Posztolva ekkor: December 13, 2019 Sziasztok! Az előfizetés módosítása miatt a korábbi kábel modemet F@st 3890V3 -ra cserélték. Jelenleg csak modemként használjuk az eszközt, saját tűzfal van hozzá csatlakoztatva, IPTV nincs rajta, fix IP cím van, WIFI ki van kapcsolva. A hálózatot sajnos nem értem el kívülről , a tűzfalat most kikapcsoltam, hátha segít. A saját tűzfalunk VPN -jét szeretnénk használni. A menüben láttam, hogy a Bridge módot külön be kell kapcsolnom: Érdemes bekapcsolni? Telefonon érdeklődtem, azt mondták hagyjam így... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2021 (szerkesztve) Semmi. Szerkesztve ekkor: November 4, 2021 Szerkesztő: zoli62 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 13, 2019 Szia! Az a gomb elvileg nem működik, csak 1414 tudja át tenni bridge. Ha csak modemként használod felesleges router módban tartani. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Az előfizetés módosítása miatt a korábbi kábel modemet F@st 3890V3 -ra cserélték.
Jelenleg csak modemként használjuk az eszközt, saját tűzfal van hozzá csatlakoztatva, IPTV nincs rajta, fix IP cím van, WIFI ki van kapcsolva.
A hálózatot sajnos nem értem el kívülről , a tűzfalat most kikapcsoltam, hátha segít.
A saját tűzfalunk VPN -jét szeretnénk használni.
A menüben láttam, hogy a Bridge módot külön be kell kapcsolnom:
Érdemes bekapcsolni?
Telefonon érdeklődtem, azt mondták hagyjam így...
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon