Appassionata

Vezetékes internet szolgáltatás sávszélessége

Kérdés

T. Telekom!

A lakásunkban a helyileg elérhető Net Plusz vezetékes internet szolgáltatás sávszélessége sajnos nem elegendő a manapság egyre gyakoribb koncert-  és színházi stream közvetítések hibátlan vételéhez.  Van-e, lesz-e lehetőség nagyobb sávszélességű internet szolgáltatás eléréséhez Önöknél, mert más szolgáltatók bizony kínálnak gyorsabb netet.

Köszönettel

Judit

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Szia! Szívesen ellenőrizzük, hogy a lakóhelyeden várható-e fejlesztés. Kérjük, küldd el nekünk privát üzenetben a pontos címedet vagy az MT ügyfél-azonosítódat, ami alapján egyeztetünk a területileg illetékes kollégákkal. ^Gabriella

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszönöm. Sajnos a Net Plusz az egyetlen, amely a címemen elérhető, az viszont édeskevés  a streamelt koncertek és színházi előadások hibátlan lejátszásához. Eszerint tehát szolgáltatót kell váltanom, ha minőséget szeretnék?

Szia

Judit

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

A Telekom weboldalán ellenőrizheted, - belépést követően -  hogy milyen díjcsomagok elérhetőek a címeden. Ha itt az azonosítást követően csak a Net Plusz díjcsomag jelenik meg (ezt rezes hálózaton kínálja a T), akkor egyelőre nincs lehetőség nagyobb sebességű díjcsomagra váltani. Alternatívát ekkor a mobilnet jelenthet, ha a címeden a hálózati feltételek ezt lehetővé teszik (van 4G  / esetleg 5G) lefedettség. Hogy várható-e a címeden a közeljövőben fejlesztés arról itt a fórumon @Telekom szakértő tud tájékoztatást adni.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most