Törölt_tag7505 Posztolva ekkor: 2017. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 17. (szerkesztve) Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite? Szerkesztve ekkor: 2017. január 17. Szerkesztő: eccarvú Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. (szerkesztve) 19 órája, eccarvú írta: Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite? Szia! Nagyjából teljesen ugyan az a két készülék. Minimálisan "jobb" a P9 Lite (jobb kijelző/ház arány, kicsivel jobb kamera, 9 grammal könnyebb) és talán a minősége is prémiumabb érzetet kelt de ennyi. Ugyan az a belső hardver van mind a kettőben, egyikben sem csalódnál. Szerkesztve ekkor: 2017. január 18. Szerkesztő: WHOAMI Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. 3 órája, eccarvú írta: Hogy lehet jobb a P9 lite kamerája mikor ugyan olyan mint a Honoré?Ezt sajnos nem értem,viszont köszönöm a válaszod,sokat segítettél.De lehet a Honor mellett döntök nem nagyon szeretnék "tömegtelefont".Szerinted jó választás? Csak megapixelben ugyanannyi a két kamera a szenzor más és nem sokkal de a P9 Lite felé dönti a mércét. Ahogy írtam nem jársz rosszul egyikkel se, lényegében mind a kettő ugyan attól a gyártótól van így azt se merem mondani, hogy a P9 Lite tovább lesz támogatva mert szvsz ugyanaddig lesznek tehát amelyik neked szimpibb azt válaszd. Célszerű kézbe fogni mind a kettőt, két külön világ a design. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. @btz Van még belőle Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. (szerkesztve) Benéztem, Igazad van a sima Honor 7 (a nem litera) írta. Szerkesztve ekkor: 2017. január 18. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7505 Posztolva: 2017. január 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. (szerkesztve) 4 órája, WHOAMI írta: Szia! Nagyjából teljesen ugyan az a két készülék. Minimálisan "jobb" a P9 Lite (jobb kijelző/ház arány, kicsivel jobb kamera, 9 grammal könnyebb) és talán a minősége is prémiumabb érzetet kelt de ennyi. Ugyan az a belső hardver van mind a kettőben, egyikben sem csalódnál. Hogy lehet jobb a P9 lite kamerája mikor ugyan olyan mint a Honoré?Ezt sajnos nem értem,viszont köszönöm a válaszod,sokat segítettél.De lehet a Honor mellett döntök nem nagyon szeretnék "tömegtelefont".Szerinted jó választás? Szerkesztve ekkor: 2017. január 18. Szerkesztő: eccarvú Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. Én a Huawei P9 Lite-ot javasolnám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 18. Én úgy látom hogy a Honor 7 már nem elérhető a Telekom kínálatában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7505
Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: eccarvúLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.