P.né Gabriella Posztolva ekkor: 2017. június 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 29. Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeletem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Üdv! Gondolom dominos számok?! Ennyit találtam róla " amennyiben az adategyeztetésben érintett Domino hívószámon előfizető módosítás történt, akkor ezzel párhuzamosan a mobilszámot automatikusan leválasztjuk a Telekom fiókról, így azt újra fel kell csatolnod. " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mit ír ki amikor próbálnád újra hozzá adni a telefonszámot a fiókhoz? A fórum független a Telekom fióktól, így persze, hogy ide be tudsz lépni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. "Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? " Valószínűleg a sok sikertelen kísérlet miatt letiltott a rendszer egy időre! A többire nem tudok mit mondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Igen,nagyon régi dominós számok.Sőt,az enyém a fiam nevén volt, a férjemé,meg az én nevemen...:) Köszönöm szépen!!!! Amire gondoltam én utána...egy emailcímre regisztráltam egy *****os fiókot is...,lehet ,h megsértődtek..:)...és a kettő nem fért össze...? De amit te írtál az valószínűbb.Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Letoltottem a telomra a telecom appot.Ujbol elkezfem az egeszet Uj jelszot kellett csinalni,egy otjegyu szamot megadni.Igy mar nagynehezen sikerult.....;) Remelem jo lesz,valami technikai bibi van amugy... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Nekem egy előfizetéses számot választott le a rendszer Telekom fiókomról minden előjel nélkül pár hónapja, de simán vissza lehet rakni. A metrós segélykérős hiba valami átmeneti üzemzavar lehet, majd megoldódik v megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. @Kalimera Telekom fiók áttekintés oldal alján van egy link. Ezután ez jön be: Beírod aszámot, jelszót. Kb ennyi. Homokóra persze van, de az az oldal "szokásos" velejárója már évekóta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Közben fut a telómon a nincs TElekom szolgáltatás.De amúgy minden működik.Csak nem enged újra regelni a fiókomba. Ide érdekesmód meg beenged...:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. (szerkesztve) @btz Hogyan lehet újra felvenni? Mindent még nem tudtam kipróbálni. A weblap legalább háromféleképpen „homokórázik”. Néha az az érzésem, hogy ezek direkt beépített várakoztatások. Szerkesztve ekkor: 2017. június 30. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
P.né Gabriella
Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeletem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.