anonymus Posztolva ekkor: 2018. június 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 13. (szerkesztve) Magyarországon elsőként tesszük lehetővé az e-SIM képes eszközök mobil hálózati aktiválását! ? Az első ilyen eszköz egy Huawei okosóra, amit a jövőben számtalan további készülék fog követni - mobil és kiegészítő egyaránt.ℹ www.telekom.hu/e-sim eSIM képes termékeink HUAWEI WATCH 2 ESIM iPhone XS, XS Max és XR Szerkesztve ekkor: 2018. november 13. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. június 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 13. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. június 15. Megosztás Posztolva: 2018. június 15. Hello @anonymus, köszi! átnéztem, tök jó, de mivel csak Tés kütyükkel megy (remélem, hogy csak most, a tesztprogramban), és egyelőre csak egy óra van, így most még inkább a gyártóknál a labda. remélem, hogy gyorsan jönnek majd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. június 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 15. Egyenlőre marad szerintem csak Telekomtol vett cuccokra, később meg máshonnan vett eszközökre is. Gyártókra visszatérve pedig, Apple máshogy képzeli el az eSIM-et mint a többi gyártó. Ez okozhat problémát sajnos még a jövőben. Így Telekomtol vett apple cuccok sem működhetnek még. No meg ott van az is hogy apple Watch series 3, eSim kiadása nem került itthon forgalomba. Kicsit fájna a szívem ha mostanában bekerülne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. június 16. Megosztás Posztolva: 2018. június 16. @anonymus Szerintem azért nem eSIMes Apple Watch jött Magyarországra, mert nem volt eSIM képes szolgáltató itthon. Az új Watch szerintem eSIMesként jön hozzánk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. június 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 16. Az már szerintem is úgy jön, de arra akartam utalni. Hogy fájna a szívem ha jönne Series 3 eSim képes kiadás hozzánk is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. Sziasztok. Legjobb tudomásom szerint az Iphone Xs-ekben már lehet használni az esim-et Magyarországon. A kérdésem az lenne, hogy mi történik akkor, hogyha regisztrálom otthon havi előfizetésemet az Xs-ben az esim-re, majd külföldre utazok olyan országba, ahol nem támogatott az esim? Ez azt jelenti, hogy ott nem fogom tudni használni a telekomos előfizetésem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. 8 órája, Szanyi írta: Sziasztok. Legjobb tudomásom szerint az Iphone Xs-ekben már lehet használni az esim-et Magyarországon. A kérdésem az lenne, hogy mi történik akkor, hogyha regisztrálom otthon havi előfizetésemet az Xs-ben az esim-re, majd külföldre utazok olyan országba, ahol nem támogatott az esim? Ez azt jelenti, hogy ott nem fogom tudni használni a telekomos előfizetésem? Az eSIM-et a honos szolgáltatódnak kell támogatnia. Ha jól tudom a külföldi operátor fejlettsége nem befolyásolja az eSIM használhatóságát, hisz ő "csak" annyit lát, hogy X IMEI-s készülék Z IDjű SIMmel fel akar jelentkezni a hálózatra, a háttérben lezongorázza a Telekom és a külföldi partner, hogy neked van-e jogod roamingolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. szeptember 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. @dptrsk Mivel ha jól megfigyeli a user,a külföldi forgalma előbb haza jön, aztán ha kell újra kimegy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. Ez nagyon jól hangzik. Köszönöm szépen a válaszokat . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
nemethpeter Posztolva: 2018. szeptember 20. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 20. Sziasztok, Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a Huawei P10 támogatja-e az eSim szolgáltatást? A Chaten érdeklődtem, ott azt a választ kaptam, hogy az üzletekben elviekben már minden okos telefonra beállítható. Előre is köszönöm a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. szeptember 20. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 20. Én az Iphone Xs-re kérdeztem rá, és nekem is ugyanezt mondták... Nekem pár napon belül megjön az Xs, akkor szépen bemegyek egy telekomba és megpróbálom megcsinálni. Majd beszámolok mi lett a vége. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. szeptember 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 20. 