dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Sziasztok!Új vagyok itt.Elsőre tetszik maga az oldal, felület.Ugyanakkor kicsit lusta is vagyok, így nem szívesen olvasgatok végig felhasználási feltételeket, satöbbi.Nem lehet egy külön topicban a legfontosabb 3-5 tudnivalót összeszedni esetleg? Például mit jelentenek a rangok, hogyan tudok szintet lépni, moderálás mikéntje, általános illemek, valami ilyesmi gondoltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
jani44 Posztolva: 2015. március 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 19. A kérdésekre nem találom a válaszokat, engem is érdekelne pl. a rangok szabályzata. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. március 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Sziasztok, kis türelmet kérek, készítem :smileyhappy: Szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
jani44 Posztolva: 2015. március 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Kicsit nehezen készül el... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
jani44 Posztolva: 2015. március 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Kicsit kezdem megúnni a fórum, T részéröl történő, hanyagolását. Nincs téma amivel foglalkoznának, válaszolnának. Nem látom, hogy a cég részéről lenne itt valaki, akit kicsit is érdekelne az általunk felvetett probléma, problémák. Így nem csoda, hogy a szolgáltatás is olyan amilyen, ha azzal is ennyit törődnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. március 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Senki nem is mondta hogy lesz itt valaki. NemHivatalos csatorna csak Telekom dolgók vannak is öneröből. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
MirrMurr Posztolva: 2015. április 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Képet szeretnék beszúrni a hsz-be, de nem sikerül. A Súgó szerint az eszköztáron van a Kép beszúrása ("egy fára hasonlít") megjegyzéssel. Nekem csak olyan van, ami egy hegyes tájképre hasonlít, a megnevezése Kép beillesztése/szerkesztése. Ez elvben nem lenne baj, csak a feljövő ablakban megjelenő Kép forrása keretbe csak írni lehetne valamit (fogalmam sincs hogy mit), viszont a Súgóban leírt fülek (pl. a Számítógépről) sehol sincsenek.Hol a megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. április 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Képen megjelöltem hogy lehet képet beszúrni, mondjuk én csak akkor látom a képeket ha ki lépek, biztos valamit el alítottam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
MirrMurr Posztolva: 2015. április 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Köszönöm a választ. Nem tudom hogy mi történt közben, de a korábban leírt gombot megnyomva most nekem is ugyanez az ablak jön fel, amikor az előző hsz-t írtam, akkor még nem ez volt. :smileyfrustrated: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. @anonymus Mikor tűnik el az elakadt a GYIK popup? állandóan felbukkan mostanában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. @acel Ez egy új feature. Nem valószínű hogy mostanában eltüntetnék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 22 perce, acel írta: @anonymus Mikor tűnik el az elakadt a GYIK popup? állandóan felbukkan mostanában. Sok vissza térő dolog miatt egy darabig biztosan maradni fog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 45 perce, anonymus írta: Sok vissza térő dolog miatt egy darabig biztosan maradni fog. Nem eltüntetni kellene hanem kijavítani hogy aktív felhasználót ne b*son. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Megkérdem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 2 perce, anonymus írta: Megkérdem Köszi, fórumváltás, olvasottnak jelölöm gombok, lapozó gombok nyomkodásakor se kellene kiirni hogy "elakadtál". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.