attila.karacsony@freestart Posztolva ekkor: 2019. május 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. május 9. Üdv, A telefon kijelzőjén, az értesítési sávnam megjeleníthető a Volte hívásokra utaló ikon, ahogyan a ***** előfizetőknél? Telefon: Samsung Note8 Android Pie Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Atesz Posztolva: 2019. május 9. Megosztás Posztolva: 2019. május 9. (szerkesztve) Telekomnál nem jelzi nekem. *****nál igen. Igaz jelentősége nem sok, de jó tudni melyik hálón lóg a telefon. Látom más szolgáltatót a fórum cenzúráz, de attól még máshol ez működik itt mért nem?! Szerkesztve ekkor: 2019. május 9. Szerkesztő: Atesz kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 abit Posztolva: 2019. május 9. Megosztás Posztolva: 2019. május 9. Szia @attila.karacsony@freestart és @Atesz, A kijelzés szolgáltatóként eltérő. Általában a kékeknél mutatja a VoLTE logót, Telekomos készülék esetében csak simán 4G-n marad a mobil hívás közben is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2019. május 12. Megosztás Posztolva: 2019. május 12. Szerintem felesleges és egyeseket ösdze is zavarhat. A lényeg hogy a szolgáltatás működjön Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 degec Posztolva: 2019. augusztus 7. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. Tisztelet ! Üzleti előfizetésünk van, 2db Samu S8 Telekomos érintetelen nem rootolt telefon, 1 Samu A5..az S8-ak közül csak az egyikre jött sms, hogy Volte van és működik is. A másikra nem jött semmi, harmadik A5 ös teló nem tudja az ok.. szoftveresen a legrfissebbek a telefonok.. másik S8 nem kapja meg az engedélyt Volte-ra vagy folyamatosan állítják át a cuccokat? köszönöm a választ ! Amúgy nagyon szuper ! gyors és tisztán hallani ! köszönet érte ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. augusztus 7. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. Hello @degec, a típusazonosság miatt a másikon is valószínűleg menni fog (válaszul a kérdésedre a lakossági csomagoknál is ütemezett volt a bekapcsolás, így gondolom, itt is lehet időbeli eltérés). sőt, lehet, hogy az üzenethiány ellenére máris megy (próbáltad is, egyelőre tényleg nem?). ha mégsem, és ez pár napon belül nem változik, és szeretnéd, akkor valószínűleg az üzletinél is lehet kérni ütemezés előtti bekapcsolást a Tétől Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 degec Posztolva: 2019. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 8. 19 órája, teherwagon írta: Hello @degec, a típusazonosság miatt a másikon is valószínűleg menni fog (válaszul a kérdésedre a lakossági csomagoknál is ütemezett volt a bekapcsolás, így gondolom, itt is lehet időbeli eltérés). sőt, lehet, hogy az üzenethiány ellenére máris megy (próbáltad is, egyelőre tényleg nem?). ha mégsem, és ez pár napon belül nem változik, és szeretnéd, akkor valószínűleg az üzletinél is lehet kérni ütemezés előtti bekapcsolást a Tétől Köszönöm szépen a választ..nem megy..néztem megint telo kikapcs bekapcs, frissítés nincs rá soft-os..mindent átnéztem, LTE 4g3g2g automatára van állítva a hálózat, eredeti 30 as szám mind nem áthozott 20 as 70 es..ha esetleg számítana.. Várunk..ennyike.. ÜDV ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 8. Üdv @degec, VoLTE a beállításokban be van kapcsolva? Most már úgy is lehet aktív a VoLTE, ha nem jött SMS. Pl. nekem aktiválás után csak pár nappal működött, észrevettem, hogy 4G-n maradt a telefonom hívás közben is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
attila.karacsony@freestart
Üdv,
A telefon kijelzőjén, az értesítési sávnam megjeleníthető a Volte hívásokra utaló ikon, ahogyan a ***** előfizetőknél?
Telefon: Samsung Note8
Android Pie
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.