Tamás Posztolva ekkor: 2018. december 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 30. Sziasztok ! Tudja valaki , hogy mikor érkezik a Telekomnál a Android 9.0 pie frissítés a Huawei Mate 10 pro-ra ? Köszönöm: Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 dptrsk Posztolva: 2018. december 31. Megosztás Posztolva: 2018. december 31. Napokon belül... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 abit Posztolva: 2018. december 30. Megosztás Posztolva: 2018. december 30. (szerkesztve) Szia, Ezt pontosan előre nem tudjuk Neked megmondani, valószínűleg az ügyfélszolgálat se tudja a pontos dátumot. Tudomásom szerint Kínában novemberben adták ki rá a Pie-t. Frissítésekkel kapcsolatos infó itt. Szerkesztve ekkor: 2018. december 30. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Marnyur Posztolva: 2019. január 26. Megosztás Posztolva: 2019. január 26. Sziasztok! Az normális, hogy még mindig nem kaptam meg a frissítést? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2019. január 27. Megosztás Posztolva: 2019. január 27. (szerkesztve) Sajnos normális. Senki sem tudja pontosan, mikor lesz frissítés, elvileg a szolgáltatónak kéne tudni, mivel miatta húzódik el a fejlesztés, a gyártők az ő kérésére optimalizálják, aztán mindenki a másikra mutogat. Még a gyári szoftvereket is regionálisan terítik. A szolgáltatói kiadása ehhez képest másodlagos preferenciával bír. Szerkesztve ekkor: 2019. január 27. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. Hello, én semennyire sem értem ezt a titkolózást. mennyibe telne egy frissítési menetrend kirakása a gyártónál és a szolgáltatónál egyaránt? valószínűleg jóval kevesebbe, mint amennyit most a hasonló kérdések megválaszolására fordítanak. és semmi titkos nincs benne, vagy legalábbis én nem látok benne ilyet. max abból lehetne zavar, hogy a gyártó csoportosítja a telókat, és csoportok szerint ütemezve küldi a frissítéseket. így lenne benne tól-ig csúsztatás (a szolgáltatónak semmi köze a frissítés terítéséhez, azt a gyártó intézi, a szolgáltató max pár nappal késlelteti az egyedi verzió tesztelése miatt, hogy a saját appjai és főleg a spéci szolgáltatásai biztosan menjenek rajta) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Marnyur Posztolva: 2019. február 2. Megosztás Posztolva: 2019. február 2. Ezt az optimalizálás dolgot vágom én is, viszont azt nem, hogy a több ismerősöm is megkapta már, aki ugyan így telekomos mate 10 pro-t vett, én meg még mindig nem. Szóval már kint van a frissítés, csak valaki már megkapta és valaki még nem... Egy hónapja már az új rendszer fut náluk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 maann Posztolva: 2019. február 14. Megosztás Posztolva: 2019. február 14. Csak egy gyors update: nálam tegnap este landolt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) 4 órája, teherwagon írta: Hello, én semennyire sem értem ezt a titkolózást. mennyibe telne egy frissítési menetrend kirakása a gyártónál és a szolgáltatónál egyaránt? valószínűleg jóval kevesebbe, mint amennyit most a hasonló kérdések megválaszolására fordítanak. és semmi titkos nincs benne, vagy legalábbis én nem látok benne ilyet. max abból lehetne zavar, hogy a gyártó csoportosítja a telókat, és csoportok szerint ütemezve küldi a frissítéseket. így lenne benne tól-ig csúsztatás (a szolgáltatónak semmi köze a frissítés terítéséhez, azt a gyártó intézi, a szolgáltató max pár nappal késlelteti az egyedi verzió tesztelése miatt, hogy a saját appjai és főleg a spéci szolgáltatásai biztosan menjenek rajta) Az a pár napos késleltetés a gyakorlatban inkább pár hónapos, a teljes optimalizáció miatt a tesztelésre annyi idő kevés. Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. február 2. Megosztás Posztolva: 2019. február 2. Szia @Marnyur, A Huawei mobilok esetében IMEI alapján megy az update, talán még ezért nem kaptad meg a frissítést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tamás
Sziasztok !
Tudja valaki , hogy mikor érkezik a Telekomnál a Android 9.0 pie frissítés a Huawei Mate 10 pro-ra ?
Köszönöm:
Tamás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.