyára érkező hívásokat akkor is fogadhatja, ha a másik SIM-kártya már hívásban van. A VoLTE emellett rövidebb kapcsolási időt, továbbá jobb minőségű hang- és videohívásokat nyújt." Milyen készüléked van egész pontosan? Az aktiváláshoz elég a +4GHANG szót küldeni a 1414-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 16. Szerintem teljesen rossz irányba kezdükn menni! Az alap kérdés az az volt,hogy "Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő." Most pedig a VOLTE szolgáltatásról beszélünk. Olvasd végi az elejétől. Engem az érdekel,hogy repűlő és kikapcsolt módban kapjak hívásértesítő smst!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 16. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 16. 3 órája, Laca59 írta: Szerintem teljesen rossz irányba kezdükn menni! Az alap kérdés az az volt,hogy "Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő." Most pedig a VOLTE szolgáltatásról beszélünk. Olvasd végi az elejétől. Engem az érdekel,hogy repűlő és kikapcsolt módban kapjak hívásértesítő smst!!!!! Szia Laca!Az átirányítási logikákat (hívásátirányítás, hívástartás és -várakoztatás) csak a Fő SIM-en lehet beállítani és az ott beállított szabály érvényesül a MultiSIM-ekre is. Ezzel kapcsolatban honlapunkon az Általános Szerződési feltételekben ide kattintva https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-2a-melleklet-szolgaltatasok-tartalma-20210301-uj.pdf találod a MultiSIM szolgáltatás leírást a 34-ik oldalon. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 16. Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 17. Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laca59 Posztolva: 2021. március 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 17. Sziasztok! Minden kedves szakértőnek köszönöm a segítő hozzászólását! Sajnos ettől függetlenül az én problémám nem oldódott meg. Az egészet a Telekom elintézte azzal,hogy írtak egy levelet a multisimmel kapcsolatban. Mégpedig ,hogy a multisim használata ezt a szolgáltatást nem teszi lehetővé. Számomra ez nem túl nagy vigasz. A főkártyámra az smsek mind megjönnek,de a hívásértesítők (kikapcsolt,repűlőmód)-ban nem. Én szakmailag ezekhez a dolgokhoz nem értek. Én csak egyszerű felhasználó vagyok. De akkor is furcsa számomra,hogy egy ilyen komoly multi cégnél a 21.században ilyen probléma fennáll és nincs rá megoldás!!! Üdv.: Laci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 18. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 18. 23 órája, Laca59 írta: Sziasztok! Minden kedves szakértőnek köszönöm a segítő hozzászólását! Sajnos ettől függetlenül az én problémám nem oldódott meg. Az egészet a Telekom elintézte azzal,hogy írtak egy levelet a multisimmel kapcsolatban. Mégpedig ,hogy a multisim használata ezt a szolgáltatást nem teszi lehetővé. Számomra ez nem túl nagy vigasz. A főkártyámra az smsek mind megjönnek,de a hívásértesítők (kikapcsolt,repűlőmód)-ban nem. Én szakmailag ezekhez a dolgokhoz nem értek. Én csak egyszerű felhasználó vagyok. De akkor is furcsa számomra,hogy egy ilyen komoly multi cégnél a 21.században ilyen probléma fennáll és nincs rá megoldás!!! Üdv.: Laci Kedves Laci! Nagyon sajnáljuk, de a hívásértesítő szolgáltatás használata feltételes átirányításon (elérhető-e a hívószám, vagy sem) alapul, mely nem kivitelezhető MultiSIM esetén. Kérjük, fogadd megértéssel válaszunkat! Üdv: ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. június 4. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. június 4. Ekkor: 2021. 03. 05. at 12:47, Laca59 írta: Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő. Ekkor: 2021. 03. 05. at 12:47, Laca59 írta: Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő. Szia @Laca59 Abban az esetben, ha van olyan kártya, ami tudja fogadni a hívást (Fő SIM, vagy Multisim) tehát nem mind van kikapcsolva, abban esetben egy kikapcsolt kártya esetén nem fog külön értesítés érkezni. A hívásátirányításokról MultiSIM szolgáltatás esetén bővebben itt olvashatsz: https://bit.ly/3fPFekY . ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Laca59
Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?!
Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
15 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.