masikszabi Posztolva ekkor: 2023. március 15. JelentĂ©s Megosztás Posztolva ekkor: 2023. március 15. (szerkesztve) Távoli munkát vĂ©gzek, Ă©s a városban a jelenleg elĂ©rhetõ legnagyobb internet csomagot fizetem. "Gigaerõs 1000/1000 -es lĂł*****t" Ma dĂ©lután 2 Ăłta 1-5 Megabit /sec a letöltĂ©sem! Mi a sz*r folyik a Telekomnál???? Jelentettem a hibát, erre adtak 72 Ăłra korlátlan mobilnetet de az is pont ugyan ilyen lassĂş (5MBps). KĂ©sz rĂ©málom ez az egĂ©sz bohĂłcság! Erre kell optika? A 70%-os packet loss-hoz meg a 130 ms-es latencyhez? Erre egy Aztech 56k feltárcsázĂłs modem is kĂ©pes volt '97-ben! Az elmĂşlt 2 Ă©vben számtalan problĂ©mám volt, Ă©s a pofámba hazudták, hogy semmi problĂ©mát nem Ă©szleltek! BizonyĂtottam PingPlotter-el, traceroute screenshottal, semmi! Ă©n vagyok a *****, hogy fizetem mĂ©g ezt a trágyát! Nem tudok dolgozni, nem tudok filmet nĂ©zni, lĂł*****t se tudok csinálni, a support meg a pofámba hazudja, hogy "elhárĂtottuk a problĂ©mát" PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Elegem van ebbõl a maszkabálbĂłl! Itt az ideje, hogy rendeljek egy StarLink-et mert erre a fosra közel 10 ezer forintot nem fizetek többet! Szerkesztve ekkor: 2023. március 15. SzerkesztĹ‘: masikszabi IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakĂ©rtĹ‘ Posztolva: 2023. március 17. Telekom JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. március 17. Szia @masikszabi BĂzunk benne, hogy a jelzĂ©s Ăłta helyreállt a helyes működĂ©s Ă©s már nem tapasztalhatĂł a problĂ©ma. Sajnáljuk az okozott kellemetlensĂ©get! ^Oszkár IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2023. április 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. április 8. Ellenőrizted másik gépen vagy legalábbis másik böngészőn? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 IstiD Posztolva: 2023. május 3. JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 3. Dunakeszin ugyanez van. A tele(*****) kom gusztustalanul kihasználja a monopolhelyzetĂ©t. A gyári router kb annyira használhatĂł WiFi-t ad, mint az erkĂ©lyen lĂ©vĹ‘ műanyagszĂ©k. Háromszor volt kint a szerelĹ‘, 2 Ăşj modem... SzerencsĂ©tlen szĂ©trakja kezĂ©t, ennĂ©l többet nem tud. Látja hogy van net Ă©s mĂ©gsincs. Kábel dettĂł. Asztali gĂ©p bedugva Ărja hogy van net, de nem kapcsolĂłdik semmihez. Nappal (csĂşcsidĹ‘n kĂvĂĽl) itthoni ping szolgáltatás elfogadhatĂł internetsebessĂ©g. Persze az egĂ©sz család dolgozni van, lány oviban. DĂ©lután jön a tuti. CsĂşcsidĹ‘, szlovák, lengyel ping 2-5mbps net, semmi adás nem akar működni. Asztali gĂ©p használhatatlan, WiFi használhatatlan. Persze magenta1 van, hogy "olcsĂłbb" legyen,de a mobilinternet is a rossz vicc kategĂłria lakáson belĂĽl. Persze 1414 mindjárt megoldotta: vegyĂĽnk jelerĹ‘sĂtĹ‘t... InfláciĂł követĹ‘ lehĂşzás van, szolgáltatás pedig 30 Ă©vvel ezelĹ‘tti szĂnvonal(talanság). A tv boxrĂłl nem is akarok Ărni. Android alapĂş (ami alapbĂłl nem rossz) de az hogy használat közben összeomlik, Ăşjraindul... Majd lefagy Ă©s csak full reset Ă©leszti Ăşjra, az már kimeriti a szándĂ©kos károkozás fogalmát. Tisztelt admin: nem, nem fogom Ăşjra Ă©s Ăşjra hĂvni a 1414-et, mert dilettáns (hĂşzd, ki, indĂtsd Ăşjra szarokkal etessĂ©tek a nyuggereket) tippekkel csak magatokat járatjátok le. A digitális asszisztens helyett pedig felvehetnĂ©tek rendes mĂ©rnököket, fejlesztĹ‘ket mert lassan ugyanolyan ***** lesz a Telekom mint a ***** vagy a yettel.....de legalább drága is. IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakĂ©rtĹ‘ Posztolva: 2023. május 3. Telekom JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 3. Szia IstiD! SzomorĂşan olvastuk, hogy problĂ©mát tapasztalsz a szolgáltatással kapcsolatban. SzeretnĂ©nk neked segĂteni ezĂ©rt kĂ©rjĂĽk, hogy Ărd meg nekĂĽnk privát ĂĽzenetben az MT ĂĽgyfĂ©lazonosĂtĂłdat Ă©s a mobil számodat. EgyĂĽttműködĂ©sedet köszönjĂĽk! ^Timi IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 IstiD Posztolva: 2023. május 4. JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 4. 