Kalimera Posztolva ekkor: 2018. június 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 5. Ez úton szeretnék gratulálni a sokáig változó és gyakran értelmesen kijelölhetetlen Chapta kód alkalmazásához az online ügyintézés belépésénél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. június 7. Megosztás Posztolva: 2018. június 7. @Kalimera Kénytelenek voltak erre váltani, mivel a Google kikapcsolta a v1 verziójú chaptát, így már csak ez használható. Amúgy nem értem mi gondotok ezzel. Nekem soha nem jelentett gondot ennek használata semelyik böngészőn Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2018. június 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 7. (szerkesztve) @btz Csak szeretném befizetni a számlámat. Jönnek fel szépen (a már sikeresen kijelöltek helyére is) pl. a közlekedési táblák, ahol nem lehet tudni, hogy a kilógó szélek hová tartoznak, legalábbis logikát eddig még nem találtam benne. Ugyanez a helyzet a 27"-os monitoron nem látható, de a Chapta szerint valahol a homályban ott levő autónál is. Szerintem ez egyszerű szívatás. Térjek vissza a csekkes befizetéshez? Ennél már az is szellemesebb volt, amikor valamiféle véletlen szám generátorral jöttek fel a különféle hibaüzenetek, hogy most éppen miért nem lehet online ügyet intézni. Szerkesztve ekkor: 2018. június 7. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. június 7. Megosztás Posztolva: 2018. június 7. Esetleg Telekom alkalmazás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. június 7. Megosztás Posztolva: 2018. június 7. (szerkesztve) @Kalimera Nem tudom akkor nekem vagy szerencsém van vagy nem tudom, de nekem mindig sikerült eltalálnom a megfelelő kirakatot, közlekedésitáblát vagy utat. A kilógó szélek a közlekedési tábla részei, tehát bele tartoznak. Szerkesztve ekkor: 2018. június 7. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. június 8. Megosztás Posztolva: 2018. június 8. Hello, én sem akadtam még el vele soha (a fórumon, meg sok helyen egyszerűbb, ott elég egyet klikkelni, de a képes CAPTCHA sem atomfizika, a képeket úgy szedi össze a gyártó, hogy aki elolvassa, érti a feladatot, az könnyedén meg tudja oldani). ettől függetlenül megértelek Kalimera, mert én sem vagyok boldog, ha bármi miatt plusz idő regisztrálnom vagy belépnem valahová, csak azt mondom, hogy a CAPTCHA tipikusan nem ilyen. a biztonság miatt elengedni biztosan nem lehet egyelőre, de talán pár hónapja olvastam egy cikket, hogy ebben lesz változás, a Google láthatatlanná teszi, egérhasználat alapján különböztetnek meg bennünket a gépektől Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. június 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 12. Ebben mi a hiba? Nem fogadta el ... Szerencsére nem olyan vészes, mint ahogy elsőre tűnt. Sokáig nem léptet ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kalimera
Ez úton szeretnék gratulálni a sokáig változó és gyakran értelmesen kijelölhetetlen Chapta kód alkalmazásához az online ügyintézés belépésénél.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.