masikszabi Posztolva ekkor: március 15. JelentĂ©s Megosztás Posztolva ekkor: március 15. (szerkesztve) Távoli munkát vĂ©gzek, Ă©s a városban a jelenleg elĂ©rhetõ legnagyobb internet csomagot fizetem. "Gigaerõs 1000/1000 -es lĂł*****t" Ma dĂ©lután 2 Ăłta 1-5 Megabit /sec a letöltĂ©sem! Mi a sz*r folyik a Telekomnál???? Jelentettem a hibát, erre adtak 72 Ăłra korlátlan mobilnetet de az is pont ugyan ilyen lassĂş (5MBps). KĂ©sz rĂ©málom ez az egĂ©sz bohĂłcság! Erre kell optika? A 70%-os packet loss-hoz meg a 130 ms-es latencyhez? Erre egy Aztech 56k feltárcsázĂłs modem is kĂ©pes volt '97-ben! Az elmĂşlt 2 Ă©vben számtalan problĂ©mám volt, Ă©s a pofámba hazudták, hogy semmi problĂ©mát nem Ă©szleltek! BizonyĂtottam PingPlotter-el, traceroute screenshottal, semmi! Ă©n vagyok a *****, hogy fizetem mĂ©g ezt a trágyát! Nem tudok dolgozni, nem tudok filmet nĂ©zni, lĂł*****t se tudok csinálni, a support meg a pofámba hazudja, hogy "elhárĂtottuk a problĂ©mát" PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Elegem van ebbõl a maszkabálbĂłl! Itt az ideje, hogy rendeljek egy StarLink-et mert erre a fosra közel 10 ezer forintot nem fizetek többet! Szerkesztve ekkor: március 15. SzerkesztĹ‘: masikszabi IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakĂ©rtĹ‘ Posztolva: március 17. Telekom JelentĂ©s Megosztás Posztolva: március 17. Szia @masikszabi BĂzunk benne, hogy a jelzĂ©s Ăłta helyreállt a helyes működĂ©s Ă©s már nem tapasztalhatĂł a problĂ©ma. Sajnáljuk az okozott kellemetlensĂ©get! ^Oszkár IdĂ©zet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
masikszabi
Távoli munkát végzek, és a városban a jelenleg elérhetõ legnagyobb internet csomagot fizetem. "Gigaerõs 1000/1000 -es ló*****t" Ma délután 2 óta 1-5 Megabit /sec a letöltésem! Mi a sz*r folyik a Telekomnál???? Jelentettem a hibát, erre adtak 72 óra korlátlan mobilnetet de az is pont ugyan ilyen lassú (5MBps). Kész rémálom ez az egész bohócság! Erre kell optika? A 70%-os packet loss-hoz meg a 130 ms-es latencyhez? Erre egy Aztech 56k feltárcsázós modem is képes volt '97-ben!
Az elmĂşlt 2 Ă©vben számtalan problĂ©mám volt, Ă©s a pofámba hazudták, hogy semmi problĂ©mát nem Ă©szleltek! BizonyĂtottam PingPlotter-el, traceroute screenshottal, semmi! Ă©n vagyok a *****, hogy fizetem mĂ©g ezt a trágyát!
Nem tudok dolgozni, nem tudok filmet nĂ©zni, lĂł*****t se tudok csinálni, a support meg a pofámba hazudja, hogy "elhárĂtottuk a problĂ©mát" PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Elegem van ebbõl a maszkabálbĂłl! Itt az ideje, hogy rendeljek egy StarLink-et mert erre a fosra közel 10 ezer forintot nem fizetek többet!Â
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.