varga Posztolva ekkor: 2017. június 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 19. T. Fórumozók, ! A frissen rendelt és aktivált otthoni Net-hez kapott web tárhelyem aktiválásra került. Hogyan kell azt előhozni, mert a javasolt : http:/we.t-online.hu/azénwebcímemen semmi , csak az Error 404 jön elő!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Farao Posztolva: 2017. június 21. Megosztás Posztolva: 2017. június 21. Ekkor: 2017. 06. 19. at 15:05, varga írta: T. Fórumozók, ! A frissen rendelt és aktivált otthoni Net-hez kapott web tárhelyem aktiválásra került. Hogyan kell azt előhozni, mert a javasolt : http:/we.t-online.hu/azénwebcímemen semmi , csak az Error 404 jön elő!!! Töltöttél fel FTP-n a megfelelő mappába egy index.html-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Farao Posztolva: 2017. június 22. Megosztás Posztolva: 2017. június 22. 2 perce, varga írta: Nem, még nem töltöttem fel semmit, különben azt hogyan kell?? Na akkor kezdjük a leg elején. A telekom csak egy statikus web tarhelyet ad. Ez azt jelenti hogy egy általad megírt le programozott weboldalt tudsz futtatni amibe nincsenek interaktív funkciók Pl. Üzenőfal. Szóval először csinálni kell egy ilyen weboldalt kezdőknek én a MS Office részét képező SharePoint Designert vagy régebbi néven FrontPage programot ajánlom. Ha ez megvan, a telekomtol kapott ftp kapcsolódási adatokkal pl. TotalCommanderrel feltöltöd a fájlokat a megfelelő mappába. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Üdv @varga Nagyon egyszerű a dolog. A Telekomos online oldalon be tudsz állítani egy FTP elérést. Letöltesz egy FTP alkalmazást. Én ezt hasznalom mobilon, de lehet bármi más applikáció, desktopos app PC-te, stb. Beállítod a kapcsolatot az ftp.t-online.hu szerverrel (én comot írtam, de az csak a neve ) Felhasználónév, jelszó, amit a T online ügyfélszolgálati felületén megadtál. Belépsz. Akkor a fenti könyvtárszerkezetet látod. Public_html mappába rakhatók a publikálandó dolgok. Írsz szövegszerkesztőben egy átlag html fájlt. Felmásolod a publikus mappába. Ezután a web.t-online.hu/neved link alatt behozza, amit a htmlbe írtál. Természetesen a html tageket nem. Title résznél a lapfül nevét állíthatod be, a bodyba kerül a weblap szövege. Kellemes ismerkrdést a weblapkészítés világával Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Farao Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Nem tudom már hogy a t-home milyen rendszert használ. Olyanok szoktak lenni hogy "www" "webroot" "root" esetleg "html" mappa ez mind a szolgáltató által használt rendszertől és annak beállításaitól függ. Az index.html a weboldal fájljai közül a fő nyitó fájl. Maga a nyitó oldal. Ezt neked kell létrehozni egy weboldal szerkesztő programmal, vagy akár jegyzet tömbbel. Először a helyedben a weboldal programozás alapjait sajátítanám el. Több olyan iromány is van ami ebben a segítségedre lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2017. június 21. Megosztás Posztolva: 2017. június 21. @varga web.t-online.hu/név/ Csak elírtad, vagy valóban we.t-online.hu van a szerződésben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 varga Posztolva: 2017. június 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 22. Köszönöm, próbálkozom!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. július 18. Megosztás Posztolva: 2017. július 18. Most a Wordpress.com-on akarsz egy oldalt létrehozni vagy a T-s tárhelyedre egy Wordpress-t telepíteni? Csak mert a kettő nem ugyan az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. július 20. Megosztás Posztolva: 2017. július 20. Szia @varga Az a baj hogy ehhez kevés lesz a T webtárhelye, mivel nincs se php, se sql se semmi csak html. Html-ben meg neked kéne kézzel sorról megírni mindent és mivel csak html van így lenne a végén egy statikus *****. Inkább ezeket javaslom sites.google.com vagy https://www.blogger.com/about/?r=1-null_user. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. június 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 22. persze: web.t-online, csak elütöttem a betűt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. június 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 22. Ekkor: 2017. 06. 21. at 14:23, Farao írta: Töltöttél fel FTP-n a megfelelő mappába egy index.html-t? Nem, még nem töltöttem fel semmit, különben azt hogyan kell?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. június 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 23. Próbálkoztam, ám időt ullépés hibaüzenet mindössze amit elértem!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Ekkor: 2017. 06. 21. at 14:23, Farao írta: Töltöttél fel FTP-n a megfelelő mappába egy index.html-t? Kedves Fáraó! Mi az, hogy megfelelő, vagyis melyik a megfelelő mappa, ahová fel kell tölteni az index.html file-t?? És hogyan néz ki az az index.html???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Köszönöm Fáraó! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. Ekkor: 2017. 06. 29. at 19:24, varga írta: Köszönöm Fáraó! Mire akarod használni? ha blogra akkor inkább http://blog.hu, ha weboldal akkor pl htto://wordpress.com ha csal tárhelyet akarsz akkor google drive, onedrive, dropbox, ha weves alkalmazást (bár ezt nem hinném :-) akkor heroku. Ha soka tárheyl kell akkor nagyobb feltötésű csomag és egy helyi drive-ot tehetsz ki az internetre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. július 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 18. Ekkor: 2017. 06. 30. at 21:23, acel írta: Mire akarod használni? ha blogra akkor inkább http://blog.hu, ha weboldal akkor pl htto://wordpress.com ha csal tárhelyet akarsz akkor google drive, onedrive, dropbox, ha weves alkalmazást (bár ezt nem hinném :-) akkor heroku. Ha soka tárheyl kell akkor nagyobb feltötésű csomag és egy helyi drive-ot tehetsz ki az internetre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. július 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 18. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Most már be tudok lépni. Egy nagyon egyszerű honlapot akarok csinálni, pl. ékszerteknősökről. szokásaikról, tartásukról, de úgy, hogy navigáljon a link erre-arra., és képek esetleg videó legyen hozzá. A wordpresst megkerestem, regisztráltam, most próbálom majd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. július 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 20. btz! Én a T.-os tárhelyemre szeretnék olyan honlapot csinálni, amin linkek navigálnak, képek, stb van rajta!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. július 20. Megosztás Posztolva: 2017. július 20. Meg lehet így is oldani, csak kelleni fog hozzá ez. Nem egy nagy was ist igazából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. július 20. Megosztás Posztolva: 2017. július 20. @anonymus Attól függ, hogy mire kell neki ez a weboldal, ki lesz a célközönség, kell e az interaktivitás. Php mysql, ha felejtős a tárhelyen, akkor mást úgy sem fog tudni tenni, mint lepötyögi htmlben és css-ben. Lehet abban is szépet alkotni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. július 20. Megosztás Posztolva: 2017. július 20. Hát jah meglehet, csak van értelme ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
T. Fórumozók, !
A frissen rendelt és aktivált otthoni Net-hez kapott web tárhelyem aktiválásra került. Hogyan kell azt előhozni, mert a javasolt : http:/we.t-online.hu/azénwebcímemen semmi , csak az Error 404 jön elő!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
20 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.