Ferenc71 Posztolva ekkor: 2022. április 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 10. Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. április 10. Megosztás Posztolva: 2022. április 10. 4K is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2022. április 10. Megosztás Posztolva: 2022. április 10. (szerkesztve) Ekkor: 2022. 04. 10. at 11:52, Ferenc71 írta: Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki? 1 db új HD csatorna lesz HGTV (lakberendezési,házfelújítással és kertépítéssel foglalkozik), a többi meg olyan aminek az SD változata van benn, Prime HD, Spektrum Home HD, Da Vinci HD, ID HD, TV Paprika HD, Viasat Explore HD, ATV Spirit HD, Filmmánia HD, Sláger TV HD, Story 4 HD, Galaxy 4 HD. 1 db 4K csatornával bővül a 4K minicsomag FUN Box UHD, témája utazás, természet, extrém sport, kultúra angol nyelven. Szerkesztve ekkor: 2022. április 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ferenc71 Posztolva: 2022. április 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 10. és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. április 10. Megosztás Posztolva: 2022. április 10. 18 perce, Ferenc71 írta: és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Nem valószínű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2022. április 13. Megosztás Posztolva: 2022. április 13. Elérhetőek, az új csomagok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2022. április 13. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 13. (szerkesztve) Ekkor: 2022. 04. 10. at 15:03, Ferenc71 írta: és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Nem, de tudsz váltani Szerkesztve ekkor: 2022. április 13. Szerkesztő: Dave jobb így Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 blaszlo Posztolva: 2022. április 14. Megosztás Posztolva: 2022. április 14. 23 órája, Roli82 írta: Elérhetőek, az új csomagok. Az új IP TV csomagokra átváltani csak úgy nem lehet, a jelenlegi és új ára között 175Ft külömbség van, ami első hallásra még vonzó is lehet +4sd +12Hd csatorna bővülésért ! Jelenleg minden szolgáltatásunkról le van járva a hűségidő, szerettem volna így is tartani! Ahhoz, hogy az IP TV szolgáltatást módosítsák, módosítani kell az internet csomagot is, ami jelenleg is 2000/1000. És hűségidőt kellene rá vállalni. Kalkuláció alapján havi 4-5 ezer forinttal lenne több a hívidíj, ugyanazokért a szolgáltatásokért. Így nem foglalkozom vele! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2022. április 14. Megosztás Posztolva: 2022. április 14. 33 perce, blaszlo írta: Az új IP TV csomagokra átváltani csak úgy nem lehet, a jelenlegi és új ára között 175Ft külömbség van, ami első hallásra még vonzó is lehet +4sd +12Hd csatorna bővülésért ! Jelenleg minden szolgáltatásunkról le van járva a hűségidő, szerettem volna így is tartani! Ahhoz, hogy az IP TV szolgáltatást módosítsák, módosítani kell az internet csomagot is, ami jelenleg is 2000/1000. És hűségidőt kellene rá vállalni. Kalkuláció alapján havi 4-5 ezer forinttal lenne több a hívidíj, ugyanazokért a szolgáltatásokért. Így nem foglalkozom vele! Szerintem nem a Spec 1-es árakat kaptad hanem a piacit, igen az internet csomagot is módosítani kell, akár ugyan arra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ferenc71
Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.