21 Ăłrája, Telekom szakĂ©rtĹ‘ Ărta: Szia IstiD! SzomorĂşan olvastuk, hogy problĂ©mát tapasztalsz a szolgáltatással kapcsolatban. SzeretnĂ©nk neked segĂteni ezĂ©rt kĂ©rjĂĽk, hogy Ărd meg nekĂĽnk privát ĂĽzenetben az MT ĂĽgyfĂ©lazonosĂtĂłdat Ă©s a mobil számodat. EgyĂĽttműködĂ©sedet köszönjĂĽk! ^Timi Szia, Köszi a választ.... De olvastad amit Ărtam? IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakĂ©rtĹ‘ Posztolva: 2023. május 5. Telekom JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 5. Szia IstiD! Igen olvastuk az ĂĽzenetedet, ezĂ©rt szeretnĂ©nk ellenĹ‘rizni, hogy mi okozhatja nálad a problĂ©mát! Várjuk az MT ĂĽgyfĂ©l-azonosĂtĂłdat privát ĂĽzenetben. ^Gabriella IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 IstiD Posztolva: 2023. május 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. május 24. 1000/1000 mi!? .... A WiFi nem létező státuszt képvisel nálatok. Ahogy a Telekom szerelő személyesen elmondta, nem vállalnak garanciát a WiFi-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakĂ©rtĹ‘ Posztolva: 2023. május 24. Telekom JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 24. Szia! WiFi problĂ©ma esetĂ©n Ă©rdemes megvizsgálni, hogy a használt eszközök is megfelelĹ‘ műszaki paramĂ©terekkel rendelkeznek-e ahhoz, hogy a szolgáltatás által biztosĂtott sávszĂ©lessĂ©get elĂ©rd. Fontos azt is tudni, hogy nem kizárĂłlag az internetkapcsolat minĹ‘sĂ©ge határozza meg egy weboldal/egyĂ©b internetes alkalmazás betöltĂ©sĂ©nek a sebessĂ©gĂ©t, hanem a kiszolgálĂł szerver sebessĂ©ge is. Mivel a WiFi nem az internet szolgáltatás rĂ©sze, Ă©s számos tĂ©nyezĹ‘ befolyásolhatja a működĂ©sĂ©t, beállĂtását dĂjazott szolgáltatás keretĂ©n belĂĽl tudjuk elvĂ©gezni. A tĂ©mával kapcsolatban ide kattintva tájĂ©kozĂłdhatsz bĹ‘vebben. Amennyiben ezt szeretnĂ©d, ezt jelezheted nekĂĽnk privát ĂĽzenetben MT-azonosĂtĂłd Ă©s elĂ©rhetĹ‘sĂ©gi telefonszámod megadásával. ^Szilvi  IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. május 25. JelentĂ©s Megosztás Posztolva: 2023. május 25. 13 Ăłrája, IstiD Ărta: 1000/1000 mi!? .... A WiFi nem lĂ©tezĹ‘ státuszt kĂ©pvisel nálatok. Ahogy a Telekom szerelĹ‘ szemĂ©lyesen elmondta, nem vállalnak garanciát a WiFi-re. Szia Ez milyen sebessĂ©g teszt? A számĂtĂłgĂ©p van TV-re kötve vagy a TV-n fut valami speedtest szoftver?  IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
masikszabi
Távoli munkát végzek, és a városban a jelenleg elérhetõ legnagyobb internet csomagot fizetem. "Gigaerõs 1000/1000 -es ló*****t" Ma délután 2 óta 1-5 Megabit /sec a letöltésem! Mi a sz*r folyik a Telekomnál???? Jelentettem a hibát, erre adtak 72 óra korlátlan mobilnetet de az is pont ugyan ilyen lassú (5MBps). Kész rémálom ez az egész bohócság! Erre kell optika? A 70%-os packet loss-hoz meg a 130 ms-es latencyhez? Erre egy Aztech 56k feltárcsázós modem is képes volt '97-ben!
Az elmĂşlt 2 Ă©vben számtalan problĂ©mám volt, Ă©s a pofámba hazudták, hogy semmi problĂ©mát nem Ă©szleltek! BizonyĂtottam PingPlotter-el, traceroute screenshottal, semmi! Ă©n vagyok a *****, hogy fizetem mĂ©g ezt a trágyát!
Nem tudok dolgozni, nem tudok filmet nĂ©zni, lĂł*****t se tudok csinálni, a support meg a pofámba hazudja, hogy "elhárĂtottuk a problĂ©mát" PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Elegem van ebbõl a maszkabálbĂłl! Itt az ideje, hogy rendeljek egy StarLink-et mert erre a fosra közel 10 ezer forintot nem fizetek többet!Â
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.