alienhun11 Posztolva ekkor: 2023. június 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. június 23. Sziasztok! Jelenleg nem tudom elérni az 1.1.1.1 IP címet CMD pingből, illetve Discord, Speedtest, Rockstar Games oldala is le van halva? Ismét Cloudflare probléma lehet a hiba mögött? Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Hegyirabló Posztolva: 2023. június 23. Megosztás Posztolva: 2023. június 23. (szerkesztve) Nálam is ez van, és sok embernél Szolnoktól Kőbányáig. A Telekom Facebook cseten az aktuális okos egy óra múlva jött a nap legidiótább kérdésével, hogy vezetékesen vagy wifin tapasztalom-e. Szerkesztve ekkor: 2023. június 23. Szerkesztő: Hegyirabló Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. június 23. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. június 23. Sziasztok! Meg szeretnénk erősíteni @Brada20 válaszát. Sajnos valóban egy központi hiba okozza a jelenleg is tapasztalható problémákat. Melyek kivizsgálását és kijavítását megkezdték illetékeseink. Bízunk benne, hogy rövid időn belül helyreáll a helyes működés. Megértésetek köszönjük! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2023. június 23. Megosztás Posztolva: 2023. június 23. Szia, nálam is ugyanez a helyzet, mobilon és vezetékes neten is. De más sem nagyon működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Farcery Posztolva: 2023. június 23. Megosztás Posztolva: 2023. június 23. Itt is megvan halva minden. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2023. június 23. Megosztás Posztolva: 2023. június 23. Ügyintézői válasz: Központi hiba miatt nem érhető el, kollégáink dolgoznak az elhárításán, addigis szíves türelmedet szeretném kérni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 TJ71 Posztolva: 2023. június 23. Megosztás Posztolva: 2023. június 23. Új topicot akartam nyitni, de látom más is ebben a cipőben jár. Két napja vagyok telekom ügyfél, de kezdem megbánni. Amire jutottam, hogy a telekom dns feloldásával, az úttal van a probléma. Hvg nem akar tölteni. Névfeloldás működik. Megnéztem a tracert-t 320+, ping válasz hol van hol nincs. Visszamentem a másik net szolgáltatómhoz, ott tudom állítani a dns szervert, ami a google dns szervere. Ott, 11ms a ping, az út is abszolút más. Az oldalak pillanat alatt töltödnek. Most megy a keresgélés, hogy tudom átállítani a dns szerverek címét, de ahogy látom nincs direktbe lehetőségem rá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hegyirabló Posztolva: 2023. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2023. szeptember 8. Kezdődik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
alienhun11
Sziasztok!
Jelenleg nem tudom elérni az 1.1.1.1 IP címet CMD pingből, illetve Discord, Speedtest, Rockstar Games oldala is le van halva?
Ismét Cloudflare probléma lehet a hiba mögött?
Köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.