P.né Gabriella Posztolva ekkor: 2017. június 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 29. Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeletem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Üdv! Gondolom dominos számok?! Ennyit találtam róla " amennyiben az adategyeztetésben érintett Domino hívószámon előfizető módosítás történt, akkor ezzel párhuzamosan a mobilszámot automatikusan leválasztjuk a Telekom fiókról, így azt újra fel kell csatolnod. " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Igen,nagyon régi dominós számok.Sőt,az enyém a fiam nevén volt, a férjemé,meg az én nevemen...:) Köszönöm szépen!!!! Amire gondoltam én utána...egy emailcímre regisztráltam egy *****os fiókot is...,lehet ,h megsértődtek..:)...és a kettő nem fért össze...? De amit te írtál az valószínűbb.Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Közben fut a telómon a nincs TElekom szolgáltatás.De amúgy minden működik.Csak nem enged újra regelni a fiókomba. Ide érdekesmód meg beenged...:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mit ír ki amikor próbálnád újra hozzá adni a telefonszámot a fiókhoz? A fórum független a Telekom fióktól, így persze, hogy ide be tudsz lépni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. "Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? " Valószínűleg a sok sikertelen kísérlet miatt letiltott a rendszer egy időre! A többire nem tudok mit mondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Letoltottem a telomra a telecom appot.Ujbol elkezfem az egeszet Uj jelszot kellett csinalni,egy otjegyu szamot megadni.Igy mar nagynehezen sikerult.....;) Remelem jo lesz,valami technikai bibi van amugy... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 29. Megosztás Posztolva: 2017. június 29. Nekem egy előfizetéses számot választott le a rendszer Telekom fiókomról minden előjel nélkül pár hónapja, de simán vissza lehet rakni. A metrós segélykérős hiba valami átmeneti üzemzavar lehet, majd megoldódik v megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. (szerkesztve) @btz Hogyan lehet újra felvenni? Mindent még nem tudtam kipróbálni. A weblap legalább háromféleképpen „homokórázik”. Néha az az érzésem, hogy ezek direkt beépített várakoztatások. Szerkesztve ekkor: 2017. június 30. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. @Kalimera Telekom fiók áttekintés oldal alján van egy link. Ezután ez jön be: Beírod aszámot, jelszót. Kb ennyi. Homokóra persze van, de az az oldal "szokásos" velejárója már évekóta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
P.né Gabriella
Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeletem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.