OldMike Posztolva: 2015. december 19. Megosztás Posztolva: 2015. december 19. Nem tartozik ugyan szorosan a 2016. eleji csatornaváltozásokhoz, de most olvastam hogy a Telekom az Origo-val együtt eladta a két tévécsatornát is. Eddig talán pislákolt némi remény, hogy a T a saját előfizetőinek majd csak fogja HD-ben is adni a saját csatornáját (Ozone). Ezen legalább vannak olyan műsorok, amik igazán szépek lehetnének HD-ben, feltéve persze ha olyan minőségben készültek. Mondjuk pl. a Mo. madártávlatból nyilván olyan, meg a többi madártávlatos sorozat is. (Amikor a Travel nyitott volt, megnéztem egy-két műsort, hát az katasztrófa volt. Igaz hogy az is SD csatorna, de a műsorok képminősége a VHS legalját is alig ütötte meg ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
joco Posztolva: 2015. december 29. Megosztás Posztolva: 2015. december 29. Lehet valamit tudni arról, hogy a Discovery World miért kerül ki a kínálatból? A másik, hogy ha kikerült a Speak!-ből két csatorna és nem került be helyette semmi, akkor nem kellene az árát csökkenteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoloka1984 Posztolva: 2015. december 29. Megosztás Posztolva: 2015. december 29. remélem változáskor nem marad 2 life network műholdason 1 csatorna leterhel 1 tp-t inkább rakjanak mást helyette Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2685 Posztolva: 2016. január 10. Megosztás Posztolva: 2016. január 10. (szerkesztve) Jé, a **-******* szerint meg van igény az Eurosport 2-re, sőt HD-ban is. Ott elég megvenni a Családi+HD-nak megfelelő előfizetői csomagot. Hajrá, Magyar Telekom! (Cinikus emoticon helye) Szerkesztve ekkor: 2016. január 11. Szerkesztő: ahammer Más szolgáltató terméke Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2685 Posztolva: 2016. január 10. Megosztás Posztolva: 2016. január 10. (szerkesztve) Ekkor: 2015. november 16., Attila70 írta: Azért azt nem kell elfelejteni, hogy csatorna tulaj változás volt. Te sem én sem tudjuk, hogy pl: árban volt-e változás. Az meg semmit nem jelent, hogy mondjuk más szolgáltatoknál lesz-e vagy nem, hiszen lehet nekik még érvényes szerződésük van ami csak mondjuk egy év múlva jár le. Van már hasonló eset egy másik szolgáltatónál aki most kötött velük szerződést. Látod, a **-nek eddig nem volt, de megérte, hogy legyen. Szerkesztve ekkor: 2016. január 11. Szerkesztő: ahammer Más szolgáltató terméke Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 12. Megosztás Posztolva: 2016. január 12. (szerkesztve) Az ár kérdés is, belefér-e áremelés nélkül vagy nem. Általad említett: 56 sd + 29HD = 6890.-Ft (infó csatival) Telekom Családi+HD 5500.-Ft = 64sd + 22HD (Bónusz + Helyi Tv- vel) Szerkesztve ekkor: 2016. január 12. Szerkesztő: Attila70 is pótlás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2685 Posztolva: 2016. január 12. Megosztás Posztolva: 2016. január 12. Ha már árak, akkor emlékeztetőül a nyűgöm az Eurosport 2 "megvonása" volt, amit 1800 Ft-ért érhetsz el a MT-nál idéntől. Azaz 7300 Ft-nál áll meg a mutató. S a két ES-hoz sztem nem is tudsz olcsóbban hozzájutni itt, mint az a 7300 Ft, mert nincs csak sport csomag. Ha már ár. s persze 7300-ért sem kap(na) az ember fia ES2 HD-t, csak SD-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Spityu85 Posztolva: 2016. január 13. Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Az TV szolgáltatás egyre kaotikusabb állapotba kerül...miért nem lehet a mese csatornákat betenni a családi csomagba? Ezek a csatornák nélkül mitől családi csomag? Egy család akkor család ha van min.1 gyerek aki mint köztudott szeret mesét nézni...valamit alkossanak már mert ha ez így fog menni akkor vissza megyünk a korábbi TV szolgáltatóhoz...olcsóbb is és több csatorna is van... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. január 13. Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Minimax,Megamax,Nickelodeon,Disney Channel nem elég? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2016. január 13. Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Hello joco, a Speak! helyett már kb. egy éve csak a Nagyvilág van. ha neked még Speak!-ed van, a teljes megszüntetésig megtarthatod, de újonnan már csak a Nagyvilágra fizethetsz elő. így szerintem már tuti nem bővítik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 13. Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Nem tudom ezt most mire írod. Én a mibe fér belére írtam az árral kapcsolatban. " belefér-e áremelés nélkül vagy nem " Én is előfizettem rá és csak 1440-et fizetek, tesóm meg 1620-at. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.