KatEdi79 Posztolva ekkor: 2017. augusztus 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 29. Sziasztok! A Domino Mostról olvastam a honlapon, hogy visszavonásig érvényes. Ma a postáról hoztam egy Telekom szórólapot, amelyen az áll, hogy augusztus 31-ig. Amennyiben augusztus 31-ig él az opció, utána megszűnik? Köszönöm: KatEdi79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 KatEdi79 Posztolva: 2017. augusztus 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 29. Ok, köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 29. Szia! A Domino Most opció visszavonásig érvényes. Valószínűleg régi már a szórólap ami a postán van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Vigyél hideg élelmet takarót meg ilyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 9. 21 perce, teherwagon írta: Sajna mégsem megnéztem a fenti ászf változás kivonatot, ez a "2018. április 11-től hatályos új változás:" részen van, szóval holnaputántól ugrik Csak az akció kerül törlésre, akinek aktív a MOST opció annak továbbra is megmarad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 10. Hello @Roli82, köszönöm, akkor mégis csak egy lezárás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 KatEdi79 Posztolva: 2018. április 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. Most jöttem rá, hogy az én díjcsomagomban(Domino 5) be van kapcsolva, nekem azért kerül ennyibe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tomzee Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. Bár most néztem meg a 9. mellékletet, ott tényleg az áll, hogy a korábban megrendelt opció érvényben marad: Lezárt akció: újonnan már nem vehető igénybe, a 2018. április 1-jét megelőzően igénybe vett akció az alábbi feltételekkel kerül biztosításra. Egyéb kedvezményekkel való együttélés és azok érvényesülési sorrendje: - Domino Most, - Domino 5 kedvenc szám - Domino Nap Plusz - Domino 7 Extra - Te+Én Plusz A felsorolt kedvezmények a fenti sorrendben fognak érvényesülni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 KatEdi79 Posztolva: 2017. augusztus 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Sziasztok, szorítsatok nekem! Fél 3-ra megyek a Telekomhoz, átíratom a nevemre a jelenlegi SIM-kártyát. Nem hiszem, hogy könnyen fog menni, de azért megpróbálom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tomzee Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. Április 1-jétől visszavonták a Dominó Most opciót! Kár érte... ÁSZF változás, 3. oldal teteje Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. @KatEdi79 Az aktuális díjcsomagod díjszabása szetint vagy választhatod a Domini S, M opciókat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. 3 perce, KatEdi79 írta: Ezek szerint már nem 9 és 19, hanem 39 és 49 Ft-ért telefonálhatok? Bár most, amikor barátnőmnek írtam húsvét alkalmából SMS-t, 19 Ft-omba került. Gondolom van egy lejárati ideje a domino most-nak és nem veszik el mindenkitől ma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tomzee Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. Az ünnep alatt még nem, de keddtől már vissza lesz vonva szerintem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. A visszavonást nem említik, csak azt hogy aki most szeretné azt választani, az már nem választhatja. Vagy valahol írják, hogy kivezetik ezt az opciót? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. @tomzee Akkor sanszos, hogy törlés = szolgáltatás kivezetés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 9. Sajna mégsem megnéztem a fenti ászf változás kivonatot, ez a "2018. április 11-től hatályos új változás:" részen van, szóval holnaputántól ugrik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2018. április 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. Ezek szerint már nem 9 és 19, hanem 39 és 49 Ft-ért telefonálhatok? Bár most, amikor barátnőmnek írtam húsvét alkalmából SMS-t, 19 Ft-omba került. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tomzee Posztolva: 2018. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 1. A belinkelt pdf 3. oldalán fent ez áll: Törlésre kerülnek a következő akciók: Havidíj kedvezmény készülék nélküli, 1 éves határozott időtartamra kötött szerződésekre; Domino előfizetésről havidíjas előfizetésre váltás esetén havidíjkedvezmény; Domino Most opció Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. április 9. Hello, most megnéztem a gyerkőc számát, rajta van. így szerencsére csak lezárásnak tűnik (újonnan nem kérhetjük, de ha korábban kértük, megmarad, legalábbis a kivezetésig, ami ki tudja, hogy mikor lesz, ha lesz) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok!
A Domino Mostról olvastam a honlapon, hogy visszavonásig érvényes. Ma a postáról hoztam egy Telekom szórólapot, amelyen az áll, hogy augusztus 31-ig. Amennyiben augusztus 31-ig él az opció, utána megszűnik?
Köszönöm: KatEdi79
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
18 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.