Törölt_tag1722 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Szia mindenki!Érdeklödni szeretnék hogy mikor várható a számla?Hanyadika körül szokták föltenni a számlát?Még új vagyok ebben a témában!Válaszokat elöre is köszi!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Szia! Tapasztalataim szerint a mobil számla a hónap első-második napján felkerül az online felületre ( My T-Mobile ) negyedik-ötödik napon,pedig letölthetővé válik. :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Igen kilehet! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. június 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 6. Sziasztok! Nekem a számlaletöltésnél nem ajánlja ki az acrobatos letöltést - pedig van a gépemen - csak az xml-t és az excelt. Azok meg átláthatatlanok számomra. Mit tegyek? Valószínűleg nem került még feltöltésre a pdf. Számla elkészülte után 1-2 nap múlva töltik fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1722 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Köszönöm szépen!Még csak annyit hogy már akkor ki leget fizetni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1722 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Köszönöm!!:smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2607 Posztolva: 2015. április 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 25. számláimat hol tudom megnézni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Helló! Olyanban kérném segítségeteket,hogy online rendeltem a tévé készüléket még január végén meg is kaptam.Most viszont már gondok vannak vele garancia papír megvan most visszont a szerviz elvitte,de visszont nincs számlám a vételről.Netes rendelés és részletre.A saját lapon a dokumentumokban sem szerepel erről semi számla többi minden megvan. Olyan kérdésem lenne,ha más is futárral kapta meg a tévé készüléket akkor kapott e a futártól számlát vagy küldtek e ki a T-től számlát külön erről? Az előfizetéses szerződésmódosításon csak a tévé teljes összege van feltüntetve a szerviznek az meg nem jó rendes számla kéne róla. Na ezt most kérnem kell külön vagy elfeljteték? Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Arra azért ügyelj, hogy ha van készülékre törlesztőd, akkor az a havi díjon felül van és a számlán is külön jelenik meg (legalábbis nekem így van, hogy a számla első fele a szolgáltatás adatait tartalmazza és ott vannak a fizetendő díjak, majd van egy külön "részletfietési értesítés" az esedékes törlesztővel, de ha nem vettél részletre semmit, akkor nincs ilyened):) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Szia látod már a számládat? Mostanában már aktuális a feltöltése. Ha esetleg nem tudod letölteni, Acrobat Readert tölts le a gépedre (ha nem lenne min 7-es verzió) a pdf miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Falstaff Posztolva: 2015. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. február 14. Meg szeretném kérdezni, tudja-e valaki, mi történhetett, hogy a My T-mobile oldalamon a számlák helyett a következő van felírva "A belépési szinteden nem engedélyezett a számlák megtekintése'? Nagyon sokat tartózkodom külföldön, csak bankkártyás fizetéssel tudom fizetni a számlákat.Nem értem, ami eddig működött minek kell megváltoztatni? A T-home oldalát is már több mint egy féléve lehetetlen elérni. Komolyan mondom, platina ide, vagy oda, alig várom hogy leteljen a hűségidő és szolgáltatót váltok. Az nem igaz, hogy egy egyszerű befizetésért, ami eddig simán ment, ennyit kelljen idegeskedni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Falstaff Posztolva: 2015. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. február 14. Megoldottam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. április 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 25. Regisztrálsz egy telekom fiókot, és utána hozzárendeled az előfizetésedet telefonszám is jelszó alapján. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ancsapeti Posztolva: 2015. június 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 4. Sziasztok! Nekem a számlaletöltésnél nem ajánlja ki az acrobatos letöltést - pedig van a gépemen - csak az xml-t és az excelt. Azok meg átláthatatlanok számomra. Mit tegyek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 5. Gondolom távszámlán nézed? A számla három formátumban tölthető le, köztük pdf-ben is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ancsapeti Posztolva: 2015. június 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 7. Szia! A Távszámlával nem volt gond, a mobilos nem jelent meg a Telekomon, de pár nap múlva megjelent. De miért nem lehet megnézni előre, hogy mire fizetek? - költői kérdés.... Köszönöm válaszod! Üdv: Annamária Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ancsapeti Posztolva: 2015. június 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 7. Szia! Köszönöm, így volt. Üdv: Annamária Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 7. Nálam is ugyanez a helyzet mint nálad. Az a számla pdf formátumban nem jelent még meg, holott kaptam már róla értesítőt. Az ügyfélszolgálaton mondták, hogy még nem töltötték fel. Nálam ráadásul még az is bonyolítja a helyzetet, hogy egy múlt hónapban kapott jóváírás miatt nincs befizetendő számlám. Te is az info@tavszamla.hu e-mail címről kaptál értesítést? Csak azt nem értem, hogy miért küld a rendszer ezt, amíg nincs feltöltött számlakép? Ez utóbbit meg is reklamáltam, persze előre várható, mi lesz a válasz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag1722
Szia mindenki!Érdeklödni szeretnék hogy mikor várható a számla?Hanyadika körül szokták föltenni a számlát?Még új vagyok ebben a témában!Válaszokat elöre is köszi!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
17 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.