szelerzsi Posztolva ekkor: 2015. július 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 2. Eddig ha vonalas telefonon hívtak és nem voltam otthon kaptam egy sms-t a mobilomra egy ideje azonban nem kapok. Megszünt a szolgáltatás vagy csak nálam nem működik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. július 15. Megosztás Posztolva: 2015. július 15. Üdv! Tudtommal nem szűnt meg a hívásértesítő szolgáltatás. Jó lenne tudni, hogy csak a vezetékes számokról beérkezett hívásokról nem kapsz értesítést? A hívásértesítő funkció három esetben nem küld üzenetet:deaktiválva van / nincs aktiválva (aktiválás a 1430-ra küldött +HIVASERTESITO tartalmú SMS-ben lehetséges), de ez nálad nem állhat fent, mert eddig működötta telefon roamingol (külföldi hálózatra csatlakozik)betelt az üzenetmemóriaItt részletesen is olvashatsz a szolgáltatásról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. július 16. Megosztás Posztolva: 2015. július 16. Hello, szerintem ez vonalas (T-Home vagy új nevén otthoni :robothappy:) szolgáltatás, nem a mobilos hívásértesítő. szelerzsi, van még ilyen sms a telódban, meg tudod nézni (vagy emlékszel rá), a T-Home hangposta küldte az 1/4901718-ról? ha igen, ez a hangposta sms volt, amit jó egy éve kivezetett a Té (én tavaly májusban kaptam utoljára), tehát nem csak nálad nem működik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. július 16. Megosztás Posztolva: 2015. július 16. Hello, szerintem ez vonalas (T-Home vagy új nevén otthoni :robothappy:) szolgáltatás, nem a mobilos hívásértesítő. szelerzsi, van még ilyen sms a telódban, meg tudod nézni (vagy emlékszel rá), a T-Home hangposta küldte az 1/4901718-ról? ha igen, ez a hangposta sms volt, amit jó egy éve kivezetett a Té (én tavaly májusban kaptam utoljára), tehát nem csak nálad nem működik... Köszi, hogy kijavítottál - úgy tűnik félreértettem a kérdést. :smileyhappy: Az a szolgáltatás valóban megszűnt, már csak a hangposta maradt, vagy régi nevén "Hangpostás". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. július 18. Megosztás Posztolva: 2015. július 18. Hello, szerintem ez vonalas (T-Home vagy új nevén otthoni :robothappy:) szolgáltatás, nem a mobilos hívásértesítő. szelerzsi, van még ilyen sms a telódban, meg tudod nézni (vagy emlékszel rá), a T-Home hangposta küldte az 1/4901718-ról? ha igen, ez a hangposta sms volt, amit jó egy éve kivezetett a Té (én tavaly májusban kaptam utoljára), tehát nem csak nálad nem működik... A vonalas hangpostára érkezett üzeneteket át lehetett irányítani egy mobil számra? Ezt nem is tudtam. :) Egyébként most úgy van, ha a vezetékes telefonra üzenet érkezik, akkor a hangposta felhív. Ez április elseje óta van így, amikor cserélték a régi központot MSAN-ra. Én ezt a szolgáltatást kikapcsoltattam, mert zavart. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
szelerzsi
Eddig ha vonalas telefonon hívtak és nem voltam otthon kaptam egy sms-t a mobilomra egy ideje azonban nem kapok. Megszünt a szolgáltatás vagy csak nálam nem működik?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.