zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.319
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

zoli62 a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  18
  18

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

Profil megtekintések

5.119 profilmegtekintés
 1. Nem is értem, hogy miért nem nyilvánvaló, hogy külfoldön eldobható SIM-et kell jasunálni, aminek többnyire jobbak a feltételei mint az itthoninak. Persze ha kell az ismert hívószám, az más.
 2. Én biztos nem hagynám annyiban, a helyedben portcserét (portátterhelést) kérnék, az lényegtelen, hogy nekik kényelmetlen ezt megcsinálni. Hivatkozhatsz arra, hogy a VDSL-ed nem az optimális profilban van.
 3. Erről jut eszembe a mondás, hogy a régi mindig jobb. Valóban, az önálló honlapok jobban működtek mint ez az egységes. Kb. száz hibát könnyen össze tudnék számolni a Telekom honlapján. Persze a többi sem különb, de mégiscsak a Telekom a legnagyobb. Megint oda tudok visszautalni, hogy minden a design, de semmi a content és funkció.
 4. Pont ez a lényeg. A rézhálózat túlnyomó többsége nem szélessévképes. Ezért nem igaz a fenti 3,5 milliós szám.
 5. Ez szinte biztos, és ha tudnád, hony ilyen van még.
 6. Nincs mit, ezt még az ügyfélszolgálatosok se mind tudják.
 7. Igen, interneten keresztül, de nem minden csatornát tudod nézni, ami IPTV-n szerepel, a honlapon ott van a lista, mit láthatsz.
 8. TV GO-t https://www.tvgo.hu tudod nézni Mac-en is. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2733/milyen_szamitogepes_feltetelek_szuksegesek_a_tv_go_hoz_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
 9. Nekem se sok szükségem volt rá, de jó, ha van. Tény, hogy a Telekom ilyet nem tud/akar felmutatni. Még a hóvégi elektronikus hívásrészletező is el van tüntetve a honlapjukról és az általad idézett GYIK-ban sem szerepel. https://eft.t-mobile.hu/ehr/login
 10. Ebből a https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/fenntarthatosagi-jelentes-2017-a-magyar-telekom-osszefoglalo-mukodesi-adatai.pdf 2017-es kimutatásból lehet következtetni erre.
 11. Egyik portálon egy cikk kapcsán hivatalos tájékoztatásként közölték. https://itcafe.hu/hir/szip_mobil.html Kövesi Gabriella, a Magyar Telekom szabályozási igazgatója elmondta: a cég vezetékes hálózata mostanra országszerte 3,4 millió, másodpercenként 30 megabit sebességű elérést biztosít, ebből 913 ezer gigabit sebességre képes optikai elérés. Nem terveznek már olyan hálózatfejlesztést, ami nem gigabitképes – mondta. Na ez az, ami marketingileg jól hangzik, csak nem a valóság.
 12. Ez lezárt hónap adataira vonatkozik.
 13. Ez az eredménye annak, amikor a tényleges helyzet nem egyezik meg azzal, amit a Telekom hivatalosan kommunikál, mármint hogy a végpontjai túlnyomó többsége valódi szélessávú eléréssel rendelkezik, azaz minimum 30 Mbs.
 14. A propellereseknél van egy "jóság", a hóközi elektronikus hívásrészletezó, ami idestova 19 éve létezik, és eddig a Telekomnak, vagy többi szolgáltatónak még mindig nem sikerült "lemásolni". Ez akkor hasznos, ha ellenőrizni szeretnéd egypár gyanús hívásodat, hogy ne a számlánál derüljön ki. A múltkor egy ügyintéző elismerte, hogy sajnos a számítógépes ügyintézés világában még több a hr hiba mint régen a számítógépek tömeges elterjedése előtt (70-30% az arány), pedig inkább fele-fele lenne a reális.
 15. Az ermlékezetes NG történetnél sem ez volt a lényeges, hanem a "népharag", mert az NG akkor már nem az volt, ami régen.