6 órája, nemethpeter írta: Sziasztok, Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a Huawei P10 támogatja-e az eSim szolgáltatást? A Chaten érdeklődtem, ott azt a választ kaptam, hogy az üzletekben elviekben már minden okos telefonra beállítható. Előre is köszönöm a választ Teljesen biztos hogy nem, 1-2 inkább 1 okosóra támogatja. Majd talán az új alma telefonok követik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. Az új iPhone-ok adatlapján ez szerepel "eSIM technológia használatát egy még idén érkező szoftverfrissítés teszi majd elérhetővé". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 15 órája, nemethpeter írta: Sziasztok, Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a Huawei P10 támogatja-e az eSim szolgáltatást? A Chaten érdeklődtem, ott azt a választ kaptam, hogy az üzletekben elviekben már minden okos telefonra beállítható. Előre is köszönöm a választ Az említett készülék nem támogatja az eSIM-et! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
nemethpeter Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. rendben De egy regebbi keszulekrol vajon merre talalhatok infot Nem magyar forumokon azt olvastam, hogy tamogatja de szeretnek egy hivatalos allaspontot is olvasni a telekom altal forgalmazott keszulekrol mielott kilovom a SIMkartyam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 3 órája, nemethpeter írta: rendben De egy regebbi keszulekrol vajon merre talalhatok infot Nem magyar forumokon azt olvastam, hogy tamogatja de szeretnek egy hivatalos allaspontot is olvasni a telekom altal forgalmazott keszulekrol mielott kilovom a SIMkartyam A gyártó hazai ügyfélszolgálatát kellene megkérdezni erről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. (szerkesztve) Az iOS 12.1-es bétában még nincs híre az esim támogatásnak. Szóval valószínűleg egy későbbi frissítéssel fogja engedélyezni az Apple, nem a soron következővel. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 21. Szerkesztő: Szanyi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
nemethpeter Posztolva: 2018. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 23 perce, Roli82 írta: A gyártó hazai ügyfélszolgálatát kellene megkérdezni erről. Szia, Köszönöm a tippet! Írtam nekik:) Reméljük a legjobbakat:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 22. Hello, a régebbi telók tuti nem eSIM-esek, kábé felesleges nyomozgatni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. szeptember 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 23. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 09. 22. at 19:59, teherwagon írta: Hello, a régebbi telók tuti nem eSIM-esek, kábé felesleges nyomozgatni Nem követnének el a gyártók ekkora öngólt. Inkább eladják egy új teloba minthogy évekig pihenjen titokba bármi a telefonjukban. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 27. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
nemethpeter Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Ekkor: 2018. 09. 23. at 10:20, anonymus írta: Hagyd rá nem követnének el a gyártók ekkora öngólt. Inkább eladják egy új teloba minthogy évekig pihenjen titokba bármi a telefonjukban. ...és valóban:( A Huawei Magyarország is megerősítette, hogy nem támogatott az eSIM a P10-nél. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Hello @nemethpeter, szívesen igazából most jönnek majd az eSIM-es telók, az első fecskék az új iPhone-ok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Szanyi Posztolva: 2018. október 3. Megosztás Posztolva: 2018. október 3. (szerkesztve) Sziasztok. Az iPhone Xs/Xs Max készülékekbe a 12.1-es iOS frissítéssel hamarosan jön az esim támogatás. Egyelőre még csak béta verzióként elérhető, de hamarosan tölthető lesz: https://www.gsmarena.com/ios_121_beta_fixes_iphone_charging_issue_brings_70_new_emoji-news-33561.php Szerkesztve ekkor: 2018. október 3. Szerkesztő: Szanyi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
fumirossi Posztolva: 2018. október 27. Megosztás Posztolva: 2018. október 27. Nekem most nem teljesen világos. Ha megvásárolom a T-től az iPhone XS/XR készülékemet, amikor kijön az iOS olyan verziója, amely már tartalmazza az esim támogatást, automatikusan fogok tudni esimet használni ezekben a készülékekben, vagy sem? Nem véletlenül izgat a kérdés. Nagyon elegem van a két telefon hurcibálásából. Annál a szolgáltatónál fogok kikötni, aki először oldja meg nekem, hogy az iPhone készülekemet dual simes megoldással használhassam. Ha már a gyártó végre beállt a sorba és lehetővé teszi. Addig se készülék vásárlás, se újabb két éves elköteleződés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.