Törölt_tag6183 Posztolva ekkor: 2016. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 9. (szerkesztve) A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül... Problémám a következő: Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó. Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server." Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni. Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható. Szerkesztve ekkor: 2016. április 9. Szerkesztő: YY Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Nyilván szándékosan nem tesz bele a telekom, alapból nekem sincs benne. De valamivel véletlenül/szándékosan felmásolásra kerülhetett. Szóval ezt neki kell megnéznie a saját tárhelyén, én hiába nézem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) 5 minutes ago, fgabor87 said: ezt neki kell megnéznie A kérdés ugye arra vonatkozott amit az 1.hsz-ban kérdezett. Te hogy éred el a SAJÁT filejaidat nem ftp hanem http-vel...? Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Ahogy már korábban is leírtam: http://web.t-online.hu/ftpusername És el is érem, kivéve ha beleteszem a megfelelő .htaccess fájlt, mert akkor én is 403-at kapok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Egyszerre válaszolok: - szóköz nélkül sem megy; - csak ez az egy file van benne; - és nyilvánosan olvasásra be van állítva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. OK, feltettem egy szabványos file-t, a helyzet u.a.:http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/e.jpg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Nekem simán megy. a formátum amit teherwagon írt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. A formátum ez, mégsem lehet olvasni, próbáld meg: http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/e.jpg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. A "public_html" könyvtarba tetted? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Mi az, hogy nyilvánosan olvasásra be van állítva? Milyen ftp kliens programot használsz? Nálam semmi ilyet nem kell állítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. van benne egy cgi-bin nevű könyvtár, az OK? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) 20 minutes ago, Attila70 said: Nekem simán megy. a formátum amit teherwagon írt. Ugyebár először én írtam azt... mindenesetre nem megy... vagy nálam: Mi a gond ???????????????????????? Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. fgabor87 Nálam sem kell, csak írtam. Egyébként filezilla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá. Lépjetek be a t-home oldalán, és az internet díjcsomagotoknál menjetek rá az ügyintézésre. Itt ha picit lejjebb görgettek, először látjátok az e-mail fiókokat, majd a webtárhelyeket. Nálam a Lakossági weboldal menüs web aktív, bármit is jelentsen ez. De van még két másik is, lehet, hogy azok máshogy működnek. @Tamas586 Szerintem jelentsd be, hogy nem éred el a tárhelyed, csak ftp-ne keresztül, de http-n nem. Bár amilyen zsenik ülnek a telekomnál az üzemeltetésen.... néha házon belül nem éri el egymást két szerver, és napokat ülnek rajta, hogy megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Nálam is aktív. És már bejelentettem (személyesen, telefonon, email-ban), az utolsó válasz az volt, hogy keressek egy jó informatikust. Ez Németországban biztos nem így működik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Hoppá, most látom, hogy nálam a "Lakossági weboldal menüs" aktív, és van Linux is, állítólag ingyenes. Bár Tamas586 úgy látom windows-ból próbálta és ott sem ment. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Nem tudom mi a különbség a tárhelyek között (gondolom más szerverek hosztolják). Arra próbáljatok meg feltölteni/elérni, amelyik a lakossági menüs néven fut. Ha rámentek a módosít, vagy nem tudom milyen gomb van ott, akkor kiírja annak a tárhelynek a usernevét. Hátha ebben van a dolog nyitja. Minek ahhoz informatikus, hogy feltöltesz egy jpeg-et, megadod az elérési utat és forbidden? Ez vagy egy .htaccess fájl, vagy hibás szerver konfiguráció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. A http://web.t-online.hu/attys/1024.html címen látszik az oldal, pedig TC-ben FTP-n most sem látok semmit csak az üres könyvtárat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Kapcsolj szét az FTP kapcsolatot és kapcsolódj újra. Szinte biztos, hogy nem üres az a könyvtár, itt az FTP kapcsolatoddal van valami probléma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Valami nagyon ösdzekavarodott ott. Szerintem hívd fel telefonon az üfszt és kérj valami rendszergazdát, ski rendet rak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 33 perce, btz írta: "Mikor kavarodhatott össze? " Passzolom, de volt már hasonló zavar, hogy az ftp és a webszerver nem ugyanabból a mappából dolgozott. Akkor ezt szolgáltatói oldalról lehet csak helyrehozni? Bár lehet megöregszek, mire jelentkeznek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attys Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Nem, más nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. De a Telekomos tárhelyednél meg semmit ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. szeptember 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 9. @Attys Te írtál hibajegyet? A hibajegyet nem te írod, hanem kapod, miután felvették a panaszod. Az ilyen jellegű panaszokat nem írádban kell megte ni, hanem telefonon. Megjön a mobilodra a hibsjegy egy hibajegy számmal, onnantól kezdve 72 óra alatt javítaniuk kell a hibát, mert ezen túl kötbér fizetési kötelezettségük van. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben működik, azaz hajnali kettőkor is nyugodtan hívhatod. Nekem meg 400 méterre tudnak csak 30-at szolgáltatni valamilyen ismeretlen hiba kapcsán, amit már több mint egy éve vagyok kénytelen használni, mert ez a max. Pedig itt a 100-nak menni kéne, legalább bondinggal, de bonding lehetőségem sincs. Az ügyfélszolgálatosok simán ajánlanák nekem is a nagyobb csomagot, mert nincsenek tisztában a valós helyzettel, de erről ők nem tehetnek, az adatbázis szetint a központtól 400 méterre simán kiadható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6183
A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül...
Problémám a következő:
Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó.
Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server."
Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni.
Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
20
16
15
7
Népszerű napok
2016. Április 11.
26
2017. Augusztus 25.
13
2017. Szeptember 19.
8
2017. Augusztus 26.
8
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Attys 20 poszt
Törölt_tag6183 16 poszt
btz 15 poszt
fgabor87 7 poszt
Népszerű napok
2016. Április 11.
26 poszt
2017. Augusztus 25.
13 poszt
2017. Szeptember 19.
8 poszt
2017. Augusztus 26.
8 poszt
Posztolt képek
75 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.