Posztolva ekkor: January 17, 2017 (szerkesztve) Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite? Szerkesztve ekkor: January 17, 2017 Szerkesztő: eccarvú Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 18, 2017 3 órája, eccarvú írta: Hogy lehet jobb a P9 lite kamerája mikor ugyan olyan mint a Honoré?Ezt sajnos nem értem,viszont köszönöm a válaszod,sokat segítettél.De lehet a Honor mellett döntök nem nagyon szeretnék "tömegtelefont".Szerinted jó választás? Csak megapixelben ugyanannyi a két kamera a szenzor más és nem sokkal de a P9 Lite felé dönti a mércét. Ahogy írtam nem jársz rosszul egyikkel se, lényegében mind a kettő ugyan attól a gyártótól van így azt se merem mondani, hogy a P9 Lite tovább lesz támogatva mert szvsz ugyanaddig lesznek tehát amelyik neked szimpibb azt válaszd. Célszerű kézbe fogni mind a kettőt, két külön világ a design. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 18, 2017 (szerkesztve) 4 órája, WHOAMI írta: Szia! Nagyjából teljesen ugyan az a két készülék. Minimálisan "jobb" a P9 Lite (jobb kijelző/ház arány, kicsivel jobb kamera, 9 grammal könnyebb) és talán a minősége is prémiumabb érzetet kelt de ennyi. Ugyan az a belső hardver van mind a kettőben, egyikben sem csalódnál. Hogy lehet jobb a P9 lite kamerája mikor ugyan olyan mint a Honoré?Ezt sajnos nem értem,viszont köszönöm a válaszod,sokat segítettél.De lehet a Honor mellett döntök nem nagyon szeretnék "tömegtelefont".Szerinted jó választás? Szerkesztve ekkor: January 18, 2017 Szerkesztő: eccarvú Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 18, 2017 (szerkesztve) Benéztem, Igazad van a sima Honor 7 (a nem litera) írta. Szerkesztve ekkor: January 18, 2017 Szerkesztő: btz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 18, 2017 @btz Van még belőle Link Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 18, 2017 Én úgy látom hogy a Honor 7 már nem elérhető a Telekom kínálatában. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: January 18, 2017 (szerkesztve) 19 órája, eccarvú írta: Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite? Szia! Nagyjából teljesen ugyan az a két készülék. Minimálisan "jobb" a P9 Lite (jobb kijelző/ház arány, kicsivel jobb kamera, 9 grammal könnyebb) és talán a minősége is prémiumabb érzetet kelt de ennyi. Ugyan az a belső hardver van mind a kettőben, egyikben sem csalódnál. Szerkesztve ekkor: January 18, 2017 Szerkesztő: WHOAMI Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 18, 2017 Én a Huawei P9 Lite-ot javasolnám. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
Melyiket vegyem?Honor 7 lite vagy Huawei P9 lite?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: eccarvúBejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon