De ha megnézem a PPPoE kommunikációt akkor az IPV6CP konfigurációs kérelemre nem hogy Ack-ot de még csak csak egy Nak-ot sem kapok mintha azt sem tudná a másik oldal mit akar a PPPoE kliensem. Budapest XI.-kerben vagyok, üvegen, egy HG8245H GPON egységgel. Nem tudja valaki, hogy pontosan mi a helyzet az IPv6-al a telekom hálózatán? Nekem olyan érzésem van, hogy ha gond van egy adott felhasználónál akkor az adott nagyobb területen egyszerűen letiltják, akkor is ha az más felhasználókat is érint.
Kérdés
NWPerfGuy
Sziasztok!
Ha a Telekom oldalán rákeresek akkor hivatalosan az IPv6 támogatott:
https://www.telekom.hu/rolunk/ipv6/mit_kinal_a_magyar_telekom
De ha megnézem a PPPoE kommunikációt akkor az IPV6CP konfigurációs kérelemre nem hogy Ack-ot de még csak csak egy Nak-ot sem kapok mintha azt sem tudná a másik oldal mit akar a PPPoE kliensem. Budapest XI.-kerben vagyok, üvegen, egy HG8245H GPON egységgel. Nem tudja valaki, hogy pontosan mi a helyzet az IPv6-al a telekom hálózatán? Nekem olyan érzésem van, hogy ha gond van egy adott felhasználónál akkor az adott nagyobb területen egyszerűen letiltják, akkor is ha az más felhasználókat is érint.
Köszi,
Zoli
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
19
17
15
12
Népszerű napok
2020. Szeptember 11.
13
2020. Június 27.
7
2020. Szeptember 10.
6
2019. December 8.
6
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
btz 19 poszt
sipsza 17 poszt
Halacs 15 poszt
Goodman 12 poszt
Népszerű napok
2020. Szeptember 11.
13 poszt
2020. Június 27.
7 poszt
2020. Szeptember 10.
6 poszt
2019. December 8.
6 poszt
Posztolt képek
97 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.