Ugrás a tartalomhoz
  • 0

hűségidő alatti újrakötés


szitad91

Kérdés

Egy ismerősöm ajánlgatja hogy egy üzletkötő haverjánál kössem újra az előfizetésem. Netmánia S-em van (10MBit/s) + Családi IPTV (62) csatorna 8090Ft-ért a duplakedvezménnyel. Hihetetlennek tűnt, hogy szerinte még nagyobb netet és tv-t kapnék 6000-ért, de megnéztem a honlapon és ha most kötök ugyanazt amim van akkor 5760Ft a kettő együtt. De engem köt a hűség 2016.05.16-ig. Újraköthetem vagy nem?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

16 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Azért ajánlgatja ismerősöd, hogy üzletkötő haverjánál kössél, újra mert az jó lesz mert kap jutalékot utánad. Ezek árak hiéna csomagnak tűnnek (van konkurencia és olcsóbban adja ezért a T hogy nála maradj) vagy haver pakol rá kedvezményt. De ez mindegy is hűség idő lejárta előtt nyugodtan újra kötteted stb csak újra indul a hűséged.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Akkor már még egy kérdés. Az új IPTV -re van területi és dupla kedvezmény. Van  ISDN vezetékes telefon., amit  több okból nem szeretnék VOIP-ra lecserélni,. A dupla kedvezmény viszont csak akkor jár, ha meglevő szolgáltatást az új portfólióban levőre cserélem.  Adtam be egy kérelmet, hogy régi előfizetőként ismerjék el a meglevő telefonelőfizetést.Mennyi az esély, hogy ezt elfogadják, tekintve, hogy versenyterületen is lakom?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Csak a szokásos. Áramszünetekre érzékeny, és elő szoktak fordulni. A két vonal kell, és a duál VOIP, ami kiválthatná a meglevő ISDN-t egyrészt nem olcsóbb, másrészt egyedi kérelemre bírálják el.

Tudom nem olcsó megoldás, de szünet mentes táp ? Milyen jó is hogy réz és optikai netnél lehet állandó szolgáltatást kapni így ellenben koaxal ahol ki maradtak nodokból a szünet mentesek.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...