Törölt_tag6350 Posztolva ekkor: 2016. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 31. Sziasztok! A Huawei hivatalos honlapjáról már április 18-óta elérhető, az android 6.0-s frissítés P8 Lite-hoz. http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm Kérdés, hogy ez a T ügyfeleihez mikor fog megérkezni? Illetve mi történik, ha az innen letöltött frissítést feltelepítem T függő telefonomra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2016. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. május 31. Szia! Sajnos azt pontosan nem lehet tudni,hogy mikor érkezik meg! Mitől függ az új szoftverek megjelenése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. június 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 13. Ekkor: 2016. 05. 31. at 11:25, MarlonTwist írta: Sziasztok! A Huawei hivatalos honlapjáról már április 18-óta elérhető, az android 6.0-s frissítés P8 Lite-hoz. http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm Kérdés, hogy ez a T ügyfeleihez mikor fog megérkezni? Illetve mi történik, ha az innen letöltött frissítést feltelepítem T függő telefonomra? A másik kérdés az, hogy érdemes-e egyáltalán Android 5-ről 6-ra frissíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 lion49 Posztolva: 2016. június 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 25. (szerkesztve) Szia zoli62 Igen érdemes váltani nekem gyárilag független a telefonom Single SIM-es. Sokkal jobb az akkumulátor kezelése. sokkal gyorsabb gördülékenyebb mint az 5.0.1 Szerkesztve ekkor: 2016. június 25. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. június 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 26. 6 órája, lion49 írta: Szia zoli62 Igen érdemes váltani nekem gyárilag független a telefonom Single SIM-es. Sokkal jobb az akkumulátor kezelése. sokkal gyorsabb gördülékenyebb mint az 5.0.1 Köszönöm. Érdekes, nekem is független, de kétkártyahelyes a telefon. Milyen módon frissítettél? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6350 Posztolva: 2016. június 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 26. http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm A Huawei hivatalos oldaláról lehet beszerezni.. most már csak az a kérdés, hogy Telekom függő telefonra is fel lehet-e tolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. június 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 26. Találtam egy részletes összehasonlítást az Android 5 és 6 között. http://www.gottabemobile.com/2016/04/11/android-6-0-vs-android-5-1-lollipop-whats-new-in-marshmallow/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 lion49 Posztolva: 2016. július 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. július 31. zoli62 Szia simán az SD kártyára fel másoltam a dload mappába az update.app-ott és a "Helyi Frissítés" menüből el indítottam. Valószínűnek, tartom, hogy a Szolgáltató már nem is fogja ki adni. Mindegyik Dual sim-es csak a szolgáltatósok közte a Telekom is szoftveresen lett single sime-es.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 WHOAMI Posztolva: 2017. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 24. Ekkor: 5/31/2016 at 11:25, MarlonTwist írta: Sziasztok! A Huawei hivatalos honlapjáról már április 18-óta elérhető, az android 6.0-s frissítés P8 Lite-hoz. http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm Kérdés, hogy ez a T ügyfeleihez mikor fog megérkezni? Illetve mi történik, ha az innen letöltött frissítést feltelepítem T függő telefonomra? Szia! Történni semmi nem történik ha feltelepíted. Garancia is marad a készülékkel se lesz semmi baj. Az, hogy miért nem érkezett még meg egy jó kérdés és nincs rá egzakt válasz. Viszont a kézzel telepítés egyszerű és nem igazán van hibázási lehetőség ha követed a leírást! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. június 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 26. 4 órája, MarlonTwist írta: http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm A Huawei hivatalos oldaláról lehet beszerezni.. most már csak az a kérdés, hogy Telekom függő telefonra is fel lehet-e tolni? Csak a hivatalos, szolgáltató által elfogadott frissítést lehet telepíteni, A Telekom meg a tapasztalatok szerint általában a gyári szoftver kiadási idejéhez képest jóval később adja ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. július 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. július 31. MarlonTwist Fellehet tenni csak bukik a garancia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6350 Posztolva: 2016. augusztus 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 1. Bukik a garancia? Ez biztos? Nem értem miért kéne ugrani a garinak.. nem rootolásról van szó, csak simán a gyári ROM-ot pakolok fel. Továbbá mi van, ha később vissza rakom az eredeti Telekomos szoftvert? A Huawei hivatalos honlapjáról az is elérhető. Mellékesen jegyzném meg, hogy már kezd bosszantani a Telekom lassúsága.. Múlt héten jelzett egy frissítést a telefon, de az is csak 5.0.1 B194 kódú. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 1. (szerkesztve) A Huawei szerint csak akkor veszik a garancia, ha az eredeti bootloader változikm de Telekomos telefonra elvileg nem települ fel a a gyári frissebb fw. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 1. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) MarlonTwist De bukik ( ha nem hiszed tedd fel és vidd szervizbe) a Telekom nem adta ki a 6.0 tehát innentől kezdve ha felteszed garancia nuku. Mindegy, hogy gyári vagy akármi a szolgáltatósra felteszed nincs garancia... Továbbá mi van, ha később vissza rakom az eredeti Telekomos szoftvert? A Huawei hivatalos honlapjáról az is elérhető. Ez elég érdekes lenne (ezért lenne jó ha olvasnátok is) a Huaweinél a dowrgrade, csak nyitott BL és fastboot módszerrel lehet akkor hogy is van a garancia? Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. zoli62 A bootloader hogyan változik? És a telekomosra simán fel lehet tenni a 6.0 mivel nem egyet se kettőt tettem fel A Huawei mondott sok mindent de sokszor fel nem igaz mint pl a Bootloader Ha meg kinyitod a BL akkor azt vissza is lehet zárni és már nem is változott.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) 3 órája, lion49 írta: zoli62 A telekomé is más a nem B432 és ezért buktavári a garancia Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) 3 órája, lion49 írta: zoli62 A bootloader hogyan változik? És a telekomosra simán fel lehet tenni a 6.0 mivel nem egyet se kettőt tettem fel A Huawei mondott sok mindent de sokszor fel nem igaz mint pl a Bootloader Ha meg kinyitod a BL akkor azt vissza is lehet zárni és már nem is változott.. Ez ugyan úgy igaz a Telekomosra mivel Más Régió nem C432Bxxx A Telekom-é meg C150B181 és a kettő nem egyezik ez úgyan az mint ha másik régió lenne FIGYELEM! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy ha nem hivatalos, vagy a régió más országára kiadott frissítést töltötök le a készüléketekre, akkor a frissítés után előfordulhat, hogy a telefonotok lelassul, illetve egyes funkciók lehetséges, hogy egyáltalán nem fognak működni. Ha nem hivatalos frissítést alkalmaztok, sajnos elveszíthetitek akár a készülék garanciáját is, így arra kérünk benneteket, hogy mindenképpen várjátok meg, amíg Magyarországra is megérkezik a hivatalos szoftver update! A Kép mellé ez van írva Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Ekkor: 2016.06.25. at 20:43, lion49 írta: Szia zoli62 Igen érdemes váltani nekem gyárilag független a telefonom Single SIM-es. Sokkal jobb az akkumulátor kezelése. sokkal gyorsabb gördülékenyebb mint az 5.0.1 Mivel neked single SIM készüléked van, felvetődik a kérdés. Ezek szerint gyártanak külön egykártyahelyes és kétkártyahelyes típust is? Nekem azt mondták, hogy ebben a régióban csak duál SIM készülékeket gyártanak. 4 órája, lion49 írta: zoli62 A bootloader hogyan változik? És a telekomosra simán fel lehet tenni a 6.0 mivel nem egyet se kettőt tettem fel A Huawei mondott sok mindent de sokszor fel nem igaz mint pl a Bootloader Ha meg kinyitod a BL akkor azt vissza is lehet zárni és már nem is változott.. Ezek szerint, normál telepítésnél, mindenfajta külön trükk nélkül is engedélyezi a Telekomos készülékekre a gyári fw telepítését? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) 4 órája, lion49 írta: zoli62 A bootloader hogyan változik? És a telekomosra simán fel lehet tenni a 6.0 mivel nem egyet se kettőt tettem fel A Huawei mondott sok mindent de sokszor fel nem igaz mint pl a Bootloader Ha meg kinyitod a BL akkor azt vissza is lehet zárni és már nem is változott.. Ez ugyan úgy igaz a Telekomosra mivel Más Régi nem C432Bxxx A Telekom-é meg C150B181 és a kettő nem egyezik ez úgyan az mint ha másik régió lenne Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) zoli62 Igen lehetséges a B194-re nem tudom, de a B181 arra engedélyezi Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Ekkor: 2016.07.31. at 22:10, lion49 írta: zoli62 Szia simán az SD kártyára fel másoltam a dload mappába az update.app-ott és a "Helyi Frissítés" menüből el indítottam. Valószínűnek, tartom, hogy a Szolgáltató már nem is fogja ki adni. Mindegyik Dual sim-es csak a szolgáltatósok közte a Telekom is szoftveresen lett single sime-es.. Miből gondolod, hogy a szolgáltató már nem fog kiadni új frissítést? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. (szerkesztve) Már vagy 4 hónapja kint a 6.0 most a napokba kapott B575 (single egy frissítés) B581-l. Na innen gondolom, mivel már lassan az N-be kell gondolkodni, ehhez képest a szolgáltatók még sehol nincsenek... Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Épp most, lion49 írta: Már vagy 4 hónapja kint a 6.0 most a napokba kapott B575 (single egy frissítés) B581-l. Na innen gondolom, mivel már lassan az N-be kell gondolkodni, ehhez képest a szolgáltatók még sehol nincsenek... Akkor tisztázzuk. Neked az, hogy single SIM-es a telefonod, azt jelenti, hogy csak egy kártyahely van rajta? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Igen de nem csak nekem jelenti azt hanem másnak is.. A kettő SIM hely meg van sőt a Tieden (Telekomos ugye?) csak szoftveresen le van tiltva a második SIM Az enyém az első szériából való volt(már nincs) és az gyárilag kártya független volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Épp most, lion49 írta: Igen de nem csak nekem jelenti azt hanem másnak is.. A kettő SIM hely meg van sőt a Tieden (Telekomos ugye?) csak szoftveresen le van tiltva a második SIM Az enyém az első szériából való volt(már nincs) és az gyárilag kártya független volt. Ezek szerint a Huawei ügyfélszolgálat tudta rosszul, hogy nem csak dual készülék van, hanem létezett single is. Azt tudom, hogy a szolgáltatók által forgalmazott telefonokon a második kártyahely szoftveresen blokkolva van. Nekem egyébként dual SIM-es független gyári telefonom van. Akkor már azt is értem, hogy én még miért nem kaptam értesítést a frissítésről. Neked első szériából való telefonod van, nekem viszont már újabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2016. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 2. Így tudod megnézni független vagy függő Tárcsázóba beütöd: *#*#2846579#*#* 3 menü pont 2-es menü pont SIM_Lock= Deactive Független SIM-Lock= Active Függő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6350
Sziasztok!
A Huawei hivatalos honlapjáról már április 18-óta elérhető, az android 6.0-s frissítés P8 Lite-hoz.
http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-lite-hu.htm
Kérdés, hogy ez a T ügyfeleihez mikor fog megérkezni? Illetve mi történik, ha az innen letöltött frissítést feltelepítem T függő telefonomra?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
44 